Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ μωρε ψυχη μου τι επαθες μωρε;;τιποτα σοβαρο η καμια ιωσουλα;

περαστικα αγαπη μου ξεκουρασου λιγο πιες και κανενα ζεστο!οσο για την τηλεοραση ολο χαζομαρες και επαναληψεις και ειδησεις εχει κουκλα μου δε χανεις και τιποτα!βαλε μουσικουλα καλυτερα~

Ιωση με πυρετο και μπουκωμα αλλα θα περασει που θα παει....Την τηλεοραση για παρεουλα την θελω αφου ειμαι μονη μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ενιωσες?Αντε κουκλιτσα μου ειδες ολα καλα πηγαινουν!!!!Διαβασα πας και στις 3 μαρτιου για το β επιπεδου εκει θα βαρεθεις να το βλεπεις...χαχαχαχα

εχουμε στις 15 φεβρουαριου το τυπικο ραντεβου και στις 3 μαρτιου β επιπεδου!

οσο για το φυλο ακομα δεν ειναι σιγουρος ο γιατρος γιατι ολο σταυρωποδι καθεται!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

εχουμε στις 15 φεβρουαριου το τυπικο ραντεβου και στις 3 μαρτιου β επιπεδου!

οσο για το φυλο ακομα δεν ειναι σιγουρος ο γιατρος γιατι ολο σταυρωποδι καθεται!

Ειναι σεμνο παιδακι...χαχαχαχα

Ιωση με πυρετο και μπουκωμα αλλα θα περασει που θα παει....Την τηλεοραση για παρεουλα την θελω αφου ειμαι μονη μου

σε καταλαβσινω κι εγω για παρεα την ανοιγω και ποτε δεν βλεπω!αλλα παντα ειναι ανοιχτη!

περαστικα κουκλα μου!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

μολις μαθω σιγουρα για το φυλο θα σας πω αμεσως!

παντως τι μαγικο συναισθημα να νιωθεις το μωρο σου!καθομαι και γελαω μονη μου!

566b716e1f.png?html%22

εδω ειμαι παλι, ο μικρος κοιμαται αλλα καθε τρεις και λιγο θυμαται να κλαψει...να εχει λερωθει?δεν μου μυριζει κατι ομως χμμμμμμμ

ουτως η αλλως ειναι η ωρα του για μαμ οποτε δεν κανω καμια απολυτως κινηση

εσεις τι κανετε τσουπιτσες μου?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου!!!Αχ εφτασες και εσυ τις 18 εβδομαδες!!!

και ακομα ειμαι χαμενη στο διαστημα!νιωθω μαγικα!ειμαι τοσο χαρουμενη και πραγματικα σκεφτομαι ποτε θα ερθει το καλοκαιρι να γαργαλησω τα πατουσακια του!

566b716e1f.png?html%22

εδω ειμαι παλι, ο μικρος κοιμαται αλλα καθε τρεις και λιγο θυμαται να κλαψει...να εχει λερωθει?δεν μου μυριζει κατι ομως χμμμμμμμ

Εγω μολις χτυπησα μια ντοπλερον....το αντιδοτο της καταθλιψης.....χαχαχαχα

καλως την new mama τι κανεις αδερφι μου!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

αδερφιιιιιιιιιιιιιιι, ενοιωσες το βατραχακι σου μαναρι μου?μπραβο αγαπη μου!!!

κατα τα αλλα τι κανεις?υπνοοοοοοοοοοοοοοο???

IB5Vp2.png

και ακομα ειμαι χαμενη στο διαστημα!νιωθω μαγικα!ειμαι τοσο χαρουμενη και πραγματικα σκεφτομαι ποτε θα ερθει το καλοκαιρι να γαργαλησω τα πατουσακια του!

Μην βιαζεσαι κοριτσακι μου θα ερθει η ωρα που θα το παρεις αγκαλια και παλι δεν θα το πιστευεις οτι ειναι δικο σου...θα λες τι ωραιο ονειρο κανε παναγια μου να μην ξυπνησω...

Εγω μολις χτυπησα μια ντοπλερον....το αντιδοτο της καταθλιψης.....χαχαχαχα

πωπω ποσα χρονια εχω να φαω ντοπλερον!!!!

εχθες ομως τσακισα μια milca με μους σλουρπ...να την δοκιμασετε κοριτσια, θα με θυμηθειτε!!!μιαμ μιαμ μιαμ

καλως την new mama τι κανεις αδερφι μου!

καλααααααααα, περιμενω να ξυπνησει ο πασας μου να φαει...προς το παρον κλαψουριζει στον υπνο του και τρεχω μεσα εξω χαχααχα :lol::lol::lol:

IB5Vp2.png

αδερφιιιιιιιιιιιιιιι, ενοιωσες το βατραχακι σου μαναρι μου?μπραβο αγαπη μου!!!

κατα τα αλλα τι κανεις?υπνοοοοοοοοοοοοοοο???

καλα δε μπορεις να φανταστεις αφου πλεον θυμωνει ο καλος μου αντε λεει παμε καμια βολτα ολη μερα κοιμασαι!

δικιο εχει μωρε αλλα ειναι τοσο τελεια να κοιμασαι!

καλα αδερφακι δε μπορεις να φαντασεις πως κανει το μικρουλι μου οχι συνεχεια αλλα μολις ξαπλωνω αρχισει και κανει σαν ψαρακι στα διχτυα!

566b716e1f.png?html%22

αχ αυτα τα πατουσακια...μικροσκοπικα δαχτυλακια!!!

α ξεχασα να σας πω, πηραμε 310 γρ αυτην την εβδομαδα!!!

3820 παρακαλω!!!συμπεθεραααααααα σας ετοιμαζω εναν γαμπρο αλλο πραγμα!!!:wink:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...