Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αστερινα μου σορρυ ρε κοριτσακι σε ξεχασα!τι να κανω η δολια η μανα, μου εχει παρει τα μυαλα ο υιος...ειμαι και ξενυχτισσα και αστα...αντε να μπουμε σε προγραμμα να κοιμηθουμε σαν ανθρωποι

τι κανει το μπεμπε?εσυ ολα οκ?

ετσι ειναι στην αρχη μεχρι να βρεις την σειρα σου..

εγω μια χαρα εκανα κ την αυχενικη.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να κανω εχω ενα πιατο μακαροτσινια κ το παλευω 3 τεταρτα. εσυ τι εγινε? δεν σου ηρθαν ε? κανονισε θελω ανυψακι...

οχι δεν μου ηρθανε αλλα ποναω πολυ..καλα εσυ δεν χορτασες........ανηψακια?ελεος πια:confused:λες και καποιος μας εχει βαλει να κανουμε παραγωγη..εργοστασιο εχουμε καταντησει...σε λιγο θα μαζευουμε και μπολινια:lol:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι να κανω εχω ενα πιατο μακαροτσινια κ το παλευω 3 τεταρτα. εσυ τι εγινε? δεν σου ηρθαν ε? κανονισε θελω ανυψακι...

αχ κι εγω ετσι εκανα μεχρι τωρα ελαχιστα ετρωγα!

αλλα δεν πειραζει κακο δεν κανει!

πριν κανα 10ημερο μου περασαν αστερινα!

αδερφι μου τι κανει ο ανηψιος μου;;;ο αντρακλας μου;;;;καλα;;;;;τρωει γαλατακι;;;;το δικο σου το ανηψουδι καλα ειναι τρομαζει τη μαμα γιατι δεν κουνιεται συχνα και τρελαινομαι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ρε συ τζενιω;;;

καθυστερηση εχεις;;;;

ασε κι εγω πονουσα ποσες μερες αλλα τελικα δεν ηρθε την ξεγελασα επιτελους!τωρα μην ξαναρθει μεχρι να της πω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

οχι δεν μου ηρθανε αλλα ποναω πολυ..καλα εσυ δεν χορτασες........ανηψακια?ελεος πια:confused:λες και καποιος μας εχει βαλει να κανουμε παραγωγη..εργοστασιο εχουμε καταντησει...σε λιγο θα μαζευουμε και μπολινια:lol:

απο εσενα θελω τωρα, και γω ποναγα πολυ σαν περιοδο κ μην σου περισσοτερο...ασε που ειναι η σειρα σου, κ τωρα να μην εισαι.. μεχρι το καλοκαιρι...σιγουρα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

ρε συ τζενιω;;;

καθυστερηση εχεις;;;;

ασε κι εγω πονουσα ποσες μερες αλλα τελικα δεν ηρθε την ξεγελασα επιτελους!τωρα μην ξαναρθει μεχρι να της πω!

ναι παπι.μονο που τον προηγουμενο μηνα ειχα 10 μερες καθυστ.γιαυτο δεν κουνιεμαι.αν δεν μου εχουν ερθει μεχρι την παρασκευη τοτε βλεπουμε.ελπιζω μεχρι τοτε να εχουν ανοιξει κ τα φαρμακ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

απο εσενα θελω τωρα, και γω ποναγα πολυ σαν περιοδο κ μην σου περισσοτερο...ασε που ειναι η σειρα σου, κ τωρα να μην εισαι.. μεχρι το καλοκαιρι...σιγουρα

το δικο μου το παιδι το θες για κατι συγκεκριμενο?:roll:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι παπι.μονο που τον προηγουμενο μηνα ειχα 10 μερες καθυστ.γιαυτο δεν κουνιεμαι.αν δεν μου εχουν ερθει μεχρι την παρασκευη τοτε βλεπουμε.ελπιζω μεχρι τοτε να εχουν ανοιξει κ τα φαρμακ

ναι καλε χαλαρα μην αγχωνεσαι ετσι κι αλλιως οτι εγινε εγινε!

καλα ρε σεις ομως πολυ παιδομαζωμα!ουτε συννενοημενες να ησασταν ολες οι αδερφες μαζι δεν εχει τρελαθει η μανα σας;;;;

αληθεια η αντριαννη ποτε μπαινει μεσα;;;

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

καλον υπνο αστερινα!

566b716e1f.png?html%22

δεν σας κρυβω οτι αν ειχα ενα τεστ εδω θα το εκανα.το πρωι πηρα τη φαρμακοπ.μου να τη ρωτησω ποτε θα ανοιξουν κ μου ειπε οτι σημερα κανουν συμβουλιο κ μπορει να αποφασισουν να μην ανοιξουν καθολου μεχρι την αλλη εβδομαδα.ρωτησε αν ηθελα κατι να ανοιξει κρυφα να το παρω.ντραπηκα ομως..λεω ..μη με περασει κ για καμια απελπιστικα τελειωμενη..κ της λεω οχι μασκα θελω για το προσωπο..δεν επειγει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παω κι εγω τζενακι για φαγητο μακια!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...