Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ρε συ εγω οταν τρωω φακες μετα υποφερω ολη μερα απο φουσκωματα αλλα πολυ εντονα ομως.

Παπακι μου περα απο τους κολικους που με πιανουν με τα πρασινα δεν εχω προβλημα με το στομαχι απο την αρχη...Εχεις δοκιμασει να τις φας με ρυζι δεν προκαλουν φουσκωμα και με το ρυζι αποροφαται και ο σιδηρος πιο πολυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παπακι μου περα απο τους κολικους που με πιανουν με τα πρασινα δεν εχω προβλημα με το στομαχι απο την αρχη...Εχεις δοκιμασει να τις φας με ρυζι δεν προκαλουν φουσκωμα και με το ρυζι αποροφαται και ο σιδηρος πιο πολυ

μπα δε μου αρεσει ο συνδυασμος καθολου. δε βαριεσαι μωρε σιγα δεν πειραζει ας μην φαω τοσο συχνα φακες!

κουκλες μου σας αφηνω γιατι ηρθε επιτελους ο αντραςμ ου και λυσαω στην πεινα!

μακια!!!!!!!!!

θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα!!!!!!!!!

περαστικα γυνακακι μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

αχ δενσας προλαβα γιατι ξυπνησε ο κολλητουλης μου και ξεχεστηκαμε, φιλησαμε πατουσακια, μπουτακια, κολακια, φαγαμε (δεν μας εφτασε) και ρουφηξαμε και το τζιτζακι και τωρα ειμαστε αγκαλιτσα και γλαρονουμε.

και μιας και δεν ειναι καμια μεσα παμε στα ιδιαιτερα διαμερισματα να χουχουλιασουμε.

σας αγαπαμε πολυ πολυ

καλο μεσημερι καλη ορεξη και πολλα φιλια σε ολες

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κούκλες ευχαριστώ για τις απαντήσεις. όντως ίσως έπρεπε κοιλιακό αλλά δεν έχει στο ιατρείο του, μου είπε να μην αγχώνομαι και αν και την άλλη εβδομάδα δεν μας αφήσει να δούμε ο υπέρηχος θα πεταχτώ στο μαιευτήριο. Απλά είμαι τραγικά αδύνατη στην κοιλιά και συνήθως βλέπουμε τα πάντα, η μήτρα είναι κάτω από την κοιλιά μου ακριβώς είναι αστείο. Όσο για τα χάπια κουφετάκια, και γω δεν έχω ξαναπάρει και μου τη δίνει που αμέσως τσουπ σου σκάνε το παραμύθι.....λόγω ιστορικού κάνω την κότα όμως, δεν πα να μου δώσει και χλωρίνη (λέμε τώρα). Ρε συ ξανθή, αγχώθηκα γιατί λόγω τελευταία περιόδου στις 20 περίμενα να δούμε κάτι. Οι αναγούλες όμως δεν μου αφήνουν και τρομερά περιθώρια αμφιβολίας. Τέλος πάντων, μη σας κουράζω, έχω πίστη ότι όλα θα πάνε καλά, προσπαθώ να μην κάνω κακιές σκέψεις. Ευχαριστώ για όλα

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

που ειστε καλε ολες?σημερα που ειμαι στεναχωρημενη

χθες ηρθε να παρει το νοικι ο σπιτονοικοκυρης κ πανω στην κουβεντα λεγαμε για τα της πολυκατοικιας κ οτι ηρθαν πολλα τα κοινοχρηστα (60 ευρω)αλλα ολα αυτα οχι παραπονα απλα καναμε κουβεντα κ αυτος ο ηληθιος πηγε κ επιασε την διαχειρηστρια κ της ειπε οτι του καναμε παραπονα κ για τα πολλα κοινοχρηστα κ για το πολυ πετρελαιο που αυτο δεν εγινε κουβεντα αλλα τελος παντων κ ηρθε πριν η γυναικα κατω κ μου ειπε σου εφερα τις αποδιξεις μην νομιζετε οτι βγαζω λεφτα απο τα κοινοχρηστα κ αν ειχες καπιο παραπονο γιατι δεν μου το ελεγες οταν ηρθα χθες κ ο σπιτονοικοκυρης μου ο εξυπνος πηγε στην δουλεια της κ την βρηκε ]

με εκανε σκατα απογευματιατικα δεν εχω ορεξη για τιποτα

περιμενω την τζενη να κοιμηθουμε αγκαλιτσα σημερα κ ειχα τοσο ορεξη κ μου την εσπασε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αννιώ μου, μην αγχώνεσαι... Εγώ με ΤΕΡ 18/12 (αλλά ωορρηξία 2/1) την περασμένη Παρασκευή (5 εβδ+ 5 ημ.) στον κοιλιακό υπέρηχο είδα μόνο έναν σάκο. Και κατευθείαν σκέφτηκα ότι η καλοκαιρινή ιστορία επαναλαμβάνεται... Αμέσως βέβαια μου έκανε κολπικό και εκεί, στην γωνίτσα (πιο γωνίτσα δεν γίνεται όμως!) αναβόσβηνε η καρδιά. Ήταν δε τόσο μικρό (περίπου 4 mm), που δεν μπορούσε το μηχάνημα να υπολογίσει αριθμό εβδομάδων βάσει του μεγέθους του.

Συμπέρασμα: μην ανησυχείς καθόλου... είδες ό,τι μπορούσες να δεις στις συγκεκριμένες βδομάδες με κοιλιακό.

By the way, κι εγώ έχω τρελή ανακατωσούρα... από την ώρα που ανοίγω το μάτι μου μέχρι την ώρα που το ξανακλείνω... (ενώ στο γιό μου δεν ήμουν τόσο χάλια... λες να είναι κορίτσι?!)

Ααα.. καλημέρα δεν είπα!

Καλημέρα λοιπόν σε όλες :-)

Καλημέρα....Αννιώ μου πλάκα έκανα καλέ εχθές...Να σου πω εμένα μόνο για το στομάχι που λες μου φτάνει ότι όλα είναι μια χαρά.Εδώ εγώ ακόμα το έχω το άτιμο και δεν μπορώ να φάω....Θα δεις ότι όλα είναι σούπερ βγάλτο από το μυαλό σου.Άκου και την μαθ που είστε στα ίδια...Και εσύ χάλια Μαθ ε;;;Ούτε εγώ τα είχα αυτά στον γιο μου και λέμε και εμείς μπας και είναι κορίτσι αλλιώς είναι τα γεράματα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

χμμμ.... αυτό με τα γεράματα δεν το είχα σκεφτεί! (δεν με συμφέρει!)

Εσύ που πέρασες τις 12 εβδ. δεν είσαι καλύτερα πλέον?

Δεν λέω, καθησυχαστικό είναι να ανακατεύεσαι (για το ότι προχωράει καλά η εγκυμοσύνη), αλλά και πολύ κουραστικό... Άσε που δεν μπορώ να μαγειρέψω... εδώ και δύο βδομάδες τρεφόμαστε οικογενειακώς με ό,τι να 'ναι... σκορβούτο θα πάθουμε...

Κάπως ηρέμησα αλλά όχι τελείως ακόμα και είναι όντως εκνευριστικό.Ακόμα μου μυρίζουν όλα και δυσκολεύομαι στην κουζίνα πολύ.

Καλέ είπαμε έχουμε κόρες σιγά που είμαστε γεροπαράξενες...χαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες!ειμαι αυπνη 3 νυχτες...ιδιως χτες η μικρουλα ξυπνησε 12,2,4,7 ....δεν ξερωγιατι τετοια πεινα!ποναν οι θηλες μου απο τις 28 του μηνα και απο χτες εχω πονακια περιοδου εντονα ενω περιμενω 12 φεβρουαριου περιοδο!εχω τοσ ανευρα και κομαρες....αλλοπραμαα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κουκλες!ειμαι αυπνη 3 νυχτες...ιδιως χτες η μικρουλα ξυπνησε 12,2,4,7 ....δεν ξερωγιατι τετοια πεινα!ποναν οι θηλες μου απο τις 28 του μηνα και απο χτες εχω πονακια περιοδου εντονα ενω περιμενω 12 φεβρουαριου περιοδο!εχω τοσ ανευρα και κομαρες....αλλοπραμαα

κισσακι μου υπομονη...περιοδο απο τοτε που γεννησες εχεις σταθερη?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μου ηρθε μια φορα,μετα στις 28 μερες ακριβως (δηλ μου ηριε 18 δεκ,15 ιανιυαρ και περιμενω 12 φεβρουαριου)

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μου ηρθε μια φορα,μετα στις 28 μερες ακριβως (δηλ μου ηριε 18 δεκ,15 ιανιυαρ και περιμενω 12 φεβρουαριου)

ερωτηση κρισεως.......εχεις κανει ελευθερα?η δεν κανει ακομα?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...