Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

μαλλον μπηκα λιγο αργα...καλα ..δεν ειναι καμια απελπισμενη οπως εγω που αντι παρασκευιατικα να ειναι καπου εξω να ειναι μεσα στο καφε?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επισης θελω να πω οτι το πρωι η αντριανη ειναι αυτη που εγραφε[το τικερ μου το εφτιαξε η πανεμορφη κ πανεξυπνη αδελφουλα μου]σιγα μην εγραφα εγω τοσα γλυκολογα γιαυτην..αλλα δεν της ειπα κουβεντα γιατι δεν θα μου εφτιαχνε τπτ...οποτε το επαιξα ..σιμητης...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

επισης θελω να πω οτι το πρωι η αντριανη ειναι αυτη που εγραφε[το τικερ μου το εφτιαξε η πανεμορφη κ πανεξυπνη αδελφουλα μου]σιγα μην εγραφα εγω τοσα γλυκολογα γιαυτην..αλλα δεν της ειπα κουβεντα γιατι δεν θα μου εφτιαχνε τπτ...οποτε το επαιξα ..σιμητης...

επισης θυμαμαι τον κωδικο σου κ μπορω να μπω κ να το αλλαξω κ να σου βαλω κανενα γκρεμιλιν γιαυτο προσεχε τι γραφεις!!!!:twisted::twisted::twisted::evil::evil::evil:

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

το τι πεθαινω για διαλογο των δυο αδερφαδων δεν λεγετε χαχαχαχα

καλησπερα κοριτσακια, εγω ειμαι ενα ορθιο πτωμα, ο μικρος σημερα με εχει βγαλει νοκ αουτ...τρωει οποτε του καπνισει δεν κοιμαται (μονο στην αγκαλια μου και μολις τον ακουμπισω στο κρεβατι του σκουζει) και εχει απιστευτη γρινια

αχ ποτε θα μπει σε ενα προγραμμα το πουλακι μου να μπουμε κι μεις να ηρεμησουμε ολοι......αααααχ

εχθες το βραδυ ημασταν μοναχουλια μας (ο μπαμπας δουλευε) και στις 6 το πρωι στο γευμα εβγαζε πιχτα γαλατα και δεν μπορουσε να αναπνευσει...τα ειδα ολα...εκλαιγα και αυτος με κοιτουσε....το αγορακι μου!

σας καληνυχτιζω και σας φιλω γλυκα!μακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

καλα ειμαστε αννιω μου ακομα ψαχνουμε το αυγο μας χαχαχχαχαχαχχα δεν κανω σωστη ωορηξια οποτε παμε μαλλον με θεραπεια απο αυτον τον μηνα η μικρη καλα ειναι μολις με βλεπει στον η/υ μαμα και μαμα ειναι!!!! εδω βρεχει πολυ οποτε κλεισμενοι μεσα!!!! μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε κουκλα μου με το ζουζουνι σου!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημέρα σας...Αννιώ πως είσαι;ηρέμησες καθόλου;Μινάκι δηλαδή πάει αυτός ο μήνας;Δεν πιστεύω να μην είχατε καθόλου επαφές έτσι;;;

Εγώ δουλεύω σε λίγο θα σχολάσω και ψάχνω να δω που θα πάμε θέατρο αύριο με τον μικρό και μάλλον κατέληξα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

επαφες ειχαμε Ξανθη μερα παρα μερα αλλα μαλλον παει αυτος ο μηνας και οκ τωρα τουλαχιστον ξερω γιατι και δεν με πειραζει απλα λιγη ωθηση θελει η αυγοθηκη μου και θα το τσακωσουμαι το μπεμπε

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...