Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

βρε καλα λενε μην πιστευεις ουτε το δεξι σου χερι!

τι να πω!

μια φορα σταματησα να βοηθησω εναν που ειχε πεσει με το μηχανακι και ηταν μες τα αιματα και σταματησαν μετα απο ωρα 2-3 αλλοι και νομιζαν οτι τον εριξα εγω!!

ευτυχως ο ανθρωπος ειχε τις αισθησεις του και ειπε οχι η κοπελα σταματησε να βοηθησει αλλιως με εβλεπα στο τμημα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοουσα αναφορα για ατομο οχι για υπογραφη.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημερα γιωργια μου κοριτσια σας αφηνωωωωωωω οχι για πολυ καλο λογο παντως παμε ξανα τον πεθερο στο νοσοκομειο δυστυχως η ασθενεια απο πνευμονες προχωρησε σε καρδια.......

Συγνωμη που σας μαυρησα την μερα σας φιλω θα τα πουμε το βραδυ

αχ βρε Αννουλα!

να ειστε δυνατοι ολοι σας!

περαστικα

Καλημερα γιωργια μου κοριτσια σας αφηνωωωωωωω οχι για πολυ καλο λογο παντως παμε ξανα τον πεθερο στο νοσοκομειο δυστυχως η ασθενεια απο πνευμονες προχωρησε σε καρδια.......

αννουλι περαστικα στον ανθρωπο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εγω εκανα οτι ειπε η αννετ!τεσπα δεν πειραζει.

τι ηθελες τελικα να κανεις?μπερδευτικα :rolleyes:

αχ βρε αννουλα μου......κριμα ο ανθρωπος......περαστικα να πω? θα πω..ας γινει το καλυτερο για τον ανθρωπο!να βαλει το χερι του Ο Θεος!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

γεια σου Αννουλα μου και να ειστε ολοι δυνατοι!εσυ τωρα πρεπει να δωσεις δυναμη στον αντρα σου!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Αστερια η αναφορα γινεται οπως σου ειπε η ανετ, πατας το τριγωνακι με το θαυμαστικουλι στο ποστ που θελεις να αναφερεις...

Αννουλα, τι να πω κοριτσακι μου, να γραφτει το καλυτερο σεναριο που θα μπορουσε δεδομενου της καταστασης...

Τελικα απο δω και περα σοβαρες συζητησεις μονο με πμ, το βαρεμενο μπηκε στο παρεντς και προσπαθησε να μου καψει το θεμα...

εννοουσα αναφορα για ατομο οχι για υπογραφη.

ε καλα εκανες..αυτο που ειπα εγω επρεπε να κανεις!

ολα οκ λοιπον..παω για ξεκουραση!φιλια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αχ ρε κοριτσια σας ευχαριστω αλλα μονο περαστικα δεν ειναι ηρθε ο καλος μου και εκλεγε γι αυτο δεν εγραφα δεν τον πειραζει να ερθει το μοιρεο αλλα να μην ποναει αλλα.....

Διαφημίσεις

παω στη δουλεια κουκλιτσες οποτε τα λεμε η απο τη δουλεια αν μπορεσω να βρω χρονο ή το απογευματακι!φιλακια σε ολες σας!να εχετε μια σουπερ καλη μερα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

βγαινω και εγω ,τα λεμε το απογευματακι.

γεια σας!!

tJd1p3.png

καλημερουδια σε ολα τα κοριτσακια! Χανομαι λογω δουλειων,αλλα διαβαζω που κ που οποτε προλαβαινω. Ελενιτσα,ο θεραπευτης που αναλαμβανει παιδι πρεπει να αναπτυσσει χημεια μαζι του,αλλιως τοχασε το παιχνιδι. Α,θα μπορουσα να σου γραψω ενα κατεβατο,αλλα δεν προλαβαινω. Σε ποια ενοτητα του αρχικου παρεντς το ανοιξες να γραψω απαντηση μετα? Που θαχω χρονο?Α,θελω να σου στειλω πμ για αλλο θεμα,ομως.

Παπακι,πολυ χαρηκα που βρηκες τον υποπτο για το θεμα υπογονιμοτητας. Τωρα ολα καλα θα πανε.

Τι νεα?

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...