Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Επίσης αν φανταστώ ότι η όπισθεν είναι αυτό που μόλις φαντάστηκα θα πεθάνωωωωωωωωωωωω.....

τι φανταστηκε το πονηρο μυαλο σου...ειδες κιττυ που στα ελεγα οτι ειναι πονηρω....χαχαχαχαχα...εννοουσε την οπισθεν στο αυτοκι νητο...κακο παιδι ...ρε ξανθουλα μου με εκανες κ γελασα σημερα εχω τις μαυρες μου γιατι απο δουλεια γιοκ αλλα εσυ με ανεβασες..να σαι καλα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πειναωωωω κ δεν εχω μαγειρεψει τιποτα μου ειπε η πεθερα να μου στειλει μοσχαρι λεμονατο με ρυζι στραγγιχτο κ της ειπα οχι ειπε θα μου στειλει το βραδι τωρα να φερω τον κακομοιρο το κουνιαδακι μου 15 χλμ για να φαω ειναι γαιδουρια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Πολυάννα πάμε κούνιες;;;;Θα σου πάρω και λουκουμά...χαχαχα

Αστερίνα τι κάνεις;;;

θα της διξεις κ εναν αληθινο κουνελο?????:confused::confused::confused::confused::confused:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αχαχα ξανθη οπου οπισθεν= τραβηγμα=ενας τροπος προφυλαξης....καλε ουτε κιεμενα πηγε σε καμασουτρα το μυαλο μου εσυπερασε ςκι εμενα!!!αχαχαχαρε συμπεθερα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Πολυάννα πάμε κούνιες;;;;Θα σου πάρω και λουκουμά...χαχαχα

Αστερίνα τι κάνεις;;;

μια χαρα....μολις εφυγε ο αντρας μου και μπορεσα να μπω ανετα..

ξερεις οτι η πολυαννα ειναι κ πολυλογου...και παντα μακαβρια....χαχχχαχα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

βαζω αλοιφη μοντιζαλ...λιγο το βραδυ και το πρωι νομιζω ανακουφιζεται...μονο αν ειναι πολυ τσιτωμενη της βαζω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Πολλούς αληθινούς κούνελους χαχαχα.Τζένη έλα εδώ στη δουλειά όλο κούνελους έχει σε ότι ηλικία και διάσταση θες....χαχαχα

Είδες έχω ταλέντο να σε κάνω να γελάς...χαχαχα καλά δεν ντρέπεστε καθόλου;;;όπισθεν και έμπροσθεν και πλαγιομετωπικά;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αχαχα ξανθη οπου οπισθεν= τραβηγμα=ενας τροπος προφυλαξης....καλε ουτε κιεμενα πηγε σε καμασουτρα το μυαλο μου εσυπερασε ςκι εμενα!!!αχαχαχαρε συμπεθερα

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Καλά πάντως δεν σκέφτηκα αυτό συμπεθέρα με τίποτα χαχαχαχα...Όντως είμαι πονηρό μυαλό χαχαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

και ψαχνεται να βρειτε την πονυρη τις παρεας.................

εγω για κουνελο μιλησα εσενα που πηγε το μυαλο σου?:roll::roll::roll:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Καλά πάντως δεν σκέφτηκα αυτό συμπεθέρα με τίποτα χαχαχαχα...Όντως είμαι πονηρό μυαλό χαχαχαχα

χαχαχαχαχα μαρη θα με αφησεις να κανω καμια δουλεια...χαχαχαχαχα.εχω ενα μαγ.μπορντελο απο πραγματα που θελουν φτιαξιμο κ εγω ειμαι κολλημενη στο λαπι τοπι.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πολλούς αληθινούς κούνελους χαχαχα.Τζένη έλα εδώ στη δουλειά όλο κούνελους έχει σε ότι ηλικία και διάσταση θες....χαχαχα

Είδες έχω ταλέντο να σε κάνω να γελάς...χαχαχα καλά δεν ντρέπεστε καθόλου;;;όπισθεν και έμπροσθεν και πλαγιομετωπικά;;;;

μαρη εχει πιαστει μασελα μου να γελαω....σταματα..εναν κουνελο θα τον παρω..να βρισκεται..πασχα ερχεται;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...