Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αν και ετσι με πονεσε στην τελευταια μου περιοδο κ τωρα,ποτε πριν

τι θα κανεις ? θα πας αυριο για χοριακή ή θα περιμενεις ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμ ενα πιο πολυ με ποναει στη μασχαλη κ μου δινει σουβλιες οποτε.....

εμενα με ποναγε κανονικα για περιοδο, πιστευω στη καθε γυναικα ειναι αλλιως,μονο ενα τετσ θα σε σιγουρεψει, κιαν εχεις πολυ αγωνια να παρεις αμεσος αφου εχεις κ καθυστερηση.. αντε να κανεις την διαφορα.. θα εχεις το μικροτερο.... να χοντρηνεις κιολας!! χαχαχαχαχ

HouVp2.png

oVGVp2.png

αααα..επίσης , οταν εμεινα εγκυος (οποια θυμαται) , ημουν σιγουρη οτι εχουμε προβλημα κ ηθελα απο Σεπτεμβρη να παω για εξετασεις...............οποτε ημουν στον κοσμο της απελπισιας μου

εμ ενα πιο πολυ με ποναει στη μασχαλη κ μου δινει σουβλιες οποτε.....

οι σουβλιες ειναι καλο τις κραταμε τις σουβλιες τζενι και κανε καμια χοριακη αυριο να γελασει απο χαρα το χειλακι μας λιγο φιλακια κορες βγαινω παω για μπανιο καλοβραδυ

921477wc2fyvv2y2.gif

εμενα με ποναγε κανονικα για περιοδο, πιστευω στη καθε γυναικα ειναι αλλιως,μονο ενα τετσ θα σε σιγουρεψει, κιαν εχεις πολυ αγωνια να παρεις αμεσος αφου εχεις κ καθυστερηση.. αντε να κανεις την διαφορα.. θα εχεις το μικροτερο.... να χοντρηνεις κιολας!! χαχαχαχαχ

ετσι ειναι , σε καθε γυναικα ειναι αλλιως

αντε Τζενη , να κανεις ενα τεστ αυριο ...........

Διαφημίσεις

οι σουβλιες ειναι καλο τις κραταμε τις σουβλιες τζενι και κανε καμια χοριακη αυριο να γελασει απο χαρα το χειλακι μας λιγο φιλακια κορες βγαινω παω για μπανιο καλοβραδυ

Καληνύχτααα.........!!!!!!!

κοριτσια παω για υπνο γιατι αυριο εχω δυσκολη μερα,καληνυχτα σε ολες

Καληνύχτα Φαίη !!!!

Διαφημίσεις

τι θα κανεις ? θα πας αυριο για χοριακή ή θα περιμενεις ?

εχω φαει πολλες ηττες..χορτασα..δεν θα παω ξανα για χοριακη.θα κανω ενα τεστ αν δεν μου ερθουνε μεχρι την τεταρτη που θα ανοιξουν τα φαρμακεια..η χοριακη για μενα ειναι ψυχοφθορα διαδικασια.θελω την επομενη φορα που θα παω σε μικροβιολογικο να ειναι για να δω ποσες μοναδες ειναι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εχω φαει πολλες ηττες..χορτασα..δεν θα παω ξανα για χοριακη.θα κανω ενα τεστ αν δεν μου ερθουνε μεχρι την τεταρτη που θα ανοιξουν τα φαρμακεια..η χοριακη για μενα ειναι ψυχοφθορα διαδικασια.θελω την επομενη φορα που θα παω σε μικροβιολογικο να ειναι για να δω ποσες μοναδες ειναι

καλά θα κάνεις !!!!! εχεις δικιο , εγω οταν εκανα την χοριακή , ημουν ηδη 5 εβδομαδων και ετσι δεν ειχα αγωνια αν θα διπλασιαστεί κλπ

παντως , μην νομιζεις οτι το παιζω τωρα άνετη....ημουνα στο χωριο του αντρα μου , χωρις φαρμακειο, με συγγενεις του τριγυρω , οποτε αναγκαστικά περιμενα να γυρισω...αλλιως τρχοντας θα ειχα παει:rolleyes:

εκει εσυ μαρη..να παχυνω..γιατι να παχυνω..τεστ ετσι κ αλλιως νωριτερα απο τεταρτη δεν μπορω να παρω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...