Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

και εμεις την αλλη βδομαδα ξεκιναμε τις αλλαγες... Προς το τελος του 8ου φτοιαξε την βαλιτσα μην βιαζεσαι ακομα αχ εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομα και θελω τωρα που ειναι οι εκπτωσεις

αααχχχ...ενταξει, με καθυσήχασες τωρα:P:p:p

γιατί νιωθω οτι εχουμε τοσο λιγο χρόνο ?:?

ωραία , την αλλη εβδομαδα εχουμε εργα δηλαδή

και μου λεει ο αντρας μου , εσυ δεν θα κανεις τιποτα....αντε να δουμε τι θα γινει

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά αυτό το έχουν όλες οι Πατρινιές.Είχα μια φίλη που η ξαδέρφη της μένει μόνιμα εκεί.Δουλειά δεν είχε καλά καλά αλλά αν φόραγε πάντα επώνυμα ακριβά ρούχα και ήταν πάντα στην τρίχα έστω και αν πήγαινε για ψωμί και μετά έμενε μέσα όλη την μέρα....Ουδέν σχόλιο φυσικά...

εγω ειχα μια γνωστη που δουλευε στη λαικη ολη μερα κ οτι λευτα μαζευε επερνε ρουχα παπουτσια πανακριβα.κ μου ελεγε..το βλεπεις αυτο που φοραω..150 χιλιαδες...με τη δραχμη.παπουτσια αν δεν ηταν ΝΙΚΕ δεν τα φοραγε.κινητο που τοτε αν ειχες κιν ησουν ...καποιος αυτη ειχε παντα το τελευταιο μοντελο.κ την ετρωγε ολη μερα το κρυο κ η βροχη στον παγκο ρε ...φιλη δεν εχω καμια κ ποτε δεν ειχα.γιατι δεν γουσταρα αυτα τα δηθεν.ευτηχως ο καλος θεουλης μου εδωσε ενα καρο αδελφες να κανω τη δουλεια μου...χαχαχαχα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αααχχχ...ενταξει, με καθυσήχασες τωρα:P:p:p

γιατί νιωθω οτι εχουμε τοσο λιγο χρόνο ?:?

ωραία , την αλλη εβδομαδα εχουμε εργα δηλαδή

και μου λεει ο αντρας μου , εσυ δεν θα κανεις τιποτα....αντε να δουμε τι θα γινει

ναι θα εχουμε δουλειες και εγω δεν θα κανω πολλα εχει κλεισει ο αντρας μου μαστορα και γυναικα για καθαρισμα...

Διαφημίσεις

εγω ειχα μια γνωστη που δουλευε στη λαικη ολη μερα κ οτι λευτα μαζευε επερνε ρουχα παπουτσια πανακριβα.κ μου ελεγε..το βλεπεις αυτο που φοραω..150 χιλιαδες...με τη δραχμη.παπουτσια αν δεν ηταν ΝΙΚΕ δεν τα φοραγε.κινητο που τοτε αν ειχες κιν ησουν ...καποιος αυτη ειχε παντα το τελευταιο μοντελο.κ την ετρωγε ολη μερα το κρυο κ η βροχη στον παγκο ρε ...φιλη δεν εχω καμια κ ποτε δεν ειχα.γιατι δεν γουσταρα αυτα τα δηθεν.ευτηχως ο καλος θεουλης μου εδωσε ενα καρο αδελφες να κανω τη δουλεια μου...χαχαχαχα

Ε εεεε και μας εδώ !!! Και εγώ αυτά τα δήθεν Τζένη δεν τα μπορώ.Δεν λέω να είμαστε απεριποίητες προς θεού...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ελα ρε...εχω κ εγω μια γνωστη απο Πατρα - τωρα ειναι Αθηνα- , κι μας λεει οτι ειχε όλο φραγκατους γκ@@@νους, ψωνιζε πανακριβα κλπ .

τωρα ομως εδω , παντρεμενη με 2 παιδια....τα εχει ξεχασει αυτα

καλα κανεις ? υπαρχει καλυτερο απο τις αδερφες σου ?

αννααααααααααααα...καλη μου ...πως εισαι?

καλα ειμαι κοριτσαρα μου μαμ,κακα και νανι ακολουθω το προγραμμα του μωρου...χαχαχαχα παντως και εγω τις μη μου απτου γυναικες δεν τις μπορω με τιποτα εχω βαλει εγω μπλουζακια και απο την λαικη που φυσαγαν...

καλα ειμαι κοριτσαρα μου μαμ,κακα και νανι ακολουθω το προγραμμα του μωρου...χαχαχαχα παντως και εγω τις μη μου απτου γυναικες δεν τις μπορω με τιποτα εχω βαλει εγω μπλουζακια και απο την λαικη που φυσαγαν...

ναι κι εγω δεν τις αντεχω.......και κυρίως οταν δεν το σηκώνει η τσεπη τους κ το παιζουν κάποιες.....:?

Διαφημίσεις

δουλευα παλιά , σε μια εταιρία που οι ιδιοκτητες ηταν ενα ζευγαρι - καβαλημενοι του κερ@τά !!!!!! εκαναν κοντρες με γνωστους τους , ποια πηρε πρωτη την ταδε τσαντα , με εβαζαν να τους κλεινω συγκεκριμενο τραπεζι σε εστιατορια σε Παρίσι κ Μιλανο ( δηλ ελεγα στο τηλ το τραπεζι που ειναι κατω απο το ταδε παραθυρο ). Μια φορα με πηραν απο Παρισι , να παρω στην ρεσεψιόν να πω να ανοιξουν τα παραθυρα του δωματίου και πολλά πολλά αλλα

Ατελειωτες ιστορίες τρέλας......................

Ε εεεε και μας εδώ !!! Και εγώ αυτά τα δήθεν Τζένη δεν τα μπορώ.Δεν λέω να είμαστε απεριποίητες προς θεού...

και εσας και εσας..κ δεν θελω ξανα να μου σκευτεις οτι μπορει να παρεξηγηθω για κατι..τι χαζαμαρες ειναι αυτες...που λεει κ η αντριανη...

εδω ειμαστε μια παρεα πολυ αστερατη.κ οπως δεν θελω εγω να παρεξηγηθω αν γραψω κατι ετσι δεν παρεξηγουμαι κιολας...ελα κ εισαι κ η αδυναμια μου.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.τωρα καταλαβατε γιατι ειμαι συνεχεια μεσα?δεν εχω φιλες κ δεν θελω φιλες..ψηλομητες κ σνομπ ειναι ολες τους.κ με κατι ζευγαρια που κανουμε παρεα κανω την καρδια μου πετρα λογω του θοδωρη..γιατι ειναι φιλοι του.τι να κανω...αυτες κ αν ειναι ψωνια ..παντρευτηκανε κ φτιαξανε σπιτια ακριβα κ μας καλουσαν στο σπιτι για να μας κανουν επιδειξη..κ εχω κ εναν χαζο αντρα που δεν τα πιανει αυτα κ μου λεει οτι λεω βλακειες...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και εσας και εσας..κ δεν θελω ξανα να μου σκευτεις οτι μπορει να παρεξηγηθω για κατι..τι χαζαμαρες ειναι αυτες...που λεει κ η αντριανη...

εδω ειμαστε μια παρεα πολυ αστερατη.κ οπως δεν θελω εγω να παρεξηγηθω αν γραψω κατι ετσι δεν παρεξηγουμαι κιολας...ελα κ εισαι κ η αδυναμια μου.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.τωρα καταλαβατε γιατι ειμαι συνεχεια μεσα?δεν εχω φιλες κ δεν θελω φιλες..ψηλομητες κ σνομπ ειναι ολες τους.κ με κατι ζευγαρια που κανουμε παρεα κανω την καρδια μου πετρα λογω του θοδωρη..γιατι ειναι φιλοι του.τι να κανω...αυτες κ αν ειναι ψωνια ..παντρευτηκανε κ φτιαξανε σπιτια ακριβα κ μας καλουσαν στο σπιτι για να μας κανουν επιδειξη..κ εχω κ εναν χαζο αντρα που δεν τα πιανει αυτα κ μου λεει οτι λεω βλακειες...

ασε Τζενη , αν αρχισω κι εγω γι αυτη που σας λέω....τελειωμό δεν εχει

ναι κι εγω δεν τις αντεχω.......και κυρίως οταν δεν το σηκώνει η τσεπη τους κ το παιζουν κάποιες.....:?

εχω κ γω πολλα τετοια φυντανια ....αλλα ασε μη λεω κ δεν ξερω μην μπαινουν εδω μεσα κ βρω κ το μπελλα μου..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Χαχαχα να τις δω με το πανάκριβο σπίτι όταν κάνουν μωρό και βγάζουν γουλίτσες στα πανάκριβα χαλιά, όταν μεγαλώσουν και τρώνε και πατάνε φαγητά στο σπίτι , στους καναπέδες και γενικά έχουν ένα ξεχωριστό ταλέντο να χαλάνε όλα τα έπιπλα, τοίχους κτλ....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...