Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν σας κρυβω οτι αν ειχα ενα τεστ εδω θα το εκανα.το πρωι πηρα τη φαρμακοπ.μου να τη ρωτησω ποτε θα ανοιξουν κ μου ειπε οτι σημερα κανουν συμβουλιο κ μπορει να αποφασισουν να μην ανοιξουν καθολου μεχρι την αλλη εβδομαδα.ρωτησε αν ηθελα κατι να ανοιξει κρυφα να το παρω.ντραπηκα ομως..λεω ..μη με περασει κ για καμια απελπιστικα τελειωμενη..κ της λεω οχι μασκα θελω για το προσωπο..δεν επειγει

μασκα για το προσωπο ε;;;αχαχαχα α ρε τζενακι και μετα τι θα της πεις;;;πιασε μια μασκα για το προσωπο και φερε μωρε και ενα τεστ εγκυμοσυνης να υπαρχει αχαχα!

οπως παλια στα περιπτερα που επερναν τα αγορια το μισο περιπτερο και στο τελος ελεγαν και ενα κουτι προφυλακτικα!αχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

μασκα για το προσωπο ε;;;αχαχαχα α ρε τζενακι και μετα τι θα της πεις;;;πιασε μια μασκα για το προσωπο και φερε μωρε και ενα τεστ εγκυμοσυνης να υπαρχει αχαχα!

οπως παλια στα περιπτερα που επερναν τα αγορια το μισο περιπτερο και στο τελος ελεγαν και ενα κουτι προφυλακτικα!αχαχαχα!

ετσι ετσι....:-Pτα λεμε παπιιιι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παπι η αντριανη μπαινει την αλλη τριτη

αχ αντε με το καλο να την παρει αγκαλιτσα τη μπουμπουκα της! τα καλυτερα της ευχομαι!!ολα βολικα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κοριτσια γεια σας τι κανετε?δεν προλαβαινω να διαβασω τα e-mail σας μπηκα μονο να σας πω (γιατι μετα δεν ξερω ανα θα καταφερω να μπω θα αργησω να φυγω απο την δουλεια)οτι εχα αιμα απο το πρωι αλλα η ροη ειναι πολυ μικρη μακαρι να ειμαι εγκυος

και σε κανα δυο μερες να σταματησουν,το στηθος συνεχιζει και ειναι πρησμενο και με ποναει πολυ.θα ηθελα να σας κανω μια ηλιθια ερωτηση η εχω ποροθει με το θεμα,η εχω αρχιζει να τα παιζω,η ερωτηση ειναι η εξης <<οταν μενεις εγκυος το αισθανεσαι,αισθανεσαι κατι διαφορετικο?διαφορετικα πρεπει να το κοιταξω γιατι ειμαι για μεσα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας τι κανετε?δεν προλαβαινω να διαβασω τα e-mail σας μπηκα μονο να σας πω (γιατι μετα δεν ξερω ανα θα καταφερω να μπω θα αργησω να φυγω απο την δουλεια)οτι εχα αιμα απο το πρωι αλλα η ροη ειναι πολυ μικρη μακαρι να ειμαι εγκυος

και σε κανα δυο μερες να σταματησουν,το στηθος συνεχιζει και ειναι πρησμενο και με ποναει πολυ.θα ηθελα να σας κανω μια ηλιθια ερωτηση η εχω ποροθει με το θεμα,η εχω αρχιζει να τα παιζω,η ερωτηση ειναι η εξης <<οταν μενεις εγκυος το αισθανεσαι,αισθανεσαι κατι διαφορετικο?διαφορετικα πρεπει να το κοιταξω γιατι ειμαι για μεσα

μακαρι να μην σου ερθει,αξιζουν γυναικες που το θελουν τοσο πολυ να γινονται μανουλες..

τωρα στο αλλο,αχω ακουσει παρα πολλα.αλλες το καταλαβαιναν αλλες οχι. καμια φορα η αναγκη να νιωσουμε κατι μας βγαζει σε ψευτηκα συμπερασματα.

αν εχεις εντονο ενστικτο δεν ειναι παραλογο να καταλαβεις πολλα πραγματα.

εγω το δεν το ειχα καταλαβει απλα το υποψιαστικα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

μακαρι να μην σου ερθει,αξιζουν γυναικες που το θελουν τοσο πολυ να γινονται μανουλες..

τωρα στο αλλο,αχω ακουσει παρα πολλα.αλλες το καταλαβαιναν αλλες οχι. καμια φορα η αναγκη να νιωσουμε κατι μας βγαζει σε ψευτηκα συμπερασματα.

αν εχεις εντονο ενστικτο δεν ειναι παραλογο να καταλαβεις πολλα πραγματα.

εγω το δεν το ειχα καταλαβει απλα το υποψιαστικα.

asterina σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου αλλα εχεις δικιο σε αυτο που λες η αναγκη να νιωσουμε το θαυμα της ζωης μας κανει να νιωθουμε ετσι πολλα φιλια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Εγώ δεν είχα καν'ενα διαφορετικό σύμπτωμα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος όλες τις φορές. Πάντως καλό είναι να το τσεκάρεις σύντομα κοριτσάκι γιατί το αίμα όπως και να χει δεν είναι και ό,τι το καλύτερο σε εγκυμοσύνη.

Ρε συ τζενιώ, θα μας σκάσεις. Σε ποιά μέρα του κύκλου είσαι? Να πας σε κανένα εφημερεύον παιδί μου....

Μανού ναι, με κλομιφαίνη εννοώ για τις φίλες μου. Ίσως με τη μέθοδο αυτή τους έφυγε και το άγχος. Τι να πω

Πάω να ξεκουραστώ, έβαλα τα παιδιά για υπνο μετά από ολοήμερη λύσσα...είμαι οφ....πάω να ξενυχτήσω στον καναπέ μου...σας φιλώ όλες

mIdZp3.png

Ναι Ρούλα όλα πολύ πολύ καλά και κατά 90% έχουμε κοριτσάκι....

Καλησπέρααα:P:p:p

Ξανθή , τέλεια τα νέα σας , συγχαρητήρια !!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

καλησπερα τσουπες

Καλησπέρα Ρούλα ,

πως εισαι ?

βρε συ , αναρωτιομουν το μεσημερι ...ποσο χρονων ειναι το μικροτερο απο τα αδερφια σας ?

πω πω.....5 κορίτσια κ 4 αγορια ε ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλησπερα κοριτσια

μολις γυρησα απο την γιατρο η μικρη καλα αλλα εχω ανεβασμενη πιεση 14 με 9 μου ειπε να μετριεμαι 3 φορες την μερα κ αν μεσα στην μερα κανω δυο φορες ξανα τετοια μετρηση η μεγαλητερη μπαινω νωρητερα για καισαρικη

αλλιως τεταρτη 8 το πρωι μπαινω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...