Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα σίγα που έμοιαζε σε σένα και ήταν άσχημο...Θέλεις κοπλιμέντα παιδί μου;

εμοιαζε σε μενα κ ηταν ασχημο..αυτο που ακους.ξανθουλα οταν ημουν μικρη ημουν ασχημουλα.θα πω της ρουλας αν μπορει να ανεβασει στο φεις μπουκ να δεις να παθεις...κοντο αντρικε μαλλι.μεγαλα αυτια κ γεματη φακιδες..ολοι με κοροιδευανε..ειχα ψυχολογικο κ δεν εβγαινα ουτε στη γειτονια να παιξω με τα αλλα τα παιδια..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κάπως καλύτερα είμαι σήμερα αλλά βαριέμαι δεν έχω και δουλειά σήμερα και δεν ξέρω πως να περάσει η ώρα μου.Έκανα και εξετάσεις αίματος πρωί πρωί...

δεν το χαιρεσαι βρε που δεν εχεις δουλεια?ηρεμια ειπαμε..γιατι εκανες αιματος?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι αν το πιστέψω αλλά για να το λες εσύ κάτι ξέρεις.Πάντως πολύ δύσκολα ένα μωρό το λες άσχημο τουλάχιστον εγώ με πολύ δυσκολία θα δω ένα μωρό άσχημο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι αν το πιστέψω αλλά για να το λες εσύ κάτι ξέρεις.Πάντως πολύ δύσκολα ένα μωρό το λες άσχημο τουλάχιστον εγώ με πολύ δυσκολία θα δω ένα μωρό άσχημο.

υπαρχουν μωρα καλοσχηματισμενα κ κακοσχηματησμενα...ειμαι αντικειμενικη..η μκρη που φιλαω του αδερφου μου μικρη ηταν ασχημη.κ το λεγαμε ολοι..τωρα ειναι ενας αγγελος..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκο είμαι ρέζους αρνητικό και κάθε μήνα πρέπει να ελέγχο την coombs έτσι λέγεται αν βγει έστω και λίγο θετικοποιημένη πρέπει να πάω να πατήσω μια ένεση την οποία την είχα κάνει και τις άλλες φορές.Ο γιος μου κιόλας είναι θετικός και μου είπε ότι τώρα πρέπει να είμαστε πιο σχολαστικοί και αν την κοιτάμε κάθε μήνα γιατί σίγουρα ανακατεύτηκε το αίμα μου με του γιου μου παρόλο που έκανα μόλις γέννησα και την ένεση αμέσως.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τζενάκο είμαι ρέζους αρνητικό και κάθε μήνα πρέπει να ελέγχο την coombs έτσι λέγεται αν βγει έστω και λίγο θετικοποιημένη πρέπει να πάω να πατήσω μια ένεση την οποία την είχα κάνει και τις άλλες φορές.Ο γιος μου κιόλας είναι θετικός και μου είπε ότι τώρα πρέπει να είμαστε πιο σχολαστικοί και αν την κοιτάμε κάθε μήνα γιατί σίγουρα ανακατεύτηκε το αίμα μου με του γιου μου παρόλο που έκανα μόλις γέννησα και την ένεση αμέσως.

δεν τα πολυ ξερω αυτα με τα ρεζους αρνητικο κ θετικο..εσυ καλα κανεις κ προσεχεις.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Για να καταλάβεις αν αναμιχτεί το αίμα μου με του μωρού και το μωρό έχει θετικό ο οργανισμός μου το βλέπει σαν ξένο σώμα και προσπαθεί να το αποβάλει.

φτου φτου φτου κ μακρυα απο μας...:confused:θελει προσοχη...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...