Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Θα συμφωνήσω σε όλα!Και θέλω να μοιραστώ κάτι πολύ προσωπικό: τις σάλπιγγες μου,τις "έχασα" από λάθη γιατρών,διότι έπαθα περιτονίτιδα και με κάνανε μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.Δεν τους αγιοποιω σε καμία περίπτωση.Γλιτωσα στο τσαφ τη σηψεμια κ το θανατο.Ειμαι τυχερή γιατί ζω και από όλο αυτο,απλά έφραξαν οι σάλπιγγες μου.Το ότι δεν έχω κάνει πολλές ωοληψιες,δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω το.ποσο ταλαιπωρούνται οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής.Ειμαι τυχερή που έπεσα σε καλό γιατρό και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω ποια έχει τον καλύτερο γιατρό και ποια όχι.Θελω να βοηθήσω όπως μπορώ όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι,γιατί και εγώ είμαι μια από αυτές που παλευω με την υπογονιμότητα και τις καταλαβαίνω

Λυπαμαι πολυ για αυτα που περασες και ειναι εντελως κατανοητο αυτα που γραφεις! Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι αγιοποιουμε γιατρους επειδη υποστηριζουμε οτι ακουμε τους γιατρούς μας! Προσωπικα τον γυναικολογο μου τον γνωριζω απο 20 χρονων, τον αγαπω η αληθεια, με στηριξε παρα πολυ στο θεμα της εξωσωματικης, ποτε του δεν με αγχωσε, αλλα και τα νευρα μου εχει σπασει καποιες φορες και εχουμε διαφωνησει και σιγουρα δεν τα έκανε ολα τελεια.. και αντιστοιχα κολλητη μου δεν την προσεξε οσο θα ηθελε σε νεοτερη ηλικια.. πρωτη της ειπα πηγαινε αλλου να παρεις αλλη γνώμη.. κανεις δεν ειναι Θεος.. και για αυτο οταν δεν ειμαστε σίγουρες παίρνουμε 2η και 3η γνωμη.. εδω απλώς την αποψη μας παραθετουμε και μοιραζομαστε αγχη, εμπειριες, συναισθηματα.. δεν επηρεαζουμε και δεν τρομοκρατούμε

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

τα χω παρει... μα ο πατερας της πατυ κατευθειαν να μπλεξει με αλλη....πολυ χαζος, :evil:

κ να μπλεξει με την αλλη την καρμεν αγαπαει οποτε....αργα η γρηγορα θα την αφησει...πολυ σοβαρο θεμα πιασαμε....ψυχοπλακωθηκα:?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δε ξερω δεν εχει ερθει ακομα.. να ανησυχω????

τι να σου πω...αν δεν ερθει ως αυριο παρε τηλ να δεις που ειναι:roll:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

κ να μπλεξει με την αλλη την καρμεν αγαπαει οποτε....αργα η γρηγορα θα την αφησει...πολυ σοβαρο θεμα πιασαμε....ψυχοπλακωθηκα:?

εγω να δεις.. τι να κανω ψαχνω τροπους να ξεχασω την αναγουλα που εχω...:(:(:(:(

να περασει επιτελους να εκμεταλευτω λιγο το θεμα της εγκυμονυνης

να τρεξω κ λιγο τον πετρο....

HouVp2.png

oVGVp2.png

εγω να δεις.. τι να κανω ψαχνω τροπους να ξεχασω την αναγουλα που εχω...:(:(:(:(

να περασει επιτελους να εκμεταλευτω λιγο το θεμα της εγκυμονυνης

να τρεξω κ λιγο τον πετρο....

του τυπου....αχ μου μυρισε εκεινο μου μυρισε το αλλο...κ μη μου φωναζεις σε παρακαλω θα ταραξεις το μπεμπε?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

του τυπου....αχ μου μυρισε εκεινο μου μυρισε το αλλο...κ μη μου φωναζεις σε παρακαλω θα ταραξεις το μπεμπε?

ναι ναι τωρα δεν μπορω γιατι θα πρεπει κ να τα φαω αν τον στειλω..:mrgreen:

αλλα μετα ...... εσυ τι κανεις? ο θοδωρης?

HouVp2.png

oVGVp2.png

ναι ναι τωρα δεν μπορω γιατι θα πρεπει κ να τα φαω αν τον στειλω..:mrgreen:

αλλα μετα ...... εσυ τι κανεις? ο θοδωρης?

κοιμαται..εγω χαζευω στο ιντερνετι.αν αργω να απαντησω ειναι γιατι κοβεται το σημα κ μου σπαει ττα νευραααα:evil:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοιμαται..εγω χαζευω στο ιντερνετι.αν αργω να απαντησω ειναι γιατι κοβεται το σημα κ μου σπαει ττα νευραααα:evil:

το γρυλορουτερ δεν κανει δουλεια!!! αλλα εισαι κ τυχερη, γιατι το δικο μας ο πετρος το κνεινει οταν δεν το δουλευει,κ οταν λειπουμε,φαντασου τη σπασιμο κανει στους γειτωνες....χαχαχαχ:roll::roll:

παντως απο τοτε που εβαλα γουιντ σωθηκα,πολυ καλη ταχυτητα δεν κολαει καθολου..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...