Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια τωρα που εχουμε απαρτια εγω φευγω κοριτσια μολις εκοψα τα δυο 1α λεμονακια απο την λεμονια μου 4 εκανε ολα και ολα την εχω δυο χρονια και αποφασησε να μας κανει την χαρη νταξει ηταν μικρουλα να δουμε απο δω και περα εδω τα φρεσκα λεμονιαααααααα ξανθη μου θα την δω δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να φοβηθει τωρα αννουλα εχεις δικιο και εφοσον σας καβαλησε γτ τα κανατε αυτα πιθαρχια με τιμωρια απο δω και περα ειναι μεγαλη και καταλαβαινει κισα μου δεν μιλαμε τον τελευταιο καιρο αρχισω να εχω στερητικο κισας μανους.αντε καλο μεσσιμερακι σε ολα τα κοριτσακια μου τα γλυκα

Κατι τετοιο καταλαβα και εγω αυτη νομιζε οτι θα τα κανει οπως θελει και μετα θα την βοηθαμε και θα παιρνει και κατι για την συμπεριφορα της τωρα ομως θα δει και την αναποδη πλευρα μπας και καταλαβει οτι ολοι μεσα στο σπιτι εχουμε ευθυνες....

Τεσπα καλο μεσημερι κουφετακι μου

αννουλα μου γλυκια ξεσπασε οσο