Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αννουλα.απο υγεια σκαμε....μη ρωτησεις για τπτ αλλο.εσυ?το εβελινακι?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλα ειμαστε βρε Τζενακι εδω εχτες πηγαμε με τον αντρα μου να δουμε ντουλαπες για το παιδικο και ηταν πανακριβες οποτε θα καταληξουμε στα ικεα

γιατι..τι εχουν τα ικεα..μια χαρα.εμεις εδω δεν εχουμε ικεα.κατι πρακτικερ κ ιντεα που ειναι κ πανακριβα κ αχρηστα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρες !!!!!!

τι κάνετε ?

Μια χαρά ειναι τα ΙΚΕΑ , εχουμε παει κ εμεις για διαφορα που θελουμς

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Καλε τιποτα δεν εχουν τα ικεα απλα δεν εχει στην Λαμια εχει στην Λαρισα και ειπαμε μπας και γλιτωσουμε την ταλαιπωρια. Φοβαται για εμενα ο αντρας μου αλλα να σου πω την αληθεια εγω θελω πολυ να παω ετσι να αλλαξω παραστασεις οποτε ειπαμε σαββατο να παμε να δουμε.... Ρε εδω μου ειπαν απο 1500 εως 2300 επειδη θελω με συρομενες πορτες ειναι λεει πιο ακριβες και η κουμπαρα μου την πηρε απο τα ικεα με 740

Καλε τιποτα δεν εχουν τα ικεα απλα δεν εχει στην Λαμια εχει στην Λαρισα και ειπαμε μπας και γλιτωσουμε την ταλαιπωρια. Φοβαται για εμενα ο αντρας μου αλλα να σου πω την αληθεια εγω θελω πολυ να παω ετσι να αλλαξω παραστασεις οποτε ειπαμε σαββατο να παμε να δουμε.... Ρε εδω μου ειπαν απο 1500 εως 2300 επειδη θελω με συρομενες πορτες ειναι λεει πιο ακριβες και η κουμπαρα μου την πηρε απο τα ικεα με 740

α, μαλιστα και Σάββατο , λογικά θα εχει κ κοσμο .....ε , σιγα θα πας , θα κάθεσαι. αυτες οι τιμες για μια ντουλάπα ?

Καλημερα Κιττυ μου πως εισαι; Με τα λεφτα που μας ζητησαν εδω θα παρω οτι θελω απο τα ικεα

καλά είμαι ,ησυχία

Διαφημίσεις

καλημερακουκλιτσε ςμου!!!τι κανετε?εμεις χτες ειχαμε ζορικη μερα με τη μικρη δεν ηρεμουσ εμε τιποτα,πρωτη φορα λιγο το εμολιο,λιγο τα ουλα της....ε το βραδυ 12-1 μαγειρεψα,ξυπνησε 4,30 η μικρη και μετα 8,30...κοιμηθηκα παλικαλα!αχχχχχχχχχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αννουλι μια χαρα ταικεα καιδενταλυπασαι καθολου τα λεφτα!αντεχουν και οποτε βαρεθεις τα αλλαζεις.που και που βγαζειμια νοτυλπα με συρομενο φυλο νομιζω 99 ευρω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αννουλι μια χαρα ταικεα καιδενταλυπασαι καθολου τα λεφτα!αντεχουν και οποτε βαρεθεις τα αλλαζεις.που και που βγαζειμια νοτυλπα με συρομενο φυλο νομιζω 99 ευρω

Καλημερα :P:p

ακριβως , δεν τα λυπασαι και να χαλάσουν δεν εχεις δωσει μια περιουσία.

οσο αντέξουν τελοσπάντων

δε ζηταγα το τζοκερ..τωρα μιλαγα με εναν αντιπροσωπο κ μου ειπε οτι σε λιγους μηνες θα ανοιξει ικεα στην πατρα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δε ζηταγα το τζοκερ..τωρα μιλαγα με εναν αντιπροσωπο κ μου ειπε οτι σε λιγους μηνες θα ανοιξει ικεα στην πατρα.

Καλώς την !!! καλά είσαι ?

στείλε κανα πελάτη κι απο δω:P:p:p:p μονοφαγού...χαχχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...