Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα τα πρηξα χτες τα κοριτσια μας σημερα οχι δεν αθ πρηξω καμια σας μουαχαχαχα.πως ειναι αυτες οι κραμπες κοριτσακι μου?η μεση σου σε ποναει?και ειναι διακεκομενες ή συνεχομενες

921477wc2fyvv2y2.gif

ειναι στην γαμπα κ σαν να τραβιεται το ποδι μονο το για να τις κανει κ ειναι συνεχομενες αν κατσω με πιανουν μηπως φταιει που ειχα τα ποδια μου ολο το βραδι πανω σε μαξιλαρι γιατι πονουσαν?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

εφυγε κ ο αντρας μου κ αν με ξαναπιασουν οπως πριν δεν εχω κανεναν να μου τα τριψει τα ποδια κ θα ουρλιαζω παλι οπως πριν γμτ κερατο μου πρωι πρωι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ειναι απο την εγκυμοσυνη.δες

Κράμπες

Ο πόνος στο πόδι ή στο πίσω μέρος του μηρού και της κνήμης, ο οποίος μπορεί να σας ξυπνήσει τη νύχτα στο δεύτερο αλλά κυρίως στο τρίτο τρίμηνο, οφείλεται στα χαμηλά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα σας, εξαιτίας της απορρόφησής του από το έμβρυο. Φροντίστε, λοιπόν, να αυξήσετε τις δόσεις του ασβεστίου μέσα από τη διατροφή σας, τρώγοντας γιαούρτι και πίνοντας γάλα, αν φυσικά το "σηκώνει" ο οργανισμός σας. Ο γιατρός σας πιθανότατα θα ενισχύσει το ασβέστιο στον οργανισμό σας με χάπια και θα σας συστήσει να παίρνετε μαγνήσιο, το οποίο είναι ευεργετικό για τις μυϊκές κράμπες. Ωστόσο, υπεύθυνη για τις κράμπες μπορεί να είναι και η επιβράδυνση της κυκλοφορίας στα κάτω άκρα. Οι κράμπες συμβαίνουν, συνήθως, όταν κοιμάστε ανάσκελα, γι' αυτό ίσως μειώσετε τις πιθανότητες να εμφανιστούν, αν ξαπλώνετε στο πλάι. Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν επηρεάζουν το μικρό σας.

Τι πρέπει να κάνετε

Αν τύχει και πάθετε κράμπα, μπορείτε να ανακουφιστείτε:

• Τεντώνοντας το πόδι και κάνοντας δυνατό μασάζ για αρκετά λεπτά της ώρας στο πίσω μέρος της γάμπας, ώστε να τονώσετε την κυκλοφορία.
  • Στηρίζοντας το χέρι κάτω από τα δάχτυλα του ποδιού και τραβώντάς τα προς τα πάνω.
  • Κάνοντας λίγα βήματα στο δωμάτιο -αφού περάσει ο πόνος- ώστε να διευκολύνετε την κυκλοφορία του αίματος.

921477wc2fyvv2y2.gif

εαν ηταν συνεχομενες ολη μερα δηλ.θα ηταν φλεγμονη.εσυ εχεις πιασιματα,οποτε ειναι ελειψη ασβεστιου.κλ το θυμομουνα.μην εισαι πολυ ωρα οταν ξαπλωνεις ανασκελα γτ πιεζετε η κεντρικη αρτηρια.και υπομονη

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερα κοριτσια,εγω σημερα ειχα λιγο αιμα στο σκουπισμα και μετα παλι καφε χωρις πονους στην κοιλια δεν μπορω να καταλαβω ισως αδιαθετησω

ακουω το νεο cd του πλουταρχου το πηρα γιατι μου αρεσει ο τραγουδιστης αλλα

λατρευω το felicita του al bano

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Καλημέρα....Τι κάνετε;;;;Εγώ και σήμερα δουλειά είμαι αλλά χθες είχαμε έξοδο και περάσαμε πολύ καλά.Στους κουμπάρους μας πήγαμε αλλά έπαιξαν πολύ τα μικρά και εμείς μιλήσαμε πολύ ώρα και πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα....Μαζευτήκαμε στις 1 πίσω και το πρωί ξυπνήσαμε και σαν καλοί Χριστιανοί πήγαμε και κοινώνησα τον μικρό μου.Τζένη 20 ώρες 15 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα καθυστέρηση μετράμε ήδη....χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

πλουταρχος μαλιστα.καλο παιδι.εμεις ακουμε αυτο

περασαμε το μηλο μου κοκκινο ο τεκτονογιος μου το ζητησε το μηλο τωρα μαθαινει ξυλουρη.το νιωθεις σαν να σου ρθε δηλ.?

921477wc2fyvv2y2.gif

Εμένα το αγαπημένο τραγούδι του γιου μου που μου τραγουδάει συνέχεια είναι το καλοκαίρι μου του Χατζηγιάννη....Πάντως εμένα είναι όντως το καλοκαίρι μου ο αντράκος μου!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα....Τι κάνετε;;;;Εγώ και σήμερα δουλειά είμαι αλλά χθες είχαμε έξοδο και περάσαμε πολύ καλά.Στους κουμπάρους μας πήγαμε αλλά έπαιξαν πολύ τα μικρά και εμείς μιλήσαμε πολύ ώρα και πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα....Μαζευτήκαμε στις 1 πίσω και το πρωί ξυπνήσαμε και σαν καλοί Χριστιανοί πήγαμε και κοινώνησα τον μικρό μου.Τζένη 20 ώρες 15 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα καθυστέρηση μετράμε ήδη....χαχαχα

καλημερα xanp πολυ ωραια πηγες και εκκλησια βοηθεια να ειναι καλα ο μικρος.η τζενη που ειναι δεν μας εχει πει νεοτερα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...