Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα δε μπορεις να φανταστεις αφου πλεον θυμωνει ο καλος μου αντε λεει παμε καμια βολτα ολη μερα κοιμασαι!

δικιο εχει μωρε αλλα ειναι τοσο τελεια να κοιμασαι!

καλα αδερφακι δε μπορεις να φαντασεις πως κανει το μικρουλι μου οχι συνεχεια αλλα μολις ξαπλωνω αρχισει και κανει σαν ψαρακι στα διχτυα!

οταν θα αρχισεις να νοιωθεις πλεον τις κλωτσιτσες εκει να δεις τι θα παθεις!!!:tongue:

με πανες θα εισαι κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ αυτα τα πατουσακια...μικροσκοπικα δαχτυλακια!!!

α ξεχασα να σας πω, πηραμε 310 γρ αυτην την εβδομαδα!!!

3820 παρακαλω!!!συμπεθεραααααααα σας ετοιμαζω εναν γαμπρο αλλο πραγμα!!!:wink:

Ετοιμασε τον αγαπη μου εσυ και θα τον αναλαβω εγω μετα με πιτουλες και κρεατακια πασα θα τον εχουμε!!!!!

καλα δε μπορεις να φανταστεις αφου πλεον θυμωνει ο καλος μου αντε λεει παμε καμια βολτα ολη μερα κοιμασαι!

δικιο εχει μωρε αλλα ειναι τοσο τελεια να κοιμασαι!

καλα αδερφακι δε μπορεις να φαντασεις πως κανει το μικρουλι μου οχι συνεχεια αλλα μολις ξαπλωνω αρχισει και κανει σαν ψαρακι στα διχτυα!

Αχ μην μιλας για υπνο....και εγω κοιμαμαι σαν βοδι αλλα αν την κυρια δεν την βολευει η θεση με κλωτσαει και με ξυπναει.....εχει κοριτσια απο εχτες που με κλωτσαει στο στομαχι και με ποναει...

οταν θα αρχισεις να νοιωθεις πλεον τις κλωτσιτσες εκει να δεις τι θα παθεις!!!:tongue:

με πανες θα εισαι κι εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

ειμαι σιγουρη!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

πειναω σαν τρελη!

περιμενω τον αντρουλη μου να φαμε παρεα και μυριζει το φαγητο και θελω να μπω στο φουρνο!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Αχ παπακι μου εγω πλεων δεν μπορω να περιμενω...αν πειναω τρωω....ασε που τωρα πια πειναω ολη μερα.....κλαψ κοριτσια αυτον τον μηνα θα πηρα σιγουρα κανα κιλακι.....

Αχ παπακι μου εγω πλεων δεν μπορω να περιμενω...αν πειναω τρωω....ασε που τωρα πια πειναω ολη μερα.....κλαψ κοριτσια αυτον τον μηνα θα πηρα σιγουρα κανα κιλακι.....

εγω τωρα αρχιζω να πειναω μεχρι τωρα εχω παρει 1200 μονο.αλλα απο εδω και περα θελει να προσεχω.

566b716e1f.png?html%22

Ετοιμασε τον αγαπη μου εσυ και θα τον αναλαβω εγω μετα με πιτουλες και κρεατακια πασα θα τον εχουμε!!!!!

εμμμμμμ τι!!!ξερω εγω τι συμπεθερα θα κανω!!!

τι οπου κι οπου θα τον εδινα τον πασακα μου???:tongue:

Αχ μην μιλας για υπνο....και εγω κοιμαμαι σαν βοδι αλλα αν την κυρια δεν την βολευει η θεση με κλωτσαει και με ξυπναει.....εχει κοριτσια απο εχτες που με κλωτσαει στο στομαχι και με ποναει...

κατι ξερει το παιδι κατι ξερει!!!χαχαχαχα

οταν με το καλο γεννησεις να δεις ποσο θα σου λειπουν οι κλωτσιτσες τις ακομα και μετα πονου!

εγω δεν το πιστευα αλλα ρε κοριτσια μουλειπει η κοιλουμπιτσα μου1

βεβαια εχω το περιεχομενο τςη στην αγκαλιτσα μου και δεν με νοιαζει τιποτα αλλα οταν κοιμαται ο τζουτζουκος μου στην αγκαλια μου και ειναι μαζεμενος χαιδευω και νομιζω πως τον εχω ακομα μεσα μου!!!

IB5Vp2.png

καλατι ατιμο παιδι ειναι αυτος?????????

κλαιει καλθε τρεις και λιγο και μολις παω μεσα σταματαει και συνεχιζει τον υπνο

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι -3,5 ακομα..ημουν -4 αλλα τον προηγουμενο μηνα με τις γιορτες πηρα μισο κιλο

μια χαρα εισαι κουκλα μου δε χρειαζεται να τρελαινεσαι κι ολας.

κι εγω αν τρεφομουν σωστα απο την αρχη θα χασει σιγουρα γιατι δεν ετρωγα τιποτα το βραδυ λογω στομαχικων διαταραχων αλλα επειδη ανακατευομουν πολυ ετρωγα συχνα ζυμαρικα και ρυζι με τυρακι τριμμενο για το στομαχι μου και καθολου σαλατες και φρουτα.εδω και ενα μηνα ξεκινησα να τρωω αυτα που πρεπει εκτος απο κρεας γιατι δεν το ανεχομαι.

566b716e1f.png?html%22

τι καλο τρωτε σημερα;;;

566b716e1f.png?html%22

Αχ το ξερω Αννετακι μου οτι θα μου λειπει η κοιλιτσα μου εδω την Εβελινα οταν την εχω αγκαλια λεω παναγια μου πως περασε ο καιρος και ποτε την ειχα στην κοιλια και τωρα ειναι ολοκληρο παιδακι.....

Σημερα η μικρη ζητησε φακες οποτε αυτο εχουμε

ρε συ εγω οταν τρωω φακες μετα υποφερω ολη μερα απο φουσκωματα αλλα πολυ εντονα ομως.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...