Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ΞΑνθή μου εμένα δεν ήταν ποτέ έτσι ο χαρακτήρας μου πριν την παλλίνδρομη. Δεν είμαι του άγχους και δεν λειτουργώ καλά με άγχος. Είχα τέλειες εγκυμοσύνες και ανέμελες και πολύ δραστήριες. Ε'υχομαι να είναι το ίδιο και αυτή.

Ετσι θα ειναι αννιω μου,κοριτσια το εχω πει πολλες φορες κι ισως γινομαι κουραστικη,αλλα αφηστε τα ολα πισω σας και απολαυστε την εγκυμοσυνη σας,και τι δε θα'δινα να ημουν κι εγω στη θεση σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάνου καλομελέτα και έρχεται....Και στην τελική αν δεις και αυτό τον μήνα ότι δεν πήγαινε στο γιατρό σου να σε βοηθήσει.Δεν μπορεί αφού έκανες ένα παιδί μπορείς να κάνεις και άλλα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

και δυο και τρια και τεσσερα ετσι ειναι θα κανεις μανου απλα το καλο πραγμα αργει να ρθει,αντε παλι τα γνωστα χαζα που με βρισκουνε πεσαν πανω μου

4xiIJHwVQ3M

τι ΕΙΝΑΙ ΑΥΤ ΡΕ?και εδω θεσσαλονικη αχαχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κουφετακι μου ξεχασα να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια,στην απαντηση του μειλ.Λοιπον τα μαλλια της μικρης τα τυλιξαμε με κατι μακροστενα σαν σφουγγαρακια,απο την Παρασκευη το βραδυ και τα εβγαλα το Σαββατο,πριν το παρτυ και το αποτελεσμα το ειδες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

κλαησπερ ακουκλες!καλη εβδομαδα...εχουμε γιατρο 5,30!μανου κι εγω φιλισιν επαιρνα 1 τη μερα....ξανθουλι μπραβο κουκλα μου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Kαλως το κισακι τι κανει η μπουμπου;Αντε να πατε γιατρο να δειτε ποσο μεγαλωσε,κι απ'οτι ειδα το εμβολιο θα το κανετε διπλα μου,μακαρι να μπορουσες να ερθεις για καφεδακι.Α ο ανθρωπος μου,για πες ποτε το επαιρνες και πριν ή μετα φαγητο;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κουφετακι μου ξεχασα να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια,στην απαντηση του μειλ.Λοιπον τα μαλλια της μικρης τα τυλιξαμε με κατι μακροστενα σαν σφουγγαρακια,απο την Παρασκευη το βραδυ και τα εβγαλα το Σαββατο,πριν το παρτυ και το αποτελεσμα το ειδες.

με αρεσαν πολυ βεβαια ειχε σωστη υποστιρηξη το θεμα(τα μαλλια)αλλα βγηκαν φριζε κατι που για να γινει θελει καποια πραγματακια και ειναι και της μοδας οποτε μαλλον δεν ξερατε τι κανατε αλλα βγαλατε τελειο αποτελεσμα.

Eλεος παιδι μου,ποια εισαι και τι εκανες στο κουφετακι μου,φερτο πισω τωρααα

εεεεεε!!!!!!εντω ειναι κυρια?παρε και αυτο

1&feature=fvwp

και την κανω παω να απλωσω ενα πληντυριο να ταισω μικρο και να ξεραθω γτ δεν αντεχω αλλο
κλαησπερ ακουκλες!καλη εβδομαδα...εχουμε γιατρο 5,30!μανου κι εγω φιλισιν επαιρνα 1 τη μερα....ξανθουλι μπραβο κουκλα μου!

καλος το κοριτσι με το καλο να πατε ρωτα για το γαλα κισακι μηπως εχει κατι παρπανω να σου πει στην αυξηση-ζητηση γειαααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Να φανταστεις κουφετακι μου δε μου το ανοιγει το βιντεακι γιατι ξερει οτι δεν θα το αντεξει η κραση μου,παντα ετσι τα κανουμε παντως,κι ετσι βγαινουνε.Καλη ξεκουραση πουλακι μου και κανονισε παιδακι μου επιτελους να πιουμε ενα καφεεεεεεε

OPYIp3.png

vez3p2.png

Να φανταστεις κουφετακι μου δε μου το ανοιγει το βιντεακι γιατι ξερει οτι δεν θα το αντεξει η κραση μου,παντα ετσι τα κανουμε παντως,κι ετσι βγαινουνε.Καλη ξεκουραση πουλακι μου και κανονισε παιδακι μου επιτελους να πιουμε ενα καφεεεεεεε

θα το παρεις λεμεεεεεεεεε καφε ναι ρε μανου αντε οχι σημερα οχι αυριο ποτε βγαλτε μερες κοντινες να το καταφερουμε.και σπιτι μου αν θετε ημαστε καλα κισα κι εσυ οποια αλλη θελει

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...