Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Μια χαρα ειμαι κι εγω και το κοριτσακι μου,το βλεπω να μεγαλωνει και δεν το πιστευω.Χαιρομαι πολυ για σενα,ετσι να πανε ολα μεχρι το τελος,ομορφα κι ωραια.

μακαρι βρε μανου μου ολα μεχρι στιγμης εχουν παει ρολοι δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα δε σου κρυβω πως που και που αγχωνομαι ειδικα τωρα που αρχισα να μην εχω συμπτωματα και λεω αραγε τι γινεται εκει μεσα;;δουλευουν ολα σωστα;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ναι δευτερη απο τις πεντε κορες κ τριτη απο τα 9.χαχα εσυ πως τα πας?

μια χαρα πολυ χαιρομαι που ολα τα παιδακια σας θα ειναι συνομιλικα!θα γινεται χαμος βεβαια σε μεγαλες συγκεντρωσεις αλλα οκ αυτο ειναι χαρα θεου!!!

εγω μια χαρα μου περασαν κατι ανακατωσουρες που ειχα και τωρα περιμενω καθε μερα μπας και το νιωσω παλι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ξαναρθα.σορυ που εφυγα ετσι πριν αλλα ηρθε μια φιλη στο μαγ κ την αγγαρεψα να με φερει σπιτι.ευτηχως δεν εχω μαγειρεμα.ο αντρουλης μου ειπε θα φερει αυγα να φαμε.μιλαμε για πολυ γκουρμε κατασταση ετσι?....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αστερίνα ήθελα να σου πω ότι και εμείς με το που παντρευτήκαμε μετά από ένα μήνα έμεινα έγκυος και δεν το περιμέναμε.Σαν και εσάς.

ρε ειναι πολυ περιεργο, να πεις οτι πριν το γαμο δεν γινοταν τιποτα. καλα σε μας ειχε κ γελιο.. θα στα πω αλλη φορα.εγω πιστευω πως καθε πραγμα ερχεται στην ωρα του κιας μην το ετοιμαζουμε εμεις..καποιος αλλος φροντιζει γιαυτο!! και το λεω κ σε ολες που θελουν να γινουν μανουλες.. ο θεος εχει σχεδιο για ολους..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα πολυ χαιρομαι που ολα τα παιδακια σας θα ειναι συνομιλικα!θα γινεται χαμος βεβαια σε μεγαλες συγκεντρωσεις αλλα οκ αυτο ειναι χαρα θεου!!!

εγω μια χαρα μου περασαν κατι ανακατωσουρες που ειχα και τωρα περιμενω καθε μερα μπας και το νιωσω παλι!

εγω που μεγαλωσα σε πολυμελη οικογενεια και οι συγκεντρωσεις με πολλα παιδια ειναι..... χαχαχαχα καλα ειχες ακομα ανακατωσουρες ποτε σταματανε επιτελους???

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα τζουτζουυυυυυυυυυκες!!!

ξανθουλι μου μπραβο αγαπη μου με τα αποτελεσματα, τελεια!!!

και κορη κατα 90% ε?αντε με το καλο...γερο να ειναι και οτι ναναι!

τζενακιιιιιιιιιιιιιι κι εγω πονουσα πολυ μια μερα πριν μαθω τα ευχαριστα!!!μακαρι να ερχεται και η σειρα σου!!!

εσυ ποτε λες κανεις κινηση για να μαθουμε κι εμεις?αντε γιατι θα με γκαστρωσεις χαχαχα και η γιατρος μου ειπε μετα απο 1 με 1,5 χρονο χαχαχχαα

αδερφι τι κανει το ανηψουδι μου?περιμενεις πως και πως την επομενη κινηση ε?ξαπλωσε, χαλαρωσε, φαε και κανα κομματακι σοκολατιτσα και θα κανει τουμπιτσες το βατραχακι σου!!!

μανου μου να ζησετε κοπελαρα μου, παντα να ειστε ευτυχισμενοι κι αγαπημενοι!!!

σημερα εχει και η μανουλα μου γεννεθλια...τι δωρο να της κανω?χμμμμμμ μα της τοχω ετοιμο...εναν εγγονο αλλο πραγμα...πονηρουλη και σκατουλη!!!χιχιχι

κουφετακι κισακι αννιω μινακιιιιιιιιιιιιι και ολα τα κοριτσουδια μου σας φιλωωωωωωωωωωωω!!!

παω να βγαλω γαλατακι και επιστρεφω!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αστερινα μου σορρυ ρε κοριτσακι σε ξεχασα!τι να κανω η δολια η μανα, μου εχει παρει τα μυαλα ο υιος...ειμαι και ξενυχτισσα και αστα...αντε να μπουμε σε προγραμμα να κοιμηθουμε σαν ανθρωποι

τι κανει το μπεμπε?εσυ ολα οκ?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

γεια σου παπακι γεια σου αστερινα..τι χαμπαρια?

τι να κανω εχω ενα πιατο μακαροτσινια κ το παλευω 3 τεταρτα. εσυ τι εγινε? δεν σου ηρθαν ε? κανονισε θελω ανυψακι...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ρούλα αν τα καταφέρω και βρεθώ καθόλου Πάτρα θα σας μαζέψω όλες τις αδερφές να πάμε για καφέ στην Ανδριανή που θα έχει το μικρούλη....Και θα μου τα εις όλα!!!

οκ. καλη ξεκουραση

HouVp2.png

oVGVp2.png

γεια σου αννεταρα..μη λες εδω οτι σε γκαστρωσα..κρυβε λογια...κρυβε λογια..χωριακη δεν ξανακανω.τεστ δεν μπορω να παρω τα φαρμακεια ειναι κλειστα.οποτε αναμενω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ρούλα αν τα καταφέρω και βρεθώ καθόλου Πάτρα θα σας μαζέψω όλες τις αδερφές να πάμε για καφέ στην Ανδριανή που θα έχει το μικρούλη....Και θα μου τα εις όλα!!!

ναι καλα ολο υποσχεσεις εισαι.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...