Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλά Ρούλα μου άρεσαν πολύ οι φωτογραφίες από τον γάμο σας.Σε έχω φίλη στο φατσοβιβλίο με έκανε η Ανδριανή φίλη σου για να δω τις φωτογραφίες του γάμου.Και το βιντεάκι με το τραγούδι πολύ καλό....

τωρα αν σου οτι δεν ξερω τι ειναι το φατσοβιβλιο..αλλα κατι θα ξερει ο ανδριανη για να το φτιαξει..οταν την δω θα την βαλω κατω να μου τα δειξει ολα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι τωρα ειναι τελεια.. μετα απο τοσες μερες βροχης..ποσα παιδακια εχεις? αν καταλαβα σωστα..εχεις παιδακι

εχω ενα τον ευθυμιο οπως λεει και το τικερακι μου...

παω να ταισω το παιδι και μετα τελικα θα παω για καφε γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αχ ναι να περάσουν οι μέρες να τελειώνουμε.Θα ηρεμήσουμε μόνο όταν βγουν από μέσα μας.

εμενα μου φαινεται τελειος απιστευτο!! γιατι εγιναν ολα κ πολυ γρηγορα κ γαμος κ εγκυμοσυνη που δεν προλαβα να σκεφτω!! και ειναι απιστευτο οτι θα γινω μανα ...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...