Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

χθες ξεράθηκα απο τις 11 κ ξυπνησα το πρωί 10 30.....παναγία μου , τι θα κάνω με το μωρό ? κ μιλάμε δεν ακούω ξυπνητήρια τίποτα.....ελπίζω το μωρό να το ακούω.............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως το κισακι ειχε νευρα εχτες η μικρη... Εμ να τα τρυπανε στα καλα καθουμενα... Αποτι ειδα αυτον τον μηνα εχει τετοιες προσφορες το ικεα οποτε πιστευω να ειμαστε τυχεροι. Καλα οσο αντεξουν αφου καποια στιγμη θα παω σε δικο μου σπιτι και εκει θα βαλω καλα πραγματα

μονο τομωρο θαακους.....

θα δείξει.....χαχαχαχαχχαχα

και συνεχίζω να νυστάζω......δεν παω καλά

χθες ξεράθηκα απο τις 11 κ ξυπνησα το πρωί 10 30.....παναγία μου , τι θα κάνω με το μωρό ? κ μιλάμε δεν ακούω ξυπνητήρια τίποτα.....ελπίζω το μωρό να το ακούω.............

Αχ Κιττυ μου με το παραμικρο α που θα κανει το μωρο θα πεταγεσαι σαν ελατηριο πιστεψε μας.

Διαφημίσεις

Καλως το κισακι ειχε νευρα εχτες η μικρη... Εμ να τα τρυπανε στα καλα καθουμενα... Αποτι ειδα αυτον τον μηνα εχει τετοιες προσφορες το ικεα οποτε πιστευω να ειμαστε τυχεροι. Καλα οσο αντεξουν αφου καποια στιγμη θα παω σε δικο μου σπιτι και εκει θα βαλω καλα πραγματα

Ναι, καλυτερα ετσι. αυτη η γνωστη που λεγαμε χθες , οταν παντρευτηκε ολα τα πηρε πανακριβα....τραπεζάκι σαλονιού 1500 πριν 7 χρόνια. το οποίο αυτη την την στιγμη ειναι κατασημεδεμενο απο τα αυτοκινητα , τα τρενα , τις μπουλντόζες που κανουν βολτες επανω του. κ εχει παρει κατι μικρα απο ΙΚΕΑ , που εχουν 5 ευρω κι ας τα κοπανάνε οσο θελουν:tongue::tongue:

Αχ Κιττυ μου με το παραμικρο α που θα κανει το μωρο θα πεταγεσαι σαν ελατηριο πιστεψε μας.

καλά σας πιστεύω:P:p οπότε ας κοιμηθώ λίγο ακόμη......

Κουκλες σας αφηνω εμεινε το κιν απο μπαταρια...αντε να δω ποτε θα μου φτοιαξουν το λαπιτοπι

αααα...κι εγω νομιζα , οτι το φτιαξανε κιόλας.

ΟΚ, bye...........

Διαφημίσεις

Καλώς την !!! καλά είσαι ?

στείλε κανα πελάτη κι απο δω:P:p:p:p μονοφαγού...χαχχαχαχα

κιτσι μου...απο κ περα ετσι θα σε λεω.απο το πρωι εχουν περασει 10 αντιπροσωποι για λευτα.κ 3 πελατες με συνολικο τζιρο...10 ευρα.θες να τα μοιρασουμε?να σου στειλω δηλ.τους 5 αντιπροσωπους κ 5 ευρω?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μια γρήγορη καλημέρα.Μόλις είχα εξαγωγή και σήμερα έχω δουλειά.Αν τελειώσουμε νωρίς θα μπω να τα πούμε.Δεν αντέχω άλλο σας το είπα;;;;

οχι.χαχαχαχαχ περασστικα ξανθουλακι μου..λιγο υπομονη θελει..;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κιτσι μου...απο κ περα ετσι θα σε λεω.απο το πρωι εχουν περασει 10 αντιπροσωποι για λευτα.κ 3 πελατες με συνολικο τζιρο...10 ευρα.θες να τα μοιρασουμε?να σου στειλω δηλ.τους 5 αντιπροσωπους κ 5 ευρω?

ναι , αμέ.....αν συμφωνείς να σου στείλω κι εγω αντιστοιχα......

κατι τετοια λεω κι εγω στην εταιρία ( γιατι μονο αυτους εχουμε σαν προμηθευτες ) , να σου στείλω την χθεσινή είσπραξη ? μπου χαχααααααα

Μια γρήγορη καλημέρα.Μόλις είχα εξαγωγή και σήμερα έχω δουλειά.Αν τελειώσουμε νωρίς θα μπω να τα πούμε.Δεν αντέχω άλλο σας το είπα;;;;

Καλημέρααα......ααχχ υπομονή , τι άλλο ?

εγω σας ειπα , οτι θελω να περασει ο καιρος να γεννησω ? οχι οτι κουραστηκα , δεν με ταλαιπωρεί καθόλου το μπεμπέ μου , αλλά θελω να το δω............

ναι , αμέ.....αν συμφωνείς να σου στείλω κι εγω αντιστοιχα......

κατι τετοια λεω κι εγω στην εταιρία ( γιατι μονο αυτους εχουμε σαν προμηθευτες ) , να σου στείλω την χθεσινή είσπραξη ? μπου χαχααααααα

ωραια.περνω τη group 4 να ερθει γιατι φοβαμαι να βγαλω τοσο μεγαλο ποσο απο το μαγ.θα σου προτεινα να κανεις κ εσυ το ιδιο.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...