Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

χαχαχαχαχα ειστε τυχερες που δεν ειμαι συντονιστρια, θα σας ειχα αποκλεισει ολες και θα μιλουσα μονη μου!!!

καλε τι παραπονα ειναι αυτα, αννουλα και παπακι λετε να εχουμε προσωπικα μαζι σας και να μην σας μιλαμε??? Εγω ειμαι και στο παρεντς, ανοιξα ενα θεμα σχετικα με λογοθεραπεια αλλα προς το παρον δεν μου απανταει κανεις!!!

απαπαπαπαπαπα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α σε ευχαριστω πολυ κισακι μου τι καλη που εισαι,αλλα ναι εισαι μακρια κλαψ!

αννετακι θα το κανονισουμε οπωσδηποτε!μην κλαις δε θα χασεις την φανταστικη φατσουλα μου!θα την δεις και απο κοντα σιγουρα!χιχιχιχιχιχι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

χαχαχαχαχα ειστε τυχερες που δεν ειμαι συντονιστρια, θα σας ειχα αποκλεισει ολες και θα μιλουσα μονη μου!!!

καλε τι παραπονα ειναι αυτα, αννουλα και παπακι λετε να εχουμε προσωπικα μαζι σας και να μην σας μιλαμε??? Εγω ειμαι και στο παρεντς, ανοιξα ενα θεμα σχετικα με λογοθεραπεια αλλα προς το παρον δεν μου απανταει κανεις!!!

ελενακι ναι ειμαι κι εγ μια παραπονιαρα που θελω συνεχεια αγαπες και τρυφεροτητες!κακο ειναι;ε; ε; ε;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

παπακι και ανετ εσεις που ειδατε η μια την αλλη στις φωτος, πιστευετε οπως κι εγω οτι ειστε ιδιες???

απλα ειμαστε και οι δυο μελαχρινες με μακρια μαλλια βρε!

566b716e1f.png?html%22

Ελενη θελω να το δω και εγω αυτο το θεμα......

Ρε παιδια της κουμπαρας μου η μικρη ειναι 2,5 χρονων και μιλαει σαν μωρο μονο λεξουλες και αυτες καθολου καθαρα φοβαμαι ομως να της πω κατι γιατι πιστευει οτι το παιδι μιλαει μια χαρα τι να πω τοσο περιεργη ειμαι?????

μόνη σου μιλάς βρε συμπεθεράκι? πως πάτε με το θέμα σας με τη μικρή σου?

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Ελενη θελω να το δω και εγω αυτο το θεμα......

Ρε παιδια της κουμπαρας μου η μικρη ειναι 2,5 χρονων και μιλαει σαν μωρο μονο λεξουλες και αυτες καθολου καθαρα φοβαμαι ομως να της πω κατι γιατι πιστευει οτι το παιδι μιλαει μια χαρα τι να πω τοσο περιεργη ειμαι?????

αννα εμα ετσι μιλαει το παιδακι που κραταω,ειναι 3,5 και μιλαει πολυ πολυ μωρουδιστικα.αλλα δεν τολμαω να πω τιποτα ασε μην τ ακουσω κι ολας!

566b716e1f.png?html%22

Αντιγραφω απο το παρεντς το θεμα μου!

"Μανουλες θελω την βοηθεια σας...

Τί ακριβώς ζητάμε από εναν λογοθεραπευτη/λογοπεδικό? Πως γινεται το μαθημα? Πρεπει να ειναι αυστηρος με το παιδι ή πιο κοντα του?

Η κορη μου που σε μια εβδομαδα γινεται τεσσαρων, εχει αρκετα προβληματα με την αρθρωση της λογω καθυστερησης λογου... Πλεον εχει πλουσιο λεξιλογιο, χρησιμοποιει σωστα τους χρονους των ρηματων, κανει ολοκληρωμενες προτασεις, εξιστορει απ' εξω ολοκληρα παραμυθια και ιστοριες αλλα τα μισα συμφωνα τα λεει λαθος...

