Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Έτσι Κ αλλιώς ο γιατρός είναι υπεύθυνος να εξηγήσει όλα τα σενάρια κ να κάνει τις προτάσεις του κ ο ασθενής να δει αν εμπιστεύετε ή όχι . 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννα μας κολαζεις μεσημεριατικα κ ειμαι κ μονη μου.......

Γιατι καλε εγω για υπνο λεω.... Σημερα η Εβελινα εχει μπαλετο οποτε για καμιαωρα το σπιτι θα ειναι ανευ παιδιου!...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

πριν μεινει εγκυος η αστερινα ηθελε να κανει παπ της κλεινω ραντεβου στην γιατρο μου αλλα δεν αντεξε κ εκανε σεξ μια μερα πριν κ η γιατρος μου την ονομασε.............

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Γιατι καλε εγω για υπνο λεω.... Σημερα η Εβελινα εχει μπαλετο οποτε για καμιαωρα το σπιτι θα ειναι ανευ παιδιου!...χαχαχαχα

παραπληροφορηση...:P:p:p

λες να εχω εγω το πονηρο μυαλο???????? χαχαχχα

HouVp2.png

oVGVp2.png

πριν μεινει εγκυος η αστερινα ηθελε να κανει παπ της κλεινω ραντεβου στην γιατρο μου αλλα δεν αντεξε κ εκανε σεξ μια μερα πριν κ η γιατρος μου την ονομασε.............

πες το ατακτη αδερφουλα...χαχαχαχαχα

νιοπαντρο κοριτσι ειμαι.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

ναι.. ναι ατακτη αδερφουλα το τι γελιο εκανε ο αντρας μου δεν λεγεται αφου οταν με παιρνει τηλ η αστερινα λεει ποια ειναι η ατακτη αδερφουλα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Χαχαχα καλά και εσύ μια μέρα πριν ρε;;;

Ήρθες στο σωστό μέρος με αρχηγό την κίσσα που μέχρι την ώρα που γένναγε ήταν τουρμπο είσαι σε καλό δρόμο χαχαχα

δεν το ηξερα ρε.. κ μαρεσει που η ανδριανη με παιρνει τηλ μεσημερι κ εκεινη την ωρα εγω........... χαχαχχα κ μου λεει δεν πιστευω να εκανες τιποτα??/ ρε πρεπει να εχει καμερες... αν και φιλοι κ γνωστοι τηυν λενε ακτινες ( χ) χαχαχαχαχ

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...