Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αντε να κανεις ακμια δουλεια γιατι εγω σε δεκα θα παω για μπιανο καυτο!! γεμιζω την μπανιερα.. τελειο θα ειναι, ο αντρα μου λειπει,πηγε βολτα χωρις εμενα....:cry:

παρουσιαζει σημαδια Ανδρεα να το προσεξεις μην εξαπλωθει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε μενα διχνει οτι ειναι απο κατω οχι διπλα

τοτε βγαλτο γιατι οσο το βλεπω πιο πολυ γουμαν ιν υστερια αισθανομαι παρα γουμαν ιν λοβ.εμενα μου το βγαζει σιδηροδρομο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ααχ!!!ημανε στα νιατα μου ενω τωρα δες πως καταντησαterma-me-tis-oraies-gynaikes-brosta-stithalassa-.jpg

υπομονη κουφετακι

θα μπορουσες βεβαια να ησουν σε καλυτερη φορμα αλλα δεν πειραζει καταλαβαινουμε εμεις 3 παιδια λογικο να αφησεις τον εαυτο σου!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

asterina εχω μεγαλυτερη ροη σημερα κανονικα δεν πειραζει συνεχιζουμε τις προσπαθειες μας στην αρχη πεφτω λιγο αλλα μετα ξαναπισμωνω ετσι ειναι η ζωη γεματη ελπιδες

και ετσι να συνεχισεις... κατι μου θυμηζει ο τροπος που τα αντιμετοπιζεις... δεν θα βγεις χαμενη αν εξακολουθησεις τον ιδιο ρυθμο!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσακια θα ερθει η μερα που δεν θα ρθει η ακατανομαστη υπομονη.οσο γινετε μην το σκεφτεστε και να περνατε ωραια με τους αντρες σας,οολα τα κοριτσακια εδω μενουν εγκυες φταιει η μπεμπεδοσκονη που υπαρχει στον αερα,και η θετικη αυρα.καλε να κανετε πολυ σεξ αντε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

υπομονη κουφετακι

θα μπορουσες βεβαια να ησουν σε καλυτερη φορμα αλλα δεν πειραζει καταλαβαινουμε εμεις 3 παιδια λογικο να αφησεις τον εαυτο σου!!!!

ετσι ειναι αλλα τι να κανω θα με υποστω μπουχουμπουχου!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

αντε να κανεις ακμια δουλεια γιατι εγω σε δεκα θα παω για μπιανο καυτο!! γεμιζω την μπανιερα.. τελειο θα ειναι, ο αντρα μου λειπει,πηγε βολτα χωρις εμενα....:cry:

το τηλ του θειου μητσου θελω να τον παρω να του κανω μια ερωτηση...για κατι που ειχε πει καποτε .......:rolleyes:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οχ!! τετοια λεγε μου.. και παει κ στον πανουση....να ανησυχω???

οχι ρε τι να ανησυχησεις μπορεις κατευθειαν να πανικοβληθεις

μπουχαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

sex sex καπου την εχω ξανακουσει αυτη την λεξη αλλα δεν θυμαμαι ποτε!!!!

χαχαχααχααχαχααχαχα α ρε κοριτσακι ο πεινασμενος μπριζολες ονειρευετε εσυ τον αντρα σου σε ωραιες στασεις(απο πανω απο κατω απο διπλα)κουραγιο δεν εμεινε ποοολυυυυυ!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...