Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Κορίτσια δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιον λόγο μιλάτε για διατροφή για να ρυθμιστούν οι ορμόνες η για κάτι άλλο;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξανθουλι τι λεει ποτε θα αφησεις τη δουλεια;

εγω την αφησα κι ολας για να μπορω να κανω και καμια δουλεια στο σπιτι μου και καμια εξορμηση στην αγορα χωρις να εχω ανωμαλο ωραριο και αγωνια μη με κολλησουν τα πιτσιρικια τιποτα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Εγώ ακόμα δεν είμαι καλά πονάει το στομάχι μου κλασσικά και με με ενοχλούν οι μυρωδιές αλλά κάνω υπομονή μπορεί να περάσει...Από την μια δεν μπορώ να φάω και έχω χάσει και κιλά αλλά από την άλλη δεν τρώω σχεδόν τίποτα ούτε αυτά που πρέπει και αν κάνω τώρα εξετάσεις αίματος θα έχω πατώσει...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ακόμα δεν είμαι καλά πονάει το στομάχι μου κλασσικά και με με ενοχλούν οι μυρωδιές αλλά κάνω υπομονή μπορεί να περάσει...Από την μια δεν μπορώ να φάω και έχω χάσει και κιλά αλλά από την άλλη δεν τρώω σχεδόν τίποτα ούτε αυτά που πρέπει και αν κάνω τώρα εξετάσεις αίματος θα έχω πατώσει...

να τρως λιγο οσο αντεχεις δεν γινεται να εισαι νηστικη!!!το παιδι σου χρειαζεται βιταμινες.....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Παπάκι εχόντων καλά των πραγμάτων πάντα λέω να πάω μέχρι αρχές Μαίου.Δεν ξέρω ακόμα θα δω πως θα πάει αν βαρεθώ κιόλας δεν ξαναέρχομαι θα κάτσω σπίτι με τον μικρό να κάνουμε όλη μέρα βόλτες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλα ειμαστε και η μικρη μια χαρα! Δεν εχω πισι και μπαινω για λιγο απο το κιν. Ασε που επεστρεψαν και οι υπνηλιες σημερα ξυπνησα 11 και τωρα κουτουλαω

αντε κουκλα μου!!!μπραβο!

κι εγω κοιμαμαι σα ζωο ρε συ δεν ξερω τι να ξανω!ειδικα το πρωι παλευω να σηκωθω οχι να ξυπνησω να σηκωθω καθομαι και χουζουρευω μεχρι τις 12 και μετα σηκωνομαι και κανω καμια δουλεια και μετα μαγειρευω.σημερα εχω ψαρακια μιαμ με χωριατικη σαλατα!

λαβρακια!

τωρα θα παω να τα βαλω στο φουρνο γιατι θα αργησει λιγο ο καλος μου να ναι ζεστα γιατι κρυο ψαρι δε μαρεσει.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι γυναικακι! Εσυ πως εισαι; βρε παρε κανα πρωι να τα πουμε εγω μονη ειμαι εσυ δουλευεις....

ναι κουκλα μου κι εγω τα πρωινα μονη μου ειμαι σταματησα να δουλευω την περασμενη εβδομαδα!

και τωρα το απολαμβανω.με ειχαν θυμωσει ρε συ γιατι με φωναζαν και οταν τα παιδια ηταν με ιωση και δεν καταλαβαιναν τιποτα.με εβλεπαν με τη μασκα να κυκλοφορω και δεν ελεγαν τιποτα.οποτε κι εγω τους αποχαιρετησα δυνωντας τους περιθωριο ενα μηνα να βρουν αλλη κοπελα και εφυγα!

να τα πουμε και αυριο αν θελεις!

απλα οχι πολυ νωρις ε;;;καταλαβαινεις!κατα τις 12;;;καλα δεν ειναι;;

566b716e1f.png?html%22

Παπί καλέ τι είναι το μωρό σας δεν μας είπες;;;

Τρώω έστω και λίγο αλλά μετά τα βγάζω...Ελπίζω να σταματήσει σύντομα πάντως.

κι εγω ετσι ημουν μεχρι πριν 20 μερες ξανθη μου τιποτα ολο μακαρονια με τυρι ετρωγα και αυτο ελαχιστο 2 πηρουνιες και τα παρατουσα!

αλλα τωρα μονο οταν αλλαζω μηνα ειμαι για 3 με 4 μερες χαλια!

ας πουμε σημερα και εχτες πολυ ανακατεμα ρε συ!

το μωρακι ακομα δε μας εκανε τη χαρη.καθεται ολο σταυροποδι!αχαχα!

θα μαθω σιγουρα την τριτη στις 15!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...