Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο ξανθουλα μου,ετσι με το καλο να πανε ολα κοριτσι μου.

Κουφετοοοοοοοο μου γλυκο καλημερα,με εφτιαξες παλι με το τραγουδακι,λατρευω Αλεξιου......καλα ειναι δυνατον αν αποφευγω εσενα βρε κουτουτσικο......απλα εψαχνα να βρω κατι αποκριατικα και χαθηκα μεσα στις ντουλαπες:tongue:

Αννιω τι κανεις κοριτσακι μου,τα παιδια,οι δουλειες,ολα καλα;

Κοριτσια αρχισα φελισιν,τζενακι εσυ ποτε το παιρνεις;Ενα παραξενο πραγμα,ξερω οτι ειναι κουφο,αλλα μολις το παρω,ξεραινομαι στον υπνο...ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει σχεση,μαλλον στο μυαλο μου ειναι.....

Σημερα εχουμε επετειο αρραβωνα,14 χρονια και το συζητουσαμε το πρωι και δεν το πιστευαμε.......αχ περνανε τα χρονια:-(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ σας ευχαριστώ δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ήρεμη είμαι τώρα και πόσο χαρούμενη φυσικά...Αννιώ τι κάνεις εσύ πως είσαι;;;Ξανάδατε το σποράκι σας;

ΞΑνθή μου περιμένω να ξαναπάω ή αύριο ή την τετάρτη. Είμαι αισιόδοξη, περάσανε αυτοί οι φρικτοί στομαχόπονοι ευτυχώς διότι δεν την πάλευα και με τα άλλα δύο. Είμαι καλύτερα, όχι τέλεια αλλά καλά. Το βράδυ χαλιέμαι. Αυτά. Αισιοδοξία και ηρεμία γιατί πήρα κάτι ανάποδες την προηγούμενη εβδομάδα με τη βλακεία μου και μου τη βάρεσε. Όλα θα πάνε καλα. Αυτά

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο ξανθουλα μου,ετσι με το καλο να πανε ολα κοριτσι μου.

Κουφετοοοοοοοο μου γλυκο καλημερα,με εφτιαξες παλι με το τραγουδακι,λατρευω Αλεξιου......καλα ειναι δυνατον αν αποφευγω εσενα βρε κουτουτσικο......απλα εψαχνα να βρω κατι αποκριατικα και χαθηκα μεσα στις ντουλαπες:tongue:

Αννιω τι κανεις κοριτσακι μου,τα παιδια,οι δουλειες,ολα καλα;

Κοριτσια αρχισα φελισιν,τζενακι εσυ ποτε το παιρνεις;Ενα παραξενο πραγμα,ξερω οτι ειναι κουφο,αλλα μολις το παρω,ξεραινομαι στον υπνο...ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει σχεση,μαλλον στο μυαλο μου ειναι.....

Σημερα εχουμε επετειο αρραβωνα,14 χρονια και το συζητουσαμε το πρωι και δεν το πιστευαμε.......αχ περνανε τα χρονια:-(

μανου εγω περνω folidex το περνω καθε πρωι πριν φαω τα γιαουρτια μου κ τα φρουτα μου.με αδειο στομαχι φερνει ναυτιες..τουλαχιστον σε μενα..κ εχω κ εγω υπνηλιες..απο αυτο ειναι...?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μανου μου εμένα μου είπε τώρα να παίρνω ένα κάθε πρωί πάντως.

Αννιώ θα δεις θα πάνε όλα καλά,σε καταλαβαίνω.Εγώ το έχω πει πολλές φορές η χειρότερη περίοδος για μένα είναι από την στιγμή που μαθαίνω ότι είμαι έγκυος μέχρι να γεννήσω μόλις γεννάω ηρεμώ πραγματικά!

Αν διαβάσεις τα πρωινά ποστ θα δεις ότι ήμουν ταραγμένη και είχα κατά-αγχωθεί.Τώρα ηρέμησα μέχρι την β' επιπέδου πάλι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε τζενακι μου δεν ξερω,η κουνιαδα μου παντως γελαει τρελα οταν της το λεω,γιατι επαιρνε κι εκεινη και καμια σχεση........οποτε μαλλον εγω εχω παρει την κατω βολτα:tongue::tongue::tongue:

Κουφετο μη μου πεις οτι εφυγες εσυ τωραααααααααα;;;;;;;;;Ελα πισω αμεσως......

OPYIp3.png

vez3p2.png

εγω σημερα ειμαι χαρουμενη με τα νεα μας αλλα δεν ειμαι καλα αφου να καταλαβεις ακουω τωρα αυτο το ασθμα

wYMfPeptowI&feature=related

αυτο αφιερωμενο στον καψουροαντρα μου εεεεελαααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Αννιώ θα δεις θα πάνε όλα καλά,σε καταλαβαίνω.Εγώ το έχω πει πολλές φορές η χειρότερη περίοδος για μένα είναι από την στιγμή που μαθαίνω ότι είμαι έγκυος μέχρι να γεννήσω μόλις γεννάω ηρεμώ πραγματικά!

Αν διαβάσεις τα πρωινά ποστ θα δεις ότι ήμουν ταραγμένη και είχα κατά-αγχωθεί.Τώρα ηρέμησα μέχρι την β' επιπέδου πάλι...

ΞΑνθή μου εμένα δεν ήταν ποτέ έτσι ο χαρακτήρας μου πριν την παλλίνδρομη. Δεν είμαι του άγχους και δεν λειτουργώ καλά με άγχος. Είχα τέλειες εγκυμοσύνες και ανέμελες και πολύ δραστήριες. Ε'υχομαι να είναι το ίδιο και αυτή.

mIdZp3.png

σταματα μια χαρα ειστε!!!!!!!η αυχενικη διχνει αν κατι δεν πηγαινει καλα απο δω και περα οτι εξετασεις και να κανεις ,να πω ειναι της μοδας must αϊντε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...