Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας αφηνω...παω να δω το μικρο της αδελφης μου..θα μπω κατα τις 10...φιλακιαααααα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια κ στα δικα σας

τζενι αν δεν κανω λαθος τοσο εχουν αλλα κ 10 τεστ να ναι 30 ευρω παλι καλα ειναι λεγονται home test ψαξε sto google

\

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

σας αφηνω...παω να δω το μικρο της αδελφης μου..θα μπω κατα τις 10...φιλακιαααααα

εφτασαν κιολας πριν 15 λεπτα εφυγαν απο εδω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια κ στα δικα σας

τζενι αν δεν κανω λαθος τοσο εχουν αλλα κ 10 τεστ να ναι 30 ευρω παλι καλα ειναι λεγονται home test ψαξε sto google

\

και ειναι αξιοπιστα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ετσι λενε δεν τα χω χρησημοποιησει γενικως δεν ειμαι των τεστ μπορει να εκανα κ τις 3 φορες που ημουν αλλα δεν εδωσαν ποτε σαφη απαντηση παντα αχνο κ καλων εταιριων υποτιθεται κλιαρ μπλου πρεντικτορ(που μου εβγαλαν θετικο ενω δεν ημουν)κ σελφ κλιαρ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!! τωρα γυρησα και γω.. ωραια ηταν ξεφυγα λιγο.. faii αυτο το σημαδι ειναι πολυ καλο!! με καθε επιφυλαξη... λιγο αιμα..μακαρι στο ευχομαι και στην geni με την πρωτη μερα καθυστερησης και 8 ωρες..

HouVp2.png

oVGVp2.png

γεια σας!!! τωρα γυρησα και γω.. ωραια ηταν ξεφυγα λιγο.. faii αυτο το σημαδι ειναι πολυ καλο!! με καθε επιφυλαξη... λιγο αιμα..μακαρι στο ευχομαι και στην geni με την πρωτη μερα καθυστερησης και 8 ωρες..

αστερινα γεια σου καλα εκανες και ξεφυγες δεν νομιζω να ειμαι κατι με εχει ρηξει λιγο το αιμα μακαρι να εχεις εσυ δικιο και σε ευχαριστω για την ευχη σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

αστερινα γεια σου καλα εκανες και ξεφυγες δεν νομιζω να ειμαι κατι με εχει ρηξει λιγο το αιμα μακαρι να εχεις εσυ δικιο και σε ευχαριστω για την ευχη σου

δεν θελω να σου δωσω ψευτηκες ελπιδες,αλλα τρεις μερες ειχα αιμα λιγο αχνο και πονους περιοδου τρεις μερες νωριτερα,το μυαλο μου δεν πηγε πουθενα,γιατι δεν ειχαμε βαλει μπροστα,φορεσα κ την σερβιετα κ περιμενα το πολυ αιμα αλλα αυτο δεν ηρθε.. και ειχα παρει κ πολλα ντεπον για τους πονους

HouVp2.png

oVGVp2.png

δεν θελω να σου δωσω ψευτηκες ελπιδες,αλλα τρεις μερες ειχα αιμα λιγο αχνο και πονους περιοδου τρεις μερες νωριτερα,το μυαλο μου δεν πηγε πουθενα,γιατι δεν ειχαμε βαλει μπροστα,φορεσα κ την σερβιετα κ περιμενα το πολυ αιμα αλλα αυτο δεν ηρθε.. και ειχα παρει κ πολλα ντεπον για τους πονους

δεν ειχες προβλημα απο τα ντεπον που πηρες?γιατι εγω αν μου τυχει πονοκεφαλος και ειμαι κοντα στις μερες να αδιαθετησω το αποφευγω

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...