Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κοριτσακια μουυυυυυυυυ, καλησπερα σας!!!

αχ αντε να μπει η εβδομαδα με χαρμοσυνα γεγονοτα!!!

ακουτε τζενη και φαιη???θελω εγκυμοσυνες λεμεεεεεεεεεε!!!

εγω τα χω παιξει...ο μικρος μου αλλαζει τα φωτα και ειμαι οφ αλλα χαλαλι του!

σημερα το πρωι μολις ξυπνησε τον παιρνω αγκαλια και ερχεται ο αντρας μου και του κανει γκιλι γκιλι με την μυτη του στη κοιλιτσα...και κοριτσιαααααααααα αρχισε να γελαειιιιιιιιι...λεμε τυχαιο...αλλα του το ξανακανει και ξανα γελαειιιιιιιιιιιιιιι (χωρις ηχο βεβαια αλλα με ενα χαμογελο μεχρι ταυτια)...μου ηρθε να του φαω το στομα χαχχαχαχα

κιττυ μου περαστικα σου κοπελα μου (και στον αντρα σου), να φυλαγεσαι πολυ βρε κοριτσι στην κατασταση σου...πινε χυμους και τρωγε σουπες!

επισης ετοιμασα την λισταμε το τι θα χρειαστεις στο μαιευτηριο...αλλα θα τη ποσταρω μετα γιατι τωρα περιμενω τον αγκαλιτσα μου να ξυπνησει

πολλα πολλα φιλακια σε ολες!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειχες προβλημα απο τα ντεπον που πηρες?γιατι εγω αν μου τυχει πονοκεφαλος και ειμαι κοντα στις μερες να αδιαθετησω το αποφευγω

δεν πηγε το μυαλο μου σε κατι τετοιο ενα μηνα μετα το γαμο κ δεν ειχαμε βαλει κ μπροστα.που να φανταστω.. αλλα η γιατρος μου ειπε ολα καλα. συγουρα ομως δεν ειναι κ οτι το καλυτερο!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσακια μουυυυυυυυυ, καλησπερα σας!!!

αχ αντε να μπει η εβδομαδα με χαρμοσυνα γεγονοτα!!!

ακουτε τζενη και φαιη???θελω εγκυμοσυνες λεμεεεεεεεεεε!!!

εγω τα χω παιξει...ο μικρος μου αλλαζει τα φωτα και ειμαι οφ αλλα χαλαλι του!

σημερα το πρωι μολις ξυπνησε τον παιρνω αγκαλια και ερχεται ο αντρας μου και του κανει γκιλι γκιλι με την μυτη του στη κοιλιτσα...και κοριτσιαααααααααα αρχισε να γελαειιιιιιιιι...λεμε τυχαιο...αλλα του το ξανακανει και ξανα γελαειιιιιιιιιιιιιιι (χωρις ηχο βεβαια αλλα με ενα χαμογελο μεχρι ταυτια)...μου ηρθε να του φαω το στομα χαχχαχαχα

κιττυ μου περαστικα σου κοπελα μου (και στον αντρα σου), να φυλαγεσαι πολυ βρε κοριτσι στην κατασταση σου...πινε χυμους και τρωγε σουπες!

επισης ετοιμασα την λισταμε το τι θα χρειαστεις στο μαιευτηριο...αλλα θα τη ποσταρω μετα γιατι τωρα περιμενω τον αγκαλιτσα μου να ξυπνησει

πολλα πολλα φιλακια σε ολες!!!

να σαι καλα annete,καλα ο μικρος σας εχει παρει τα μυαλα εγκρινω και επαυξανω

RPVCp3.png?gonw6PAb

δεν πηγε το μυαλο μου σε κατι τετοιο ενα μηνα μετα το γαμο κ δεν ειχαμε βαλει κ μπροστα.που να φανταστω.. αλλα η γιατρος μου ειπε ολα καλα. συγουρα ομως δεν ειναι κ οτι το καλυτερο!!!

απλα ρωτησα γιατι μπορει να τυχει και σε μενα,ο κουμπαρος μου που ειναι γιατρος μου ειχε πει οτι πρεπει να προσεχω αφοτου διαπιστωσω οτι ειμαι εγκυος και μετα

RPVCp3.png?gonw6PAb

κοριτσια μην αγχωνεστε με τα ντεπον, επιτρεπονται στην εγκυμοσυνη...βεβαια με μετρο ετσι?

