Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

εχω κ γω πολλα τετοια φυντανια ....αλλα ασε μη λεω κ δεν ξερω μην μπαινουν εδω μεσα κ βρω κ το μπελλα μου..

ακριβως !!!

άσε , όλες καταλαβαίνουμε:wink:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα να τις δω με το πανάκριβο σπίτι όταν κάνουν μωρό και βγάζουν γουλίτσες στα πανάκριβα χαλιά, όταν μεγαλώσουν και τρώνε και πατάνε φαγητά στο σπίτι , στους καναπέδες και γενικά έχουν ένα ξεχωριστό ταλέντο να χαλάνε όλα τα έπιπλα, τοίχους κτλ....

ναι , το ταλέντο που μονο τα μωρά διαθέτουν:tongue::tongue::tongue:

άσχετο............

τοσο καιρό ειχα άγχος γιατί δεν εμενα εγκυος...κι οσο σκεφτομαι οτι του ελεγα του καυμενου να κανουμε εξετασεις κ του ζάλιζα το κεφάλι

τωρα ....σκεφτομαι οτι πρεπει να προσεχουμε ...μην ξαναμείνω έγκυος και τοτε θα παρω τα βουνά............

Καλα απο ψωνια αλλο τιποτα οταν γεννησα ηταν διπλα μου μια που ελεγε εγω ειμαι βερα αθηναια με αρχοντικο στην κηφισια και πολλα τετοια... Εμεις δεν λεγαμε ουτε καν απο που ειμαστε γιατι ο αντρας μου ειδικα τρελαινεται με τετοιους ανθρωπους. Το θεμα ειναι οτι του φαινοταν γνωστη αλλα δεν θυμοταν τι οποτε ερχεται την τελευταια μερα η κουμπαρα μου και αρχηζει και της μιλαει και την ρωταμε καλα που την ξερεις; και η απαντηση ειμασταν συμμαθητριες στην Στυλιδα και ο πατερας της ηταν ο γαλατας....μπουχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

εχθες το πρωι με το που ανοιγω το μαγ,ερχεται ενας γειτονας κ πελατης..λεμε τωρα κ μου ζηταει τη σκαλα μου να παει να μαζεψει κατι πορτοκαλια..κ του λεεω παρτην...φευγει κ μετα απο μιση ωρα τον βλεπω να μπαινει στο σπιτι του με 5 σακουλες χαρτικα απο αλλου.μενω καγκελο.κ ερχεται μετα απο 5 λεπτα κ περνςι τη σκαλα την οποια την ειχα εξω .γιατι αν την ειχα μεσα στο μαγαζι κ παταγε το ποδι του θα του το εκοβα.στα τετοια του εκανε τη δουλεια του κ δεν μου ειπε καν ευχαριστω ρε φουστη μου.κ εγω να φουντωνω κ να λεω ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙΤΤΥΥΥΥΥυπαρχουν κ χειροτερα...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κίττυ μόνο ένα θέλετε καλέ;

οχι μωρέ, για σύντομα εννοώ .....που λενε οτι είναι πολυ ευκολο να ξαναμεινεις

Διάβασα στο parents , μια κοπέλα εμεινε εγκυος 2 μηνες μετα την καισαρική

ενταξει ,θα προσεχουμε αλλά λεμε τωρα.....

άσχετο............

τοσο καιρό ειχα άγχος γιατί δεν εμενα εγκυος...κι οσο σκεφτομαι οτι του ελεγα του καυμενου να κανουμε εξετασεις κ του ζάλιζα το κεφάλι

τωρα ....σκεφτομαι οτι πρεπει να προσεχουμε ...μην ξαναμείνω έγκυος και τοτε θα παρω τα βουνά............

αχ σε καταλαβαινω και εγω δεν ηθελα στο καπακι αλλο παιδι και το ειχα στο μυαλο μου αλλα ο αντρας μου εβαζε την οπισθεν αν με πιανεις....

Καλα απο ψωνια αλλο τιποτα οταν γεννησα ηταν διπλα μου μια που ελεγε εγω ειμαι βερα αθηναια με αρχοντικο στην κηφισια και πολλα τετοια... Εμεις δεν λεγαμε ουτε καν απο που ειμαστε γιατι ο αντρας μου ειδικα τρελαινεται με τετοιους ανθρωπους. Το θεμα ειναι οτι του φαινοταν γνωστη αλλα δεν θυμοταν τι οποτε ερχεται την τελευταια μερα η κουμπαρα μου και αρχηζει και της μιλαει και την ρωταμε καλα που την ξερεις; και η απαντηση ειμασταν συμμαθητριες στην Στυλιδα και ο πατερας της ηταν ο γαλατας....μπουχαχαχαχαχα

ναι ,ναι τετοια πραγματα. κι ο πατερας αυτης που σας λεω , το πρωι σουπερ μαρκετ κ το βραδυ σουβλατζιδικο. κι η κορη στον κοσμο της........

Διαφημίσεις

Τζένη κάνε υπομονή και όσο για τον κυριούλη μακάριοι οι φτωχοί το πνεύματι....

Κίττυ πάντως εμείς είχαμε και επαφές αλλά πρόσεχα πολύ και δεν όπως είδες άργησα να μείνω έγκυος.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

εχθες το πρωι με το που ανοιγω το μαγ,ερχεται ενας γειτονας κ πελατης..λεμε τωρα κ μου ζηταει τη σκαλα μου να παει να μαζεψει κατι πορτοκαλια..κ του λεεω παρτην...φευγει κ μετα απο μιση ωρα τον βλεπω να μπαινει στο σπιτι του με 5 σακουλες χαρτικα απο αλλου.μενω καγκελο.κ ερχεται μετα απο 5 λεπτα κ περνςι τη σκαλα την οποια την ειχα εξω .γιατι αν την ειχα μεσα στο μαγαζι κ παταγε το ποδι του θα του το εκοβα.στα τετοια του εκανε τη δουλεια του κ δεν μου ειπε καν ευχαριστω ρε φουστη μου.κ εγω να φουντωνω κ να λεω ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙΤΤΥΥΥΥΥυπαρχουν κ χειροτερα...

αααα....καλά . ο κοσμος δεν παιζεται:P:p

αχ σε καταλαβαινω και εγω δεν ηθελα στο καπακι αλλο παιδι και το ειχα στο μυαλο μου αλλα ο αντρας μου εβαζε την οπισθεν αν με πιανεις....

ναι , ναι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοριτσακια σας αφηνω πετρωσε η κοιλια και ποναω

άντε , να ξαπλωσεις !! καλό μεσημέρι :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...