Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχχχαχαχα μα καλα την ιδια σχολη εβγαλαν οι αντρες μας???

μια απτα ιδια...μονο για τον υιο του δεν τσιγκουνευεται!!!

αλλα ρε κοριτσια σορρυ αλλα τοσα χρονια δεν σας εχουν κολλησει?

η μανα μου αφηνει τα φωτα ανοιχτα σε δωματια που δεν εχει δουλεια (βλεπε τουαλετα) και της την λεω...μα να κανουμε πλουσια τη δεη?φτανουν οι αυξησεις...δεν θελουμε και σπαταλες...χαχαχχααχα

μοποιον δασκαλο καθισεις!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα

σας καληνυχτιζω..περιμενω να ξυπνησει ο θησαυρος μου για μαμ

α ξεχασα, ξεμεινα απο θηλαστρο...ταφτυσε...συνεχιζω με φυσικο...χειλακια πετροκερασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

exo θηλαστρο ηλεκτρικο της medela θες να στο στειλω?ειναι παλιο μοντελο αλλα τελυταια φορα που χρησιμοποιηθηκε αλλαξα το μοτερ γτ τα χε φτυσει...εχει τραβηξει πολλα ζηζακια χαχααχα. αμα θες πεσμου

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κοριτσάρες!

Χρειάζομαι τα φώτα σας γιατί έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν μου πάει καλά!

Ο κύκλος μου είναι συνήθως 30 ημερών με απόκλιση +/- 1 μέρα. Αδιαθέτησα 13/01 και περίμενα την ακατανόμαστη την Παρασκευή ή το Σάββατο. Να σημειώσω ότι κάνει πάντα την εμφάνιση της με καφέ εκκρίσεις για 1-3 ημέρες και μετά κανονική ροή για συνολικά (με τις καφέ εκκρίσεις) 5-6 μέρες. Επαφές είχαμε με τον άντρα μου ανά 2 μέρες κανονικά αφού τελείωσε η περίοδος μου και μέχρι πριν 5-6 μέρες περίπου. Περίπου μέσα στο ΣΚ που μας πέρασε άρχισα να έχω τσιμπήματα δεξιά και αριστερά της μήτρας (όχι στο κέντρο που πονάω όταν είναι να αδιαθετήσω) σχεδόν ανεπαίσθητα στην αρχή και δυνατότερα όσο περνούσαν οι μέρες, τα οποία και μου θύμισαν τον πρώτο καιρό της προηγούμενης εγκυμοσύνης μου. Υπέθεσα ότι ίσως να πήγαμε καλά αυτόν τον μήνα αλλά δεν έκανα τεστ, περίμενα την καθυστέρηση. Σήμερα το πρωί είχα ένα ίχνος από καφέ και πηγαίνοντας στο μπάνιο πριν λίγο είχα κοκκινο-ροζ εκκρίσεις. Θα έλεγα ίσως λίγο αίμα ανακατεμένο με υγρά (γι'αυτό και το ανοιχτό ροζ) δεν υπήρχαν δε πουθενά πήγματα, ούτε ίχνος. Επίσης δεν έχω καθόλου πόνο εκτός από τα τσιμπιματάκια μου, καμία σχέση με τους πόνους περιόδου, πράγμα το οποίο δεν είναι καθόλου σύνηθες για μένα. Τεστ δεν μπορώ να κάνω γιατί τα φαρμακεία είναι κλειστά και τι να πάρω να πω στον γιατρό μου; Θα με στείλει σε ψυχίατρο...! Μπορεί να ήρθε η περίοδος μου νωρίτερα (αν και οι 27 μέρες είναι πολύ νωρίτερα για μένα) αλλά όλα τόσο άσχετα με το σύνηθες; Και ο τρόπος και ο χρόνος; Και με προβληματίζουν τα τσιμπήματα... Θα περιμένω μέχρι το μεσημέρι να δω πως θα πάει η ροή και γυρνώντας σπίτι θα κάνω τεστ, αλλά μέχρι τότε, τι; Έχει καμία παρόμοια εμπειρία; Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα τέτοια πράγματα αλλά έχω ακούσει για περιπτώσεις που ήταν κάπως έτσι. Το μυαλό μου πάει σε αποκόλληση, αν φυσικά υπάρχει όντως εγκυμοσύνη όπως υποπτεύομαι (από τα τσιμπήματα, μόνο) και δεν είναι η φαντασία μου η ζωηρή... Κανένα κοριτσάκι;;

DAarp3.png YiDCp3.png

Αυτή την φορά το μόνο που είδα ήταν αυτό το ροζ που λες αλλά σαν αίμα ανακατεμένο με υγρά γι αυτό και το λέω ροζ.Μπας και ήταν η εμφύτευση;

Πάντως όπως και να έχει κάνε υπομονή μη σου πω να περιμένεις μέχρι αύριο το πρωί και αν δεν έχεις ροή κάνεις το τεστ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Αυτή την φορά το μόνο που είδα ήταν αυτό το ροζ που λες αλλά σαν αίμα ανακατεμένο με υγρά γι αυτό και το λέω ροζ.Μπας και ήταν η εμφύτευση;

Πάντως όπως και να έχει κάνε υπομονή μη σου πω να περιμένεις μέχρι αύριο το πρωί και αν δεν έχεις ροή κάνεις το τεστ.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Θυμάσαι αν ήταν πολύ; Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική βέβαια αλλά... Για μένα δεν μπορώ να πω ότι ήταν πολύ αλλά ούτε και σταγόνες... ξέρω'γω ρε γμτ.... Να υποθέσω ότι το είδες μια φορά, δεν ήταν συνεχόμενο, ε; Επίσης, κάτι ακόμα, το οποίο δεν ξέρω αν παίζει ρόλο κιόλας, ο πρώτος μου τοκετός ήταν με καισαρική και προ 6μήνου (περιπου) μου βρήκε ο γιατρός ένα πολύ μικρό ινομύωμα ενδοτοιχωματικό το οποίο μάλιστα έχει μείνει στάσιμο και βρίσκεται σε θέση που δεν εμποδίζει την σύλληψη. Γιατρέ μου;; (κάνω και χιουμοράκι πανάθεμα με! )

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν το είδα μόνο μια φορά και αυτό όχι στο εσώρουχο αλλά στο χαρτί όταν σκουπίστηκα μετά από πιπί μου.Και μάλιστα είπα ξεκίνησαν και ειδοποίησα και τον άντρα μου ότι μέχρι άυριο το πρωί θα μου ερχόταν κανονικά.Μετά δεν ξαναείδα τίποτα ούτε καφέ ούτε ροζ ούτε κόκκινα.Α και το εσώρουχο μου ήταν μονίμως βρεγμένο από τα πολλά υγρά αλλά όχι πηχτά υγρά.Στο γιο τώρα είχα δει στο εσώρουχο μια ροζ σταμπίτσα μικρή και όταν σκουπίστηκα δεν είδα τίποτα στο χαρτί.

Τώρα για το ινομύωμα που λες δεν κατέχω πράγμα κοπελιά...χαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλυτερα να ρωτησεις το γιατρο σου, να πας να σε δει, να σου φυγει και το αγχος! παντως κι εγω πριν καποιους μηνες τη μερα που ηταν να αδιαθετησω ειχα δει καφε και μετα τιποτα και εκανα 40 μερες να αδιαθετησω...για πρωτη φορα στη ζωη μου με σταθερο κυκλο 32 μερες! πολυ αγχος...τελικα δεν ηταν τιποτα απλως σε καποιες γυναικες αλλαζει ο κυκλος τους και μπορει να παρατηρηθει αυτη η ορμονικη διαταραχη...

Καλημερα κουκλες! Τζελενακι μου τι κανεις? Το μπεμπακι μια χαρα ετσι? Ο μεγαλος αδερφος πια, τι κανει? Λιβ στην δευτερη εγκυμοσυνη μου ειχα δει λιγα ροζ αυτη την φορα ομως τιποτα αλλα ειχα τα τσιμπηματακια που λες δεξια ή αριστερα. Τωρα και εγω με καισαρικη γενναω αλλα για τα οινομιωματα δεν ξερω κατι ξερω μονο απο μια ξαδερφη που εχει ειναι οτι στις εγκυμοσυνες ειχε αιματακι τον πρωτο μηνα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...