Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημέρααα......ααχχ υπομονή , τι άλλο ?

εγω σας ειπα , οτι θελω να περασει ο καιρος να γεννησω ? οχι οτι κουραστηκα , δεν με ταλαιπωρεί καθόλου το μπεμπέ μου , αλλά θελω να το δω............

κιτσακι μου λογικο ειναι.απο τη στιγμη που μια γυναικα μαθαινει οτι ειναι εγκυος περιμενει πως κ πως να δει πως θα ειναι μια συνενωση αυτης κ του αντρα της....η του μπακαλη η του μαναβη η του υδραυλικου.......

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ?

ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΆ?

ΧΑΙΔΕΨΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΔΣΑΣ....

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟ............

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Ρε σεις για τόσο τζίρο να έρθω με ειδική ομάδας πρόληψης και καταστολής κοινώς μια κλούβα ματ να σας διευκολύνουμε στις μετακινήσεις σας....χαχαχα

εννοειται εχουμε δικους μας ανθρωπους κ θα παρουμε τους ξενους?χαχαχαχ.εγω εχω κ μια αλλη ιδεα..κιτσι ακους?παρε αυτη την ειδικη ομαδα που λες κ ελα εδω μαζεψε απο τη γειτονια ολες τις γκιοσες που περνανε απεξω κ δεν κοιτανε καν μεσα γιατι μου χρωστανε κ βαλτες να με πληρωσουνε κ με τα αυτοματα πανω στο κεφαλι να τις απειλησεις οτι αν πανε αλλου να ψωνισουνε θα τους τη μπουμπουνισεις...χαχαχαχ αλλιως δε βλεπω προκοπη..θα με χασετε..θα παω μουτσος σε καραβι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σου στεγια γεια σου κουφετο.σορυ αλλα με τα νευρα που εχω εχω παρει φορα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εξαγωγή μισού τοστ ας πούμε....χαχα

αχααχαχααχααααα εξαγωγη τοοοοοστ μισου κιολας

γεια σου στεγια γεια σου κουφετο.σορυ αλλα με τα νευρα που εχω εχω παρει φορα..

δωσε μπρε τι φορα τι κατηφορα παρε το αναλογο λαλα

aBg768fufLw

921477wc2fyvv2y2.gif

που πηγε η κιτσι ρε.μηπως παει να κουβαλησει τη χθεσινη εισπραξη να μου τη φερει?κιτσι θες βοηθειαααα?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ρε Τζένη μη δίνεις ρεφενέ σε κανέναν.Καλύτερα να μην έρθουν να πάρουν τίποτα παρά να έρθουν και να μην πληρώνουν....

ακου ξανθη πως μπορεις να μπλεξεις.αυτοι που μου χρωστανε ηταν οι καλυτεροι μου πελατες..μονο αυτους να ειχα δεν ηθελα τπτ αλλο.στη δυσκολη μου ζητησανε βερεσε κ τους εδωσα.μου τα φερανε οταν μου ειχανε πει κ μετα μου ξαναζητησανε..ε απο τοτε εχασα κ τους πελατες κ τα λευτα.αντε βρες τους τωρα.μια πηγα κ της χτυπησα την πορτα δεν αντεχα αλλο κ μου λεει να πληρωθω κ θα στα φερω δεν τα χανεις απο εμενα.ακομα περιμενω βεβαια...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...