Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

απο εδω κ περα δεν θα προλαβαινει.. 9 παιδια δεν ηθελε? βαλε τωρα τα εγγονια...το καλοκαιρι θελει να παει στο χωριο. αλλα δεν εχει υπολογιση εμενα..χαχαχαχα

εννοειται οτι δεν θα παει στο χωριο.....δεν γτο εμαθες?μυκονο θα παει:!::!::!:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα καλα! εχει εγγονη να προσεξει...

καλα καλα κοιτα μην την ψαχνουμε κ τη δουμε στο δελτιο του σταρ να λεει..μυκονοοοοςςςς κ τραγουδαει το καλημερα ασπρονησι μαζι με το γαλατη

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κ ελεγα που να παω διακοπες φετος...γαλανα ματια ειπες ε?..ασε ρε κουφετο να του το δωσω εγω το φιλι...δεν ξερω βεβαια αν θα με πιστεψει οτι ειναι απο τη θεια του...:tongue:

χαχααχχααχ θεος σου λεω!!και μουσικος!!!αλλα ας το παιδι κατω εσυ εισαι αλλου!!αστον περναει κλ σου λεω στην κερκυρα προχτες το βραδυ κατα τις 1230 του στελνω μνμ και μου απανταει(φυσικα το δα το πρωι στην δουλεια)330 καλα ειμαι θειτσα να πινουμε κρασια στο ταδε μερος και διαφορα.η μανα του εχει πλακα που νομιζει ακομηειναι στο 3το ετος οτι το παιδι τις κοιματε νωρις ειναι παρθενος και διαβαζει μονο αχαχαχαχααχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κορες φαιη σορι που εφυγα ετσι με καλεσε η ανηψια μου στο σκαιπ και μετα εδωσα γαλα τον μικρο.οι δυο βδομαδες καφε αιμα δεν σχετιζετε με κρυωμα.οι γκαργκαραντζες που χεις στο εντερο μπορει να ναι.απο κερκυρα εισαι πουλακι μου?ο ανηψιος μου ειναι φοιτητης εκει.αν δεις εναν θεο με καστανοξανθα μαλια και γαλανα ματια δωδτου ενα φιλι απο την θειτσα του χαχαχα

α!ωραια σε ποιο τμημα ειναι?οσο για το καστανοξανθος και τα γαλανα ματια θα το εχω υποψιν μου

RPVCp3.png?gonw6PAb

χαχααχχααχ θεος σου λεω!!και μουσικος!!!αλλα ας το παιδι κατω εσυ εισαι αλλου!!αστον περναει κλ σου λεω στην κερκυρα προχτες το βραδυ κατα τις 1230 του στελνω μνμ και μου απανταει(φυσικα το δα το πρωι στην δουλεια)330 καλα ειμαι θειτσα να πινουμε κρασια στο ταδε μερος και διαφορα.η μανα του εχει πλακα που νομιζει ακομηειναι στο 3το ετος οτι το παιδι τις κοιματε νωρις ειναι παρθενος και διαβαζει μονο αχαχαχαχααχα

ειμαστε και εγκυες γυναικες...σταματηστε δεν αντεχω αλλο!! χαχαχαχαχαχα:tongue:

HouVp2.png

oVGVp2.png

α!ωραια σε ποιο τμημα ειναι?οσο για το καστανοξανθος και τα γαλανα ματια θα το εχω υποψιν μου

δεν σου λεω εχει και μεγαλη παρεα ολα τα τρυφερουδια μαζεμενα λυσαρα δηλ. μονο εσυ εχεις ψυχη μουαχαχαχαχααχχα

921477wc2fyvv2y2.gif

αχαχαχ τρελές! Τι φταίει η γυναίκα; τζενάκι καθυστερείς;μακάρι κούκλα μου.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ζηλιαρες καλα αν τον δω θα του δωσω δυο φιλια

και κανα πιατο φαγητο δωστου γτ εκει με τα ετοιμα το πουλακι μου.καλος την κισα τι κανει η μικρη ηρεμησε καθολου τα βραδυα?με το γαλα?

921477wc2fyvv2y2.gif

και κανα πιατο φαγητο δωστου γτ εκει με τα ετοιμα το πουλακι μου.καλος την κισα τι κανει η μικρη ηρεμησε καθολου τα βραδυα?με το γαλα?

θα του φτιαξω μια ωραια παστιτσαδα και σοφριτο αμα λαχει να ευχαριστηθει γιατι οχι

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλά είναι κούκλα την άφησα στη μαμα μου πήγαμε βόλτα με τη μηχανή,μετά καφέ κανένα 3ωρο έλειπα και tο παιδί μου σήμερα με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Πολύ καλή ήταν -έτρωγε κάθε 3 ώρες; τώρα κοιμάται.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...