Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κλ μαλλον εφυγες και μιλαω μονη μου αντε να ελευθερωσω και το πσ να μπει το παλικαρι μου φιλια τα λεμε αν εχεις φατσα στειλε πμ να σε κανω φιλη εχω και φωτο να μας δεις παω να δω φωτο απο γενεθλια μανου την κορακλα της να πω γνωμη για το μαλλι της

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια πηρα τηλεφωνο το γιατρο μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανυσηχιτικο και αν θελω να μου δωσει χαπια να σταματησει αλλα του ειπα οχι αφου σε λιγο θα αδιαθετησω

εεε να σου δωσει χαπια μεσω τηλ. ενω υπαρχει περιπτωση να σε εγκυος με το φτωχω μας μυαλο?

921477wc2fyvv2y2.gif

εεε να σου δωσει χαπια μεσω τηλ. ενω υπαρχει περιπτωση να σε εγκυος με το φτωχω μας μυαλο?

δεν ξερω κουφετακι ετσι μου ειπε μακαρι να εχετε δικιο εσεις

για να θελει να μου δωσει χαπια δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να πιστευει κατι τετοιο

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

φαιη ειναι πολυ νωρις στον κυκλο σου ετσι?ομως εισαι σε διαδικασια προσπαθειας συληψης ετσι?ωραια τοτε τι χαπια θα σου δωσει ο γιατρος χωρις να σε δει?

μου ειπε για να μου σταματησουν τα καφε υγρα μονο για αυτα του ειπα δεν του ειπα κατι αλλο

RPVCp3.png?gonw6PAb

και ξερει απο που προερχονται τα καφε υγρα?εσυ δεν τον ρωτησες τι νομιζει οτι ειναι εστω?

οχι δεν τον ρωτησα κατι αλλο ενιωσα ασχημα που τον ενοχλησα γιατι καθε μηνα κατι θα βρω να τον ρωτησω και ντραπηκα να συνεχισω την συζητηση γι αυτο αφου μου ειπε οτι δεν ειναι ανυσηχητικο σταματησα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

εγω νομιζω πως πρεπει να τον ρωτησεις αν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης και πεστου μια τρελη με επριξε και το αναφερω γιατρε,να αποκλυσετε αυτο το ενδεχωμενο και μετα παρε και οτι χαπι θες φαιη μου.και μην τον ντρεπεσε αυτη ειναι η δουλεια του το ξερει κλ με γυναικες εχει παρε δωσε θα τον πρηζουνε,ασε που στην προκυμενη περιπτωση εχεις θεμα

921477wc2fyvv2y2.gif

εγω νομιζω πως πρεπει να τον ρωτησεις αν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης και πεστου μια τρελη με επριξε και το αναφερω γιατρε,να αποκλυσετε αυτο το ενδεχωμενο και μετα παρε και οτι χαπι θες φαιη μου.και μην τον ντρεπεσε αυτη ειναι η δουλεια του το ξερει κλ με γυναικες εχει παρε δωσε θα τον πρηζουνε,ασε που στην προκυμενη περιπτωση εχεις θεμα

σε ευχαριστω που με εμψυχωνεις εισαι πολυ καλη θα τον ξαναπαρω δευτερα τηλ να ηρεμησω και εγω, χαπια δεν θελω να παρω

φιλακια πολλα!!!!!!!!!:-P

RPVCp3.png?gonw6PAb

να σε κλ και συγνωμη για το θαρρος αλλα ετσι το σκεφτομαι.προσεχε λιγο αυτες τις μερες και παρτον να δεις τι θα γινει.

γιατι μου ζητας συγνωμη ισα ισα μου αρεσει ο τροπος σου και συμφωνω με αυτα που λες

σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου:-P:razz::-P

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...