Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ελα βρε μαριαθ δεν το πιστευω,καμια σχεση,καλα τι να πω τα κανουν ακομα αυτα;Βλεπεις εγω εχω και μια ηλικια που σε λιγες μερες θα γινει ακομα μεγαλυτερη:(

Αννουλα καλημερα τι κανεις κοπελα μου,καλα ειδα φωτο να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου.Καλα μεγαλη μαρκα η μικρη.

Καλυτερα ειμαι ανετακι σημερα φτιαχνω παπουτσοθηκες και καλοκαιρινες τσαντες,αφου τελειωσα με τις ντουλαπες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποια καλη κοπελα θα παει σημερα στη δουλεια μου αντι για μενα;

χιχιχιχιχχιι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αννουλι,μινακι,αχαχα παραπονιαρικα,ανετουλιμου ολα καλα?ποτ ε θα καουσει ςκαρδουλα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ελα βρε μαριαθ δεν το πιστευω,καμια σχεση,καλα τι να πω τα κανουν ακομα αυτα;Βλεπεις εγω εχω και μια ηλικια που σε λιγες μερες θα γινει ακομα μεγαλυτερη:(

μην κατσουφιαζεις η ηλικια ειναι κατι το οποιο το προσδιοριζουμε μονες μας δεν εισαι μεγαλυτερη απο αυτο που αισθανεσαι;)

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

παπακι ν αοηγαινα εγω αλλα μου πεφτεςι μακρια!ελενηηηηηηηηηηηηηη τ ι κανουν τα μωρα?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Παπακι αυτες εδω δεν μας δηνουν σημασια ελα να μιλαμε τα δυο μας παλι.....χαχαχαχαχα

χαχαχαχχα βρε παραπονιαρες..χειροτερες απο μενα ειστε εσεις χαχαχαα

κισακι μου ολα καλα κουκλα μου δοξα το θεο.

δεν ποναω οποτε μια χαρα ολα.θα παω ξανα μεσα ιουνιου να κανω εναν υπερηχο ακομα και ολα καλα!

ποτε να μη πονεσεις παπακι μου καλο...και τον ιουνη κανομησε να βρεθουμε οκ..αλλιως θα κλαιωω :(

χιχιχιχιχχι ειναι κακες λες;;;

βρε αν δεν ηταν η ελενη που περιμενει με το δικανο θα σας βομβαρδιζαμε με αγαπες και λουλουδια!!!ελενη θα σου κανω αναφορα πως μας καταπιεζεις..αααααααααμα πιαααααααα!!!:lol::lol::lol:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αυτο δεν ηταν απλο πεσιμο!!! τι να πω? με ειδε μαλλον ησυχη και σοβαρη και ειπε να με ταραξει λιγο.... χαχαχα θυμηστε μου οταν ξαναβρεθουμε να σας πω τι φαση! αφου σκεφτηκα μηπως δεν πρεπει να ειμαι τοσο ανετη, να του πω να με αφησει πιο νωρις? αλλα τελικα πηγα ως το σπιτι και οταν πηγα να τον πληρωσω λες και περιμενε να του πω εδω ειναι το σπιτι μου θα σε περιμενω οταν λειπει ο αντρας μου.... πολυ φαντασια εχουν ορισμενα ατομα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Αννουλα καλημερα τι κανεις κοπελα μου,καλα ειδα φωτο να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου.Καλα μεγαλη μαρκα η μικρη.

Καλυτερα ειμαι ανετακι σημερα φτιαχνω παπουτσοθηκες και καλοκαιρινες τσαντες,αφου τελειωσα με τις ντουλαπες.

μωρε μαρκα με καψες ειναι η μικρη........

Σε ευχαριστω πολυ και εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια και να αυξηθει συντομα ευχομαι

χαχαχαχαχα ειστε τυχερες που δεν ειμαι συντονιστρια, θα σας ειχα αποκλεισει ολες και θα μιλουσα μονη μου!!!

καλε τι παραπονα ειναι αυτα, αννουλα και παπακι λετε να εχουμε προσωπικα μαζι σας και να μην σας μιλαμε??? Εγω ειμαι και στο παρεντς, ανοιξα ενα θεμα σχετικα με λογοθεραπεια αλλα προς το παρον δεν μου απανταει κανεις!!!

ποια καλη κοπελα θα παει σημερα στη δουλεια μου αντι για μενα;

χιχιχιχιχχιι!

αν ημουν κοντα εγωωωωωωωω..θα κανω και προπονηση χιχιχι

χαλαρα σημερα εσυ ενταξει?

αννουλι,μινακι,αχαχα παραπονιαρικα,ανετουλιμου ολα καλα?ποτ ε θα καουσει ςκαρδουλα?

την πεμπτη θα παω κισακι, θα ειναι λιγο νωρις αλλα τι να γινει..το κατι τις μου θα το δω!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...