Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αυτο το βρηκα σε ενα SITE για ριξε κι εδω μια ματια βρε ελενακι αν καιτα ξερεις απλα προσπαθω να βοηθησω οσο μπορω!

Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς :

Αν πρέπει να ασκήσουν κριτική, να κριτικάρουν την πράξη και ποτέ το ίδιο το παιδί. Λόγια όπως «είσαι απαράδεκτος, άχρηστος, κακό παιδί» δεν πρέπει ναʼ ακούγονται.

Το δεύτερο ενικό να χρησιμοποιείται μόνο στον έπαινο, «είσαι αξιαγάπητος, όμορφος, έξυπνος...»

Να τιμωρούν αλλά να μην εκδικούνται

Αν πρέπει να τιμωρήσουν προκειμένου να καταλάβει το παιδί τις συνέπειες των πράξεών του, η τιμωρία πρέπει να είναι αφαίρεση προνομίων και επιβολή ορίων που έχουν ήδη προκαθοριστεί.

Να ακούνε τα ¨θέλω¨ των παιδιών με σεβασμό στην προσωπικότητα τους

Να αποδέχονται ότι αυτά τα ¨θέλω¨ όσο μεγαλώνει το παιδί θα γίνονται περισσότερα-και αυτό είναι υγιές.

Τι δεν πρέπει να κάνουν οι γονείς :

Να εκφοβίζουν

Να κάνουν συνεχή κριτική

Να υποτιμούν την αξία του παιδιού

Να εκβιάζουν το παιδί συναισθηματικά (αυτός είναι ο μη εμφανής, έμμεσος τρόπος και ο χειρότερος: θα έχεις την αγάπη και την έγκρισή μου υπό τον όρο να κάνεις ότι θέλω εγώ. Αλλιώς δεν είσαι αποδεκτός.)

Να υπερπροστατεύουν, με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της προσωπικότητας του παιδιού

Να φορτώνουν το παιδί με ενοχές του τύπου: «Αν δεν υπήρχες εσύ, εγώ θα ήμουν καλύτερα»

Να το κάνουν να νιώθει υπόλογο επειδή γεννήθηκε.

Αχ αυτο ακριβως το εχω τυπωμενο και του ριχνω μια ματια σχεδον καθημερινα... Αν και κανω ολα αυτα που πρεπει, που και που κανω και το 1 και 4 απο αυτα που δεν πρεπει...

Κορες δυσκολο να μεγαλωνεις ενα παιδι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελενη σου εστειλα πμ .......

κουκλαρες όλα καλα....

και εγω οπως βλεπετε την αλλαξα την υπογραφη μου....!!!

περασα ενα δυσκολο σκ με πολλλουςςςς εμετους....τωρα το εχω ριξει στις μεντες ναι ναι στις μεντες και δεν εχω κανει!!

Διαφημίσεις

κακο σκυλι;;;;; ουαου μπα; υπαρχουν και κακα σκυλακια;

μηπως αρχισαμε να καρφωνομαστε λιγο;;;;;

χαχαχαχαχαχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ελενη μου μιλησα μολις με την κουμπαρα μου το κανουν οι λογοθεραπευτες αυτο αλλα εκει που πηγαινε εκεινη την μικρη της ειχε πει πως μπορει να το κανει αυτο και με γλειφιτζουρι αντι για το ξυλακι ελπιζω να σε βοηθησα
ελενη σου εστειλα πμ .......

κουκλαρες όλα καλα....

και εγω οπως βλεπετε την αλλαξα την υπογραφη μου....!!!

περασα ενα δυσκολο σκ με πολλλουςςςς εμετους....τωρα το εχω ριξει στις μεντες ναι ναι στις μεντες και δεν εχω κανει!!

μαρακι μου, καλημερα και παλι καλη μου, μπραβο χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!!γιατρο ποτε θα πας?η εφουλα σου καλα?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ!χθες ειχα στα χερια μου ενα θεμα πολυ καλο!αλλα μετα το τριωρο δεν αντεχαν αλλο και μου λενε δε πειραζει τοσα εχουμε κανει και λεω οκ .

και σημερα επεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!δε το πιστευω!!μολις το ειδα μου κοπηκαν τα ποδια!μα γιατι δεν επεμενα????????

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

καλημερα!!τι κανετε?

εγω ειμαι καπως ετσι:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

αστερια μου ;;;;

εμεις μπορουμε να δειρουμε κανεναν;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

να το κοιτάξεις, ίσως έρθει πρόωρα και το τέλος....αν με πιανννεις
ευτυχώς, να έχουμε με κάτι να γελάμε

Αννιω, εμεις δεν το βλεπουμε το συγκεκριμενο ατομο, πας πινακας ελεγχου, ignore list και βαζεις το νικ του... Ξεμπερδευεις με παρασιτα ετσι... χαχαχαχα οντως ολα γρηγορα τα εχει κανει το συγκεκριμενο ...πραγμα εκτος του σεξ (εννοω με αλλους, οχι με το χερι του) που θα αργησει χαρακτηριστικα να ερθει...

χαχαχα αν της δωσω γλυφιτζουρι οχι "γαμα" δεν θα πει, μονο μμμμμμμ θα ακουω... Και το "μι" το λεει γμτ...

Αστεριακο τι εχεις κοριτσακι???

χαχαχαχαχα ειδικα αν ειναιο φραουλιτσα!!!!!!!!μιαμ!

566b716e1f.png?html%22

naki μου εσυ εκανες αυτο που επρεπε το ειπες οσο κ αν επεμενες αν δεν θελαν να το κοιταξουν το θεμα κ να τους το εβαζες δεν θα το κοιταγαν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κοριτσια βγαινω για λιγο να κατεβω να προσεξω το φαι μεχρι να ερθει η πεθερα μου που παει να παρει ψωμι τα κους ελενη κ για ψωμι αυτη παει χαχαχαχα επιστρεφωωωωω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...