οσο για τα καφε φαιη μου 13 μερες ειναι πολλες νομιζω..η καταλαβα λαθος?

μηπωςνα παρεις και μια δευτερη γνωμη γιατι τον βλεπω πολυ χαλαρο τον γιατρο σου...

για ψαχτο λιγακι...

εγω παντως πριν μαθω πως ειμαι εγκυος δεν ειχα ουτε καφε ουτε τιποτα...ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...μη συγκρινεις συμπτωματα με αλλων γυναικων...

παντος σου ευχομαι μεσα απτην καρδια μου να εισαι εγκυουλα!!!

λιγες μερες υπομονη μεχρι την καθυστερηση!!!λιγες μεινανε!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αχ καλε φερτε μας πισω το εντιττττττ...ρομπες γινομαστε...ακους εκει παντως με ομικρον χαχαχαχα

IB5Vp2.png

κοριτσια μην αγχωνεστε με τα ντεπον, επιτρεπονται στην εγκυμοσυνη...βεβαια με μετρο ετσι?

οσο για τα καφε φαιη μου 13 μερες ειναι πολλες νομιζω..η καταλαβα λαθος?

μηπωςνα παρεις και μια δευτερη γνωμη γιατι τον βλεπω πολυ χαλαρο τον γιατρο σου...

για ψαχτο λιγακι...

εγω παντως πριν μαθω πως ειμαι εγκυος δεν ειχα ουτε καφε ουτε τιποτα...ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...μη συγκρινεις συμπτωματα με αλλων γυναικων...

παντος σου ευχομαι μεσα απτην καρδια μου να εισαι εγκυουλα!!!

λιγες μερες υπομονη μεχρι την καθυστερηση!!!λιγες μεινανε!!!

μα ποια καθυστερηση το πρωι ειχα λιγο αιμα πιστευω μεχρι αυριο θα αδιαθετησω,τωρα για τις 13 μερες καφε μπορει να εχω καποια διαταραχη θα παω στο γιατρο για να δω τι συμβαινει δεν τα αφηνω ετσι

RPVCp3.png?gonw6PAb

annete θα σου βαλουμε κακη βαθμολογια στην ορθογραφια

χαχαχαχα θα παρω δασκαλα να μου κανει ιδιαιτερα χαχαχαχα

IB5Vp2.png

μα ποια καθυστερηση το πρωι ειχα λιγο αιμα πιστευω μεχρι αυριο θα αδιαθετησω,τωρα για τις 13 μερες καφε μπορει να εχω καποια διαταραχη θα παω στο γιατρο για να δω τι συμβαινει δεν τα αφηνω ετσι

ποτε δεν ξερεις τι γινεται...κι εγω δεν πιστευα με την καμια πως ειμαι εγκυος (με κυκλο μπαχαλο, πολυκιστικες ωοθηκες και δυο μονο επαφες) αλλα το θαυματακι μου ειναι στο σαλονι και κοιμαται στο καροτσι του, γιαυτο μην αποκλειεις τιποτα!!!

ωχ ξυπνησε παωωωωωω φιλακια πολλα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια !!1

πως είστε ?

εγω καλυτερα σημερα , απο χθες δεν εχω πυρετό και κοιλίτσα ΟΚ. Λίγο μπούκωμα κ συνάχι ακόμα....

σημερα ξεμύτισα λίγο για ενα καφεδάκι, δεν άντεχα αλλο ξαπλα...

Αννετάκι, εσύ που τα εχεις πρόσφατα ξερεις ακριβως τι χρειάζεται....οπότε περιμένω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Καλησπέρα κορίτσια !!1

πως είστε ?

εγω καλυτερα σημερα , απο χθες δεν εχω πυρετό και κοιλίτσα ΟΚ. Λίγο μπούκωμα κ συνάχι ακόμα....

σημερα ξεμύτισα λίγο για ενα καφεδάκι, δεν άντεχα αλλο ξαπλα...

Αννετάκι, εσύ που τα εχεις πρόσφατα ξερεις ακριβως τι χρειάζεται....οπότε περιμένω

ωραια θα περασουν και τα υπολοιπα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...