Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχαχαχ τρελές! Τι φταίει η γυναίκα; τζενάκι καθυστερείς;μακάρι κούκλα μου.

καλησπερα κισσομαμα.το μπουμπουκακι ελπιζω καλα.οσο για μενα δεν πιστευω να εγινε τπτ.μονο το στηθος μου ειναι πρησμενο που ετσι κ αλλιως πρηζεται για περιοδο.αν ηταν κατι με 2 μερες καθ .δεν θα εδειχνε..μια ζαλαδα μια ναυτια κατι τελος παντων

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κισσομαμα.το μπουμπουκακι ελπιζω καλα.οσο για μενα δεν πιστευω να εγινε τπτ.μονο το στηθος μου ειναι πρησμενο που ετσι κ αλλιως πρηζεται για περιοδο.αν ηταν κατι με 2 μερες καθ .δεν θα εδειχνε..μια ζαλαδα μια ναυτια κατι τελος παντων

hello !!!! βρε , τι μανία είναι αυτη να εχετε συμπτώματα........

ποσες φορες , δεν ειπαμε οτι μπορει να μην υπαρχουν ?:tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

ζουπερ βρε κισα ξερεις τι ειναι αυτο το σημερινο ετσι?μπαινετε στους ρυθμους σας σιγα σιγα!!!να ναι καλα η γιαγια εικονισμα να την κανετε καθε μερα να την ευχαριστητε ειναι πολυ σοβαρη βοηθεια.φαιη τι εγινε λυποθυμησες απο την ομορφια μας?χαχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

μονο εγω σ΄αυτόν τον κοσμο , δεν είχα τιποτα ????????

πηγα ταξιδι , γυρισα κ χαμπαρι..............αχαχαχχαχχαχ

Τζενακι , μακαρι να εισαι εγκυος κ να μην εχεις ουτε ενα συμπτωμα !!!!!!!

γλυκια μου γατουλα καλησπερα..κ γω αυτης της αποψης ειμαι αλλα πες μου οτι εσυ οταν ειχες καθυστερηση δεν εψαχνες για συμπτωματα να παω να πηδηχτω απο το παραθυρο:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ο πονος της περιοδου ξεκινα στο στηθος απο την βαση της μασχαλης και εξωτερικα ο πονος της εγκυμοσυνης ποναει περισσοτερο εσωτερικα και προς την περιοχη της θηλης,εκτος που ειναι ποιο ευαισθητη ομως αυτο γινετε με τον καιρο ποιο εντονο.κιττυ ησουν απο τις πολυ τυχερες κοριτσακι μου.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

γλυκια μου γατουλα καλησπερα..κ γω αυτης της αποψης ειμαι αλλα πες μου οτι εσυ οταν ειχες καθυστερηση δεν εψαχνες για συμπτωματα να παω να πηδηχτω απο το παραθυρο:confused:

επειδη ειχα βαρεθεί να ψαχνω , ουτε μετρουσα μερες ,ουτε τιποτα.....και τωρα αν με ρωτησεις δεν ξερω ποια μερα εγινε η συλληψη:confused:

οταν ειχε καθυστερηση , ημουν διακοπες και δεν το πολυσκεφτομουν .....διαφορετικα φανταζομαι δεν θα εφευγε απο το μυαλο μου

απλώς , το μονο που λεω ειναι οτι μπορει να εισαι εγκυος , χωρίς συμπτωματα....το καλυτερο !!!

ο πονος της περιοδου ξεκινα στο στηθος απο την βαση της μασχαλης και εξωτερικα ο πονος της εγκυμοσυνης ποναει περισσοτερο εσωτερικα και προς την περιοχη της θηλης,εκτος που ειναι ποιο ευαισθητη ομως αυτο γινετε με τον καιρο ποιο εντονο.κιττυ ησουν απο τις πολυ τυχερες κοριτσακι μου.

εμ ενα πιο πολυ με ποναει στη μασχαλη κ μου δινει σουβλιες οποτε.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το ξερω:P:p:p δηλ ουτε εγω δεν το πιστευω οτι δεν δυσκολευτηκα σε τιποτα....φτου φτου !!!!!

το μονο που με πονουσαν τα χερια μου , πριν ξεκινησω το ασβεστιο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...