Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

για μενα εχω παρει τα παντα για την μικρη μονο φισαν ,κρεμουλα οχι .κ αφρολουτρακι προδερμ

άντε καλέ , σε πειράζω......για την μικρη ρωτουσα:tongue:

ελα μωρε , αν λειψει κ κατι θα μας τα φερουνε.....

εγω ποτε λετε , να φτιάξω βαλίτσα ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπητη ξανθη:η πατρα ειναι ενα χωριο.ζαρουχλεικα ταραμπουρα.λευκα.αγ.μπρατσικας.αγια τριαδα.πελεκανεικα ειναι απλα γειτονιες που πλαισιονουν κ καλα το κεντρο...μια πλατεια με 10 πολυκατοικιες.κ ολοι πανε παντου.οπτε ενας απο το κεντρο της πατρας μπορει σε 2 λεπτα να ειναι στα ζαρουχλεικα κ να κανει μαγκιες γιατι στη γειτονια του δεν τον περνει να τις κανει γιατι τον βλεπει ο μπαμπας του.εδω δεν ειναι αθηνα που καθε περιοχη ειναι μια πολη.

οπα!!!!!! το πηρε πατριωτικα χαχαχα

ασε μας ρε τζενι η γειτονια μας εμας δεν ειναι ακριβως ζαρουχλεικα αν θυμασαι καπως αλλιως λεγεται ζαρουχλεικα κ κακοφημη γειτονια ειναι ακριβως εκει που πηγαιναμε γυμνασιο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Από περιέργεια ρωτάω καλέ.Εγώ τότε μου είχαν φέρει σαμπουάν, κρέμα σώματος, λάδι, κρέμα συγκάματος και πόσα άλλα και τελικά η παιδίατρος είπε να χρησιμοποιήσω μόνο την κρέμα συγκάματος.την κρέμα σώματος και το σαμπουάν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

άντε καλέ , σε πειράζω......για την μικρη ρωτουσα:tongue:

ελα μωρε , αν λειψει κ κατι θα μας τα φερουνε.....

εγω ποτε λετε , να φτιάξω βαλίτσα ?

σε καμια 10 μερουλες λεω

εγω 32 τα ψωνησα κ 34 τα επλυνα τα σιδερωσα κ τα χω ετοιμα απο τοτε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλέ για πλάκα το έβαλα το λινκ.Και εμάς εκεί που μένουμε λένε ότι είναι από τις χειρότερες περιοχές αλλά δεν ρωτάν και εμάς που μένουμε εκεί να τους πούμε.

Ωχ Τζένη αν σε τσίτωσα συγνώμη δεν είχα τέτοια πρόθεση.

σε καμια 10 μερουλες λεω

εγω 32 τα ψωνησα κ 34 τα επλυνα τα σιδερωσα κ τα χω ετοιμα απο τοτε

αααααχχχχχ.....εχουμε τοσες δουλειές...την άλλη εβδομάδα , θα βάψουμε

θυμασαι που ελεγες οτι εχεις 5 εβδομαδες ? και περασανε........

κι εγω εχω 8-9 βδομαδες............νομιζω τελευταία ωρα θα τρεχωωωωω

Καλημερα! Λεω καλημερα γιατι τωρα ξυπνησα... Εχω λιωσει λεμε να δω τι θα κανω την δευτερα που εχω 9,30 το πρωι ραντεβου στον γιατρο θα παω στο κρεβατι με τους υπερηχους και θα ροχαλιζω...

Διαφημίσεις

Καλημερα! Λεω καλημερα γιατι τωρα ξυπνησα... Εχω λιωσει λεμε να δω τι θα κανω την δευτερα που εχω 9,30 το πρωι ραντεβου στον γιατρο θα παω στο κρεβατι με τους υπερηχους και θα ροχαλιζω...

Καλώς την !!!!!!!! φρεσκια φρεσκια θα εισαι ...........

εγω ξυπνησα στις 7:evil::evil:

θα ριξω ομως κατι υπνους το μεσημερι.................

Καλέ για πλάκα το έβαλα το λινκ.Και εμάς εκεί που μένουμε λένε ότι είναι από τις χειρότερες περιοχές αλλά δεν ρωτάν και εμάς που μένουμε εκεί να τους πούμε.

Ωχ Τζένη αν σε τσίτωσα συγνώμη δεν είχα τέτοια πρόθεση.

εχω δουλεια γιαυτο αργω..βρε μην εισαι χαζη.δε με τσιτωσες.οσον αφορα τις κοπελες επι το πληστον.ειναι ψηλομητες κ μη μου απτου.αν πεθαινεις διπλα τους κ τους ζητησεις βοηθεια δεν θα γυρισουν καν να σε κοιταξουν γιατι θα νομιζουν οτι θες να τους κανεις καμακι[αυτο οσο αφορα τους αντρες].κ αν δεν ψωνιζεις απο λα κοστ.δεν καθονται καν διπλα σου γιατι χαλας την αισθητικη τους.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εχω δουλεια γιαυτο αργω..βρε μην εισαι χαζη.δε με τσιτωσες.οσον αφορα τις κοπελες επι το πληστον.ειναι ψηλομητες κ μη μου απτου.αν πεθαινεις διπλα τους κ τους ζητησεις βοηθεια δεν θα γυρισουν καν να σε κοιταξουν γιατι θα νομιζουν οτι θες να τους κανεις καμακι[αυτο οσο αφορα τους αντρες].κ αν δεν ψωνιζεις απο λα κοστ.δεν καθονται καν διπλα σου γιατι χαλας την αισθητικη τους.

ωραία νούμερα.............:mrgreen::mrgreen:

Καλά αυτό το έχουν όλες οι Πατρινιές.Είχα μια φίλη που η ξαδέρφη της μένει μόνιμα εκεί.Δουλειά δεν είχε καλά καλά αλλά αν φόραγε πάντα επώνυμα ακριβά ρούχα και ήταν πάντα στην τρίχα έστω και αν πήγαινε για ψωμί και μετά έμενε μέσα όλη την μέρα....Ουδέν σχόλιο φυσικά...

αααααχχχχχ.....εχουμε τοσες δουλειές...την άλλη εβδομάδα , θα βάψουμε

θυμασαι που ελεγες οτι εχεις 5 εβδομαδες ? και περασανε........

κι εγω εχω 8-9 βδομαδες............νομιζω τελευταία ωρα θα τρεχωωωωω

και εμεις την αλλη βδομαδα ξεκιναμε τις αλλαγες... Προς το τελος του 8ου φτοιαξε την βαλιτσα μην βιαζεσαι ακομα αχ εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομα και θελω τωρα που ειναι οι εκπτωσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...