Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Crazy baby εχεις ακομα πολλες απιστευτες στιγμες να ζησεις με τον μικρουλη σου,οποτε απολαυσε τες και μετα παρε την αποφαση για το δευτερο παιδακι.

ειμαι αλλη υποθεση εγω αστο!!!

παντως με τον μικρο καθε δευτερολεπτο ειναι διαφορετικο και με γεμιζει....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Παρασκευη στην ΕΣΤΙΑ που εχει κι η μικρη μπαλετο,βολευει;;;;;

παρασκευη σε εκεινο το καφε που δεν μπορω να καπνισω......νταξει θα το αντεξω...αν εχει καλη μερα θα μπορω?μουαχααχαχχααχα να παρω ακπνο για μασημα φευγω εφυγα δειτε το βιντεο γεια

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Παιδι μου πλεον σε κανενα καφε δεν μπορεις να καπνισεις,παρα μονο αν κατσεις εξω..........τελοσπαντων ξαναμιλαμε Πεμπτη κι αν ειναι λεω και στη μαριαθ και στις 30αρες,εντακει;Αντε φιλακια πολλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Kαλως το κισακι τι κανει η μπουμπου;Αντε να πατε γιατρο να δειτε ποσο μεγαλωσε,κι απ'οτι ειδα το εμβολιο θα το κανετε διπλα μου,μακαρι να μπορουσες να ερθεις για καφεδακι.Α ο ανθρωπος μου,για πες ποτε το επαιρνες και πριν ή μετα φαγητο;[/quote

Εγώ είμαι εντελώς ανοργάνωτη, το παίρνω όποτε να ναι μες την ημέρα. απλά επειδή έχει και σίδηρο νομίζω (?) καλό είναι να το παίρνεις με μια πορτοκαλάδα και όχι μαζί με γαλακτοκομικά. Αυτά. Βέβαια εγώ πορτοκαλάδα αυτή την περίοδο γιοκ. Ο,τι έχει υποψία γλυκιάς γεύσης με χαλάει-εμένα που ήμουν Η γλυκατζού. Άγνωσται αι βουλαι. Επίσης μανού και γω νομίζω ότι να πάρεις τη γνώμη του γιατρού σου, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Εμένα πολλές φιλες μου μείναν έγκυες με τη μέθοδο της μίνας.

mIdZp3.png

Γεια σου αστερινα τι κανεις,πως πανε τα κεφια;Α να σου ζησουν και σενα τα ανιψακια σας.Αληθεια η ανδριανη ποτε παει για γεννα;

μια χαρα ειμαι, η ανδριανη 16 του μηνος θα γινει μανουλα. εσυ πως τα πας?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Ναι Ρούλα όλα πολύ πολύ καλά και κατά 90% έχουμε κοριτσάκι....

Κοριτσάκι-κοριτσάκι....

εμένα με έχουν φάει όλοι, άντε βάλε μπρος για την κόρη. Που να ξεραν ότι έχω βάλει μπρος και ότι δεν σκοπεύω να μάθω το φύλο ώσπου να γεννήσω. Θα λυσσάξουν

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...