Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Οκ γυναικακι ραντεβου αυριο στις 12! Η μικρη μου βλεπει τον παραμυθα! Τον θυμαστε; εβγαλαν καινουρια επεισοδια και για οσες μαμαδες θελουν τα εχουν και στο ιντερνετ στο paramithas.tv

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

β επιπέδου πότε έχεις παπί;

3 μαρτιου εχω το μεσημερι!

και μετα φευγω για αθηνα και αυτη τη φορα επιζω να βρω χρονο για να δω και την αδερφουλα μου την αννετ!και το ανηψουδι μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

φιλια σε ολες μπαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσαρεεεεεεεεεες..δεν πετυχα καμια παλι...δεν πειραζει εγω θα τα πω κι ας με πειτε τρελη χαχχαα

αδερφιιιιιιιιιιι, αν δεν προλαβεις θα σε προλαβω εγω λεμε...με τη βρεγμενη σανιδα...χαχαχα...και μαρτιος μηνας (θα φορεσω και μαρτη στον μικρο να μην τον καψει χαχαχα)..ευκαιρια για βολτουλα!!!

συμπεθερα ειστε καλα κοριτσαρα μου?για χαλκιδα ποτε κατηφοριζετε εσεις...αντε γιατι εχω ορεξη για βολτες...σαραντιζουμε την τεταρτη με το καλο και με την πρωτη ευκαιρια θα ξεμιτιζουμε...ακους κιττυ??????

κιττυ πηγαινε σε καποιον αλλο γιατρο κοπελα μου να ησυχασεις.αλλα βεβαια καλο ειναι να προσεχεις οπως και ναχει...καλο κανεις κακο οχι!χαδακια στον φιλαρακο μας!

τρελο μωρο, τζενακο, αστερινα, κισακι και ολα τα γλυκα μου κοριτσουδια, σας στελνουμε ολη μας την αγαπη και πολλα γλυκα φιλια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ξανθουλιιιιιιιιι μη μασας με ηλικιες παιδι μου...εμεις ειμαστε πιπινακια...καλε μας εχετε δει να παθετε?χαχαχαχα

εγω το 91 ημουννννννν...χμμμμμμμ δεν σας λεω για να σκασετε μουαααχαχαχαχα

μινακι φιλουκια!!!

στεγια καλα ειστε κοπελα μου?να σας ζησουν τα μπεμπεκια των φιλεναδων!!!

ο γιαννος καλα ειναι?να μου τον φιλησεις!

μανουυυυυυυυυυυ μου ελειψεεεεεεεεεεεεεεες!!!

καλο απογευμα κουκλες μου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ξανθουλιιιιιιιιι μη μασας με ηλικιες παιδι μου...εμεις ειμαστε πιπινακια...καλε μας εχετε δει να παθετε?χαχαχαχα

εγω το 91 ημουννννννν...χμμμμμμμ δεν σας λεω για να σκασετε μουαααχαχαχαχα

μινακι φιλουκια!!!

στεγια καλα ειστε κοπελα μου?να σας ζησουν τα μπεμπεκια των φιλεναδων!!!

ο γιαννος καλα ειναι?να μου τον φιλησεις!

μανουυυυυυυυυυυ μου ελειψεεεεεεεεεεεεεεες!!!

καλο απογευμα κουκλες μου!!!

γεια σου annete τι κανεις?ο μικρουλης?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

καλησπερα καλησπερα..δεν μπηκα για να μεινω εχω ενα καρο δουλειες.τι παθατε καλε με τις ηλικιες σημερα..δε μας πηραν δα κ τα χρονια.για την ιστορια παντως κ εγω το 91 ημουν 11 χρονων..πιδακι..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

επισης ξανθουλα μου ηθελα να σου πω πως αν το 2006 που ηρθες ειχε πολλους λαθρομεταναστες ,ελα να δεις τι γινετε τωρα..εχει μαυρισει το ματι μας.καθε φαναρι 5..καθε νταλικα 30..απο κατω απο τη νταλικα..εξω απο μακρο πρακτικερ μετρο οτι κας εν καρυ υπαρχει το εχουν καταλαβει.δεν μπορεις να μπεις μεσα να ψωνισεις.δε σου μιλαω δε για το λιμανι..να δω πως θα καψουν τον καρναβαλο φετος..θα νομιζουν οι μεταναστες οτι ο καρναβαλος παει ιταλια κ θα κρυφτουν μεσα του.κ μετα θα γινουν φλαμπε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ΧΑΧΑΧΑ και εγώ μεγαλοκοπέλα είμαι χθες στην αυχενική έλεγε 30 ετών παρακαλώ....

Αστερίνα δεν μας αντέχεις άλλο καλέ;;;

oxi δεν ειναι αυτο!! πιασατε τις ηλικιες και ειπα να την κανω... χαχαχα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...