Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα καλησπερα..δεν μπηκα για να μεινω εχω ενα καρο δουλειες.τι παθατε καλε με τις ηλικιες σημερα..δε μας πηραν δα κ τα χρονια.για την ιστορια παντως κ εγω το 91 ημουν 11 χρονων..πιδακι..

τζενη πες τους τα,α ησουν μικρουλα το 91 μπραβο!!!!

κατα τα αλλα πως εισαι?

RPVCp3.png?gonw6PAb

τζενη πες τους τα,α ησουν μικρουλα το 91 μπραβο!!!!

κατα τα αλλα πως εισαι?

καλα ειμαι ,ποναω πολυ.κ εχω κ πολυ αιμα.βεβαια παντα ετσι ειναι.κατατ'άλλα μια χαρα.θελω να σηκωθω να πλυνω πιατα κ να βαλω λιγο σιδερο γιατι στο τελος δεν θα εχω ρουχο να φορεσω.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

να μαι κ γω

τζενη αποτι βλεπω το i am a woman in love το βγαζει μον ο το τικερ θελει φτιαξιμο οταν αποσυνδεθεις θα το φτιαξω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

να μαι κ γω

τζενη αποτι βλεπω το i am a woman in love το βγαζει μον ο το τικερ θελει φτιαξιμο οταν αποσυνδεθεις θα το φτιαξω

ναι ρε το βγαζει αλλα θελω να το βαλεις απο κατω οπως τα δικα σου γραμματα..σε 10 θα βγω να κανω καμια δουλεια..σκουληκιασαμε:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα ειμαι ,ποναω πολυ.κ εχω κ πολυ αιμα.βεβαια παντα ετσι ειναι.κατατ'άλλα μια χαρα.θελω να σηκωθω να πλυνω πιατα κ να βαλω λιγο σιδερο γιατι στο τελος δεν θα εχω ρουχο να φορεσω.

και εγω δεν ειμαι καλυτερα χθες ξημερωματα ξυπνησα με πονους αβασταχτους 2:30 η ωρα και καταφερα να κοιμηθω 4:30,7:00 σηκωθηκα για δουλεια και ημουν σαν κοτοπουλο.κατα τα αλλα συνεχιζουμε και οι δυο ακαθεκτες ηθικο ακμαιοτατο σε αφηνω να σηκωθεις για τις δουλειες σου φιλακια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

εγω το 91' ημανε ....μεγαλοκοπελαfunny-sexy-grannies.jpg

κιου σου κοπελα μου μη σε ματιαξω..κουκλα εισανε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι ρε το βγαζει αλλα θελω να το βαλεις απο κατω οπως τα δικα σου γραμματα..σε 10 θα βγω να κανω καμια δουλεια..σκουληκιασαμε:confused:

αντε να κανεις ακμια δουλεια γιατι εγω σε δεκα θα παω για μπιανο καυτο!! γεμιζω την μπανιερα.. τελειο θα ειναι, ο αντρα μου λειπει,πηγε βολτα χωρις εμενα....:cry:

HouVp2.png

oVGVp2.png

γεια σου κοριτσακι ολα καλα.εσυ τι κανεις? με το αλλο θεμα δεν σου ηρθαν ε?

asterina εχω μεγαλυτερη ροη σημερα κανονικα δεν πειραζει συνεχιζουμε τις προσπαθειες μας στην αρχη πεφτω λιγο αλλα μετα ξαναπισμωνω ετσι ειναι η ζωη γεματη ελπιδες

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...