Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζενάκι βλέπω ακόμα περίοδος άφαντη????Λεεεεεες?

Κισάκο εντύπωση μου κάνει που σου ήρθε τόσο νωρίς περίοδος ενώ θηλάζεις....μπορεί τώρα να σου καθυστερήσει, που ξέρεις?

Εγώ τις ίδιες ενοχλήσεις είχα και στους γιούς μου math και ξανθή....άρα δεν το δένω και για κόρη....άσε που στην παρούσα δεν με νοιάζει και καθόοοοοοοοοοολου.

mIdZp3.png

γεια σας κοριτσια,ειχα μια εξαντληντικη εβδομαδα χθες το βραδυ ηρθα απο δουλεια με τρομερο πονοκεφαλο.

μου συμβαινει κατι περιεργο αυτο το μηνα μετα απο ωορηξια που μου κρατησε 2-3 ημερες

ειχα λιγο αιμα αχνο δυο φορες και μετα την ωορηξια ειχα κιτρινα υγρα σταδιακα οσο περνουσαν οι μερες γινονταν πιο καφε οσπου σημερα ειναι σκουρα καφε σε ποσοτητα οχι πολλα,σας εχει τυχει ποτε?

να σας πω ακομα οτι μετα την ωορηξια το στηθος μου ειναι πρησμενο και ποναει μεχρι σημερα,περιμενω να αδιαθεςτησω 12/02.

RPVCp3.png?gonw6PAb

γεια σας κοριτσια,ειχα μια εξαντληντικη εβδομαδα χθες το βραδυ ηρθα απο δουλεια με τρομερο πονοκεφαλο.

μου συμβαινει κατι περιεργο αυτο το μηνα μετα απο ωορηξια που μου κρατησε 2-3 ημερες

ειχα λιγο αιμα αχνο δυο φορες και μετα την ωορηξια ειχα κιτρινα υγρα σταδιακα οσο περνουσαν οι μερες γινονταν πιο καφε οσπου σημερα ειναι σκουρα καφε σε ποσοτητα οχι πολλα,σας εχει τυχει ποτε?

να σας πω ακομα οτι μετα την ωορηξια το στηθος μου ειναι πρησμενο και ποναει μεχρι σημερα,περιμενω να αδιαθεςτησω 12/02.

γεια σου.faii πονους περιοδου εχεις καθολου? αυτα που λες ειναι συμπωματα,αυτο που με προβληματιζει ειναι που ειναι νωρις.αλλα ειναι λιγες οι μερες για να μαθεις.

HouVp2.png

oVGVp2.png

γεια σου.faii πονους περιοδου εχεις καθολου? αυτα που λες ειναι συμπωματα,αυτο που με προβληματιζει ειναι που ειναι νωρις.αλλα ειναι λιγες οι μερες για να μαθεις.

asterina σε ευχαριστω,πονους περιοδου δεν μπορω να πω οτι εχω ενοχλησεις δεξια και αριστερα εχω αλλα οχι συνεχεια εχω μπερδευτει με τα καφε υγρα αφου σκουρηναν μηπως αδιαθετησω?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ.... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΚΟΛΗΣΕ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΟΘΟΝΗ ΑΣΠΡΗ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΜΑΥΡΗ.... ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ...

αννα τι κανεις?σου περασε το κρυωμα?

RPVCp3.png?gonw6PAb

asterina σε ευχαριστω,πονους περιοδου δεν μπορω να πω οτι εχω ενοχλησεις δεξια και αριστερα εχω αλλα οχι συνεχεια εχω μπερδευτει με τα καφε υγρα αφου σκουρηναν μηπως αδιαθετησω?

αυτο δεν εχει να κανει εξαλου οταν περιμενουμε περιοδο δεν εχουμε καφε υγρα.

καταλαβαινω την αγωνια σου.εγω ειχα ροζ αιμα την ημερα που ηταν να μου ερθει περιοδο.και σταματησε.

HouVp2.png

oVGVp2.png

αυτο δεν εχει να κανει εξαλου οταν περιμενουμε περιοδο δεν εχουμε καφε υγρα.

καταλαβαινω την αγωνια σου.εγω ειχα ροζ αιμα την ημερα που ηταν να μου ερθει περιοδο.και σταματησε.

το στηθος μου ειναι ετοιμο να εκραγει να κανει μπουμ!!!!!!!

θα περιμενω τι αλλο μπορω να κανω?

εσυ πως τα πας?

RPVCp3.png?gonw6PAb

το στηθος μου ειναι ετοιμο να εκραγει να κανει μπουμ!!!!!!!

θα περιμενω τι αλλο μπορω να κανω?

εσυ πως τα πας?

εγω μια χαρουλα μια μικρη αποκοληση ειχα αλλα τωρα ολα καλα.

παντος ολα αυτα που λες ειναι συμπτωματα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

εγω μια χαρουλα μια μικρη αποκοληση ειχα αλλα τωρα ολα καλα.

παντος ολα αυτα που λες ειναι συμπτωματα.

να προσεχεις και να μην κουραζεσαι

κατα τα αλλα δεν εχεις αναγκη να σαι παντα καλα.

ελπιζω να ειναι συμπτωματα απο το στομα σου και στου θεου το αυτι

RPVCp3.png?gonw6PAb

να προσεχεις και να μην κουραζεσαι

κατα τα αλλα δεν εχεις αναγκη να σαι παντα καλα.

ελπιζω να ειναι συμπτωματα απο το στομα σου και στου θεου το αυτι

θα σε αφησω .. παω να κανω ενα μπανακι

αυτο που πρεπει να κανεις ειναι μα μην αγχωνεσαι ειναι δυσκολο το ξερω αλλα ειναι το πιο αποτελεσματικο..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...