Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Αστερίνα έκανες αυχενική;Βλέπω έβαλες μπλέ τικεράκι από ένστικτο για αγόρι ή το είδατε;

ναι την εκανα και ολα καλα. το τιρετακι η ανδριανη το εβαλε.αλλα πιστευω οτι ειναι αγορι,δεν το σκευτηκα να ρωτησω εκεινη την στιγμη το μονο που με εννοιαζε ηταν να ειναι γερο? . εσυ την εκανες την αυχενικη?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη και εγώ τον μήνα που έμεινα έγκυος είδα μόνο λίγο ροζ την μέρα που ήταν να αδιαθετήσω είχα πρησμένο στήθος και φαγούρα στις θηλές και τίποτα άλλο.

γεια σου xanp πως τα πας?και μενα το στηθος με ποναει παρα πολυ

αυτο που παρατηρησα στο στηθος ενω η θηλη ειναι σκουρα μπροστα στη ρογα εχει λιγο ασπρησει.ας μην μπω ομως στην διαδικασια να ψαχνομαι

θα προσπαθησω να ξεχασω και θα περιμενω.φιλακια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Φαίη τι να σου πω εμένα που είμαι άσπρη γενικά ακόμα δεν σκούρηνε η θηλή μου και δεν θυμάμαι να είχε σκουρήνει και στον γιο μου.Καλά καλά δεν φαινόταν η μέλαινα γραμμή είναι και το δέρμα της καθεμιάς και τα χρώματα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Φαίη τι να σου πω εμένα που είμαι άσπρη γενικά ακόμα δεν σκούρηνε η θηλή μου και δεν θυμάμαι να είχε σκουρήνει και στον γιο μου.Καλά καλά δεν φαινόταν η μέλαινα γραμμή είναι και το δέρμα της καθεμιάς και τα χρώματα.

μπορει να ειναι η ιδεα μου πολλες φορες ειμαι κατα φαντασιαν εγκυος τι να πω

RPVCp3.png?gonw6PAb

Μακάρι να είσαι απλά μην ψάχνεις για συμπτώματα γιατί καταλήξαμε με τις κοπέλες εδώ ότι συμπτώματα στάνταρ δεν υπάρχουν και οι περισσότερες το μήνα που μείναμε δεν είχαμε σχεδόν τίποτα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

φαιη τα καφε ειναι σημαδι εγκυμοσυνης εγω θα λεγα να παρεις τον ντοκτορ σοπυ τηλ.και να του πεις τι εχεις.γτ καφε υγρα ξεκινησα κι εγω στον μεγαλο μου και ειχαα μερικη αποκολυση εκανα δυο ενεσουλες και ημουν στο κρεβατι εμτα για δυο μηνες περιπου αλλα τωρα εχω 17χρονων παλικαρο.

921477wc2fyvv2y2.gif

φαιη τα καφε ειναι σημαδι εγκυμοσυνης εγω θα λεγα να παρεις τον ντοκτορ σοπυ τηλ.και να του πεις τι εχεις.γτ καφε υγρα ξεκινησα κι εγω στον μεγαλο μου και ειχαα μερικη αποκολυση εκανα δυο ενεσουλες και ημουν στο κρεβατι εμτα για δυο μηνες περιπου αλλα τωρα εχω 17χρονων παλικαρο.

koufetaki σε ευχαριστω πολυ θα παρω τον γιατρο τηλεφωνο εχεις δικιο

να χαιρεσαι το παληκαρι σου να ειναι καλα.πολλα φιλια

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ασε ρε κοριτσαρα στα καλα καθουμενα τρωω μια ταλαιπωρια!!!μολυνθηκε το σημειο και μου δωσε ο γιατρος φουσικορτ και μπακτρομπαν,να βαζω συνεχεια εχω τρομερη φαγουρα και ειναι ακριβως εκει που ειναι η μπαλενα του σουτιεν,και που δεν φοραω σουτιεν παλι ειναι στην διπλωση απο κατω και δεν αντεχω λεμε.και δεν τους γουσταρω τους γιατρους και δεν τους εχω τους εφημερευοντες εμπιστοσυνη,και δεν εχω λεφτα να παω σε ιδιωτη επιλογης ας ελπιζουμε να περασει με τις αλοιφες.τωρα τελευταια παθαινω πραγματα που δεν εχω ματαπαθει ποτες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...