Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

γειΑ σας ακουκλες!η μικρη ειναι 6300 59 εκατοστα,εχασα οτο δεθυετρο ραντεβου για εμβολιο λογω απεργιων κι εκλεισα για πεμπτη και παλι θα εχουν απεργια...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειΑ σας ακουκλες!η μικρη ειναι 6300 59 εκατοστα,εχασα οτο δεθυετρο ραντεβου για εμβολιο λογω απεργιων κι εκλεισα για πεμπτη και παλι θα εχουν απεργια...

καλημερα ..γενικα με τις απεργιες εχει γινει μπαχαλο η κατασταση. μονο υπομονη χρειαζεται

HouVp2.png

oVGVp2.png

Μπράβο , μεγαλώνει η μπουμπούκα :P:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Είπα και εγώ....Εγώ θεωρητικά μπορώ να κάτσω και από χθες σπίτι μου μέχρι να πάει το μωρό 13 μηνών αλλά βαριέμαι να κάθομαι.Οπότε λέω να το πάω μέχρι τον Μάιο να παίρνω και άδειες ενδιάμεσα και μετά να σταματήσω με τις ζέστες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Είπα και εγώ....Εγώ θεωρητικά μπορώ να κάτσω και από χθες σπίτι μου μέχρι να πάει το μωρό 13 μηνών αλλά βαριέμαι να κάθομαι.Οπότε λέω να το πάω μέχρι τον Μάιο να παίρνω και άδειες ενδιάμεσα και μετά να σταματήσω με τις ζέστες.

πολυ καλα,εσυ εκει που εισαι εχεις πολλα προνομια...μια χαρα.

ουτε εγω αντεχω να καθομαι αλλα δεν γινοταν αλλιως,τωρα οταν γεννησω θα δω τι θα κανω με αυτο το θεμα αν κ ειναι δυσκολο να βρεις δουλεια τωρα

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσια , παιρνω τηλ τις εφημερίδες για να δω ποσο στοιχιζει η αναγγελία γαμου

απο 18,00-36,00 ευρώ............οτι θελει ο καθενας

Διαφημίσεις

παρε αδεια κ ελα στο ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Λοιπόν όταν ήμουν άγριο νιάτο(φοιτήτρια δηλαδή) είχα έρθει και είχα μπει και σε γκρουπ "πιάστε τα καρύδια μας" λεγόταν.Περνούσαμε πολύ ωραία αλλά την τελευταία φορά που είχα έρθει χαλάστηκα από τους πολλούς αλλοδαπούς που πίνανε και έσπαγαν ανεξέλεγκτα από νωρίς κιόλας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λοιπόν όταν ήμουν άγριο νιάτο(φοιτήτρια δηλαδή) είχα έρθει και είχα μπει και σε γκρουπ "πιάστε τα καρύδια μας" λεγόταν.Περνούσαμε πολύ ωραία αλλά την τελευταία φορά που είχα έρθει χαλάστηκα από τους πολλούς αλλοδαπούς που πίνανε και έσπαγαν ανεξέλεγκτα από νωρίς κιόλας.

καλά το όνομα σκίζει.....χαχαχαχχαχ

Μην ψαρώνεις Κίττυ σκιουράκια είμαστε αλλά από φαντασία στο όνομα δεν μπορείς να πεις ε;;;;

σκιουράκια ?:shock::shock::shock: χαχχχαχαχα........

όντως ...μεγάλη φαντασία !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...