Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο νοσοκομείο σου είπαν έτσι;

ναι ρε συ, εχουν σαλέψει ολοι.....να χ@σω την προτεραιότητα που εχουν οι εγκυες

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Ναι καλά σιγά που έχουμε προτεραιότητα.Εγώ αυτή την φορά πάω και τα κάνω όλα στην γειτονιά μου.Ούτε ταλαιπωρία ούτε τίποτα και τα παίρνω και αμέσως.Στο νοσοκομείο την έχουν δει κάπως μου φαίνεται.Την προηγούμενη φορά πήγαινα και εγώ εκεί και έκανα εξετάσεις αίματος συνέχεια λόγο του αρνητικού ρέζους.Και κάποια μέρα πάω και μου λέει δεν έχετε κλείσει ραντεβού από το ιασισ.Κουφάθηκα είχε αλλάξει την προηγούμενη μέρα και πήγα τζάμπα αλλά ευτυχώς καθάρισε η γιατρός μου.Αυτοί δεν υπήρχε περίπτωση να με πάρουν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Πήγαινε και σε άλλον να σου πει μια γνώμη γιατί όλο αυτό δεν μου στέκει και πολύ.

μα , αν μπορουσες να δεις τις μετρησεις δεν υπαρχει ουτε μια πανω απο το φυσιολογικο....και αυτός το βιολί του

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ναι καλά σιγά που έχουμε προτεραιότητα.Εγώ αυτή την φορά πάω και τα κάνω όλα στην γειτονιά μου.Ούτε ταλαιπωρία ούτε τίποτα και τα παίρνω και αμέσως.Στο νοσοκομείο την έχουν δει κάπως μου φαίνεται.Την προηγούμενη φορά πήγαινα και εγώ εκεί και έκανα εξετάσεις αίματος συνέχεια λόγο του αρνητικού ρέζους.Και κάποια μέρα πάω και μου λέει δεν έχετε κλείσει ραντεβού από το ιασισ.Κουφάθηκα είχε αλλάξει την προηγούμενη μέρα και πήγα τζάμπα αλλά ευτυχώς καθάρισε η γιατρός μου.Αυτοί δεν υπήρχε περίπτωση να με πάρουν.

προτεραιότητα κ κολοκύθια:evil: κι εγω θα παω στις 16 του μηνος , για να κανω κατι αιματος κλπ που μου ειπε. βλακειες λενε οτι μπορεις να πας χωρις ραντεβού

αλλά ο διαβητολογος μου φαινεται εχει δικες του τιμες.........δεν ξαναπαω , ουτε την πεμπτη που εχω ραντεβου θα παω. θελουν λεει τα μωρα μεχρι 3 κιλα:shock::shock::shock: γιατί δηλαδή ? αμα ειναι 3 1/2 τι θα γινει ?

σωνει και καλά , να με βγάλει με πρόβλημα

Ανδριανούλα μια χαρά είναι η πίεσή σου τώρα.Άντε κάνε λίγο υπομονή θα τελειώσει όλα αυτό που θα πάει...Αστερίνα καλά είσαι;;;

Τζένη αν έρθω όμως να δω τι θα κάνεις...Θα με φιλοξενήσεις κιόλας και μένα και την κοιλιά μου χαχαχα....

Μινάκι να είναι καλά η γιαγιά μου που τον κρατάει.Ευτυχώς έχει καλές μέρες τώρα και τον βγάζει όλο το πρωί στο χωράφι και παίζει μπάλα...

ελα εσυ με το καλο κ θα σου δωσω κ το κρεβατι μου να κοιμηθεις...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια και παλι τι κανετε?

Κιττυ μου οι περισσοτεροι διαβητολογοι ετσι ειναι και το γιατι ειναι απλο το σακχαρο της μητερας αν δεν το προσεξει μπορει να μεταδωθει στο μωρο!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αντριανη με καψες....τι σιδηροδρομος ειναι αυτος?.............

και κυκλος 28 ημερων?κ δεκα που μου δινουν δωρο...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...