Ξεκινησαμε λοιπον λογοθεραπεια αμεσως μετα το Πασχα (κοντευουμε δηλαδη να κλεισουμε δυο μηνες). Επελεξα νεαρη λογοθεραπευτρια και οχι καποιο κεντρο επειδη προτιμω γενικοτερα τους νεους επαγγελματιες γιατι θεωρω οτι εχουν πιο πολυ ορεξη για την δουλεια τους... Ομως, ειναι λιγο ψυχρη σαν ανθρωπος και δειχνει να κανει επιφανειακα την δουλεια της. Το τελευταιο που μου εκανε ειναι οτι τωρα που προσπαθουμε να πει σωστα η μικρη το γραμμα "γαμα" μου εδωσε ξυλακια που χρησιμοποιουν οι παιδιατροι για να δουν τον λαιμο, για να της πιεζω την γλωσσα προς τα κατω και να της "εκβιασω" το "γαμα"... Οπως καταλαβαινετε, δεν μου ειναι τοσο ευκολο, η μικρη δυσανασχετει με αυτο, ετσι οποτε ειναι λιγο πιο χαλαρη και νιωθω οτι "με παιρνει" την βαζω να το κανουμε... Την Πεμπτη που πηγαμε μου ειπε οτι δεν το προσπαθω αρκετα, οτι η μικρη δεν το λεει καλα (ειχα αναθαρρησει μιας και ελεγε κατι σαν γιο αντι για γο) και οτι θα πρεπει να το κανουμε πολλες φορες την ημερα... Ε, αυτο ηταν, με αγχωσε! Χτες ειδικα, της φωναξα επειδη δεν συνεργαζοταν με αποτελεσμα να ειμαι χαλια μετα...

Ετσι πρεπει να γινεται το μαθημα? Να πιεζει η μαμα το παιδι, ή να περιμενει απο το παιδι να την καθοδηγησει? Θελω να πω, η μικρη δεν ειναι ετοιμη για αυτο το γραμμα, καλα κανει που την πιεζει να το πει, ή ίσως να επρεπε να προχωρησουμε σε καποιο αλλο γραμματακι που ισως θα της ειναι πιο ευκολο και να παρει λιγο τα πανω της κι αυτή? Πρεπει η λογοθεραπευτρια να ειναι αυστηρη με το παιδι για να καθορισει τον ρολο της ως "δασκαλα" ή περισσοτερο φιλική και να περναει το μαθημα ως παιχνιδι? Δεν εχω καμμια εμπειρια πανω στο θεμα και δεν ξερω τι θα επρεπε να κοιταω πρωτα για να αξιολογησω αν οντως μου κανει ή οχι η συγκεκριμενη λογοθεραπευτρια...

Το μονο που δεν θελω ειναι να απογοητευτει το κοριτσακι μου και να νιωθει σαν τιμωρια ολο αυτο!!! Ελπιζω να εγινα κατανοητη, περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας...

Ευχαριστω εκ των προτερων!"

Αννουλα, στα 2,5 δεν εχεις τρελλες απαιτησεις, μπορει σε εναν μηνα να μιλαει πολυ καλυτερα, δεν εχουν ολα τα παιδια την ιδια εξελιξη με τον λογο...

παπακι και ανετ εσεις που ειδατε η μια την αλλη στις φωτος, πιστευετε οπως κι εγω οτι ειστε ιδιες???

:rolleyes::roll::tongue:

παπακι βρε λες να ειμαστε εδελφουλες και να μη το ξερουμε?χαχαχα

ο μπαμπας μου ηταν λιγο μουρνταρης αλλα βρε παιδι μου δεν ξερω..

αννουλι, μηπως να μας δωσεις στοιχεια του γεννετιστη σου χαχαχαχα

ελενη, χρεαζεσαι οφθαλμιατρο, εχω εναν καλο χαχαχα:lol::mrgreen::lol::mrgreen:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...