Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια, κι εγώ ακούω φωνές αλλά δε βλέπω!

Τι καλά!

Καλή εβδομάδα να έχετε.

καλημερα ιολακι τι κανεις;ολα καλα;γιατι δεν μπαινεις πιο συχνα;δεν μας συμπαθεις πια;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι καλά!

Καλή εβδομάδα να έχετε.

Ιολακι μου!!! Καλημερα και καλη εβδομαδα...

Μου εχεις λειψει... Σε ποια καλη φαση εισαι???

:rolleyes::roll::tongue:

παπακι βρε λες να ειμαστε εδελφουλες και να μη το ξερουμε?χαχαχα

ο μπαμπας μου ηταν λιγο μουρνταρης αλλα βρε παιδι μου δεν ξερω..

αννουλι, μηπως να μας δωσεις στοιχεια του γεννετιστη σου χαχαχαχα

ελενη, χρεαζεσαι οφθαλμιατρο, εχω εναν καλο χαχαχα:lol::mrgreen::lol::mrgreen:

χιχιχιχι απο δω και περα θα σε λεω αδερφουλα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ελένη, διάβασα τι γράφεις....δεν ξέρω τις μεθόδους που ακολουθούν καθόλου...πάντως ο λογοθεραπευτής που είχε επισκεφθεί το σχολείο μας και μας μίλησε, μας έδειξε με ακουστικό υλικό παραδείγματα παιδιών που είχαν τρομερή βελτίωση μέσα στο 6μηνο... και έδωσε πολύ μεγάλη σημασια στην συσχέτιση της άρθρωσης με τη θέση της γλώσσας μέσα στο στόμα....ίσως πάντα χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους, τι να σου πω. κάνε λίγη υπομονή ακόμη, μην πιέζεσαι, κατάγραψε ίσως και κάποια συνεδρία δική σου με το παιδί, και κάντο πάλι και σε 3 μήνες να δεις και σύ αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά....και το ψάχνεις από σεπτέμβρη πάλι...θυμησέ μου, πάει σχολείο η μικρή;

mIdZp3.png

απλα ειμαστε και οι δυο μελαχρινες με μακρια μαλλια βρε!

μα καλα δεν βλεπετε πως ειμαι γεματη ανταυγιες? ενταξει παιζει ρολοκαι ο φωτισμος αλλα..ολες στον γιατρο..θα κανει και εκπτωση..χεχεχε

Τι καλά!

Καλή εβδομάδα να έχετε.

ιολακι καλημερα και καλη εβδομαδα!τι κανεις κοπελαρα μου?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Οχι Αννιω μου, δεν την πηγα παιδικο περισυ επειδη ειχα τον μπεμπη μωρο... Ηξερα οτι θα το βρω μπροστα μου κι οτι θα την βοηθουσε, ομως ειχα τρομοκρατηθει με τη νεα γριππη κι ολα αυτα που ελεγαν οποτε δεν την πηγα...

Σκεφτομαι να αλλαξω λογοθεραπευτη, απλα επειδη δεν εχω καμμια εμπειρια στο θεμα, ηθελα να καταλαβω πως κανουν οι αλλοι το μαθημα... Ρε συ με αγχωσε τοσο πολυ αυτη, με ενα ξυλακι κυκλοφορω και η μυρτω μονο που δεν λιποθυμαει οταν το βλεπει...

Οχι Αννιω μου, δεν την πηγα παιδικο περισυ επειδη ειχα τον μπεμπη μωρο... Ηξερα οτι θα το βρω μπροστα μου κι οτι θα την βοηθουσε, ομως ειχα τρομοκρατηθει με τη νεα γριππη κι ολα αυτα που ελεγαν οποτε δεν την πηγα...

Σκεφτομαι να αλλαξω λογοθεραπευτη, απλα επειδη δεν εχω καμμια εμπειρια στο θεμα, ηθελα να καταλαβω πως κανουν οι αλλοι το μαθημα... Ρε συ με αγχωσε τοσο πολυ αυτη, με ενα ξυλακι κυκλοφορω και η μυρτω μονο που δεν λιποθυμαει οταν το βλεπει...

ελενη μου θα σου προτεινα να μην αγχωσεις το παιδι,αυτο με το ξυλακι αφου την κανει να φοβαται τοσο πολυ και να μην το θελει πεταξε το γιατι θα της δημιουργησεις ψυχολογικο προβλημα του παιδιου.και κανε μια ερευνα ρωτησε καποια πραγματα και στην τελικη παρε και μια 2η γνωμη!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Ελενη θελω να το δω και εγω αυτο το θεμα......

Ρε παιδια της κουμπαρας μου η μικρη ειναι 2,5 χρονων και μιλαει σαν μωρο μονο λεξουλες και αυτες καθολου καθαρα φοβαμαι ομως να της πω κατι γιατι πιστευει οτι το παιδι μιλαει μια χαρα τι να πω τοσο περιεργη ειμαι?????

προσωπικά άννα μου πιστεύω ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές...εγώ μόνο στη αδελφή μου θα έλεγα να το ψάξει περαιτέρω, σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς...μην το κάνεις. αν η μάνα δεν θορυβείται άστο. βέβαια υπάρχουν παιδιά που μέχρι αυτή την ηλικία μιλάνε λίγο. αν μπορείς όμως να συνενοηθείς μαζί τους, και αν παίζει συμβολικό παιχνίδι δεν χρήζει ανησυχίας

mIdZp3.png

Μα δεν θα μου απαντησει κανεις στο θεμα μου??? Ρε κοριτσια αν δεν μου απαντησει κανεις μεχρι το βραδυ, σας παρακαλω μπειτε εσεις και πειτε οτι θελετε, ακομα και οτι αγαπιοσαστε, ισα να παρω τα πανω μου!!!

ελενη μου δεν μπορεις να της το κανεις να φαινεται σαν παιχνιδι?φυσικα κ δεν ειναι σωστο να το πιεζεις το παιδι τα παιδια πεισμωνουν κ να μπορουν να το πουν μετα δεν το λενε γιατι εχουν θυμωσει εσυ ξερεις το παιδι σου κ πως να το χειρηστεις ειδικα αν νιωθεις οτι δεν ειναι η καταλληλη να το βοηθησειμην ξαναπας σε αυτην βρες καποια αλλη που θα ειναι φιλικη με το παιδι σου πρωτα στο ξαναπα οταν τα παιδια πισμωνουν δεν κανουν ποτε αυτο που θες, ειμαι σιγουρη οτι το ξερεις ηδη αυτο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μινακι, λογοθεραπεια κανουμε μετα τα 3,5 πριν δεν εχει νοημα... Ασε το εχω ψαξει υπερβολικα το θεμα με τους καλυτερους κιολας... Η μικρη σου ειναι μικρη ακομα...

ωχχχχχχχ αγχωθηκα ρε συ λοιπον θα το δω το θεμα και θα σου πω σε λιγο η αυριο εχουμε λογοθεραπευτη στο σταθμο θα ρωτησω και θα σου πω!!!! Αλλα το βλεπω λιγο ακραιο να ρωτησω και την κουμπαρα μου που πηγαινε την μικρη!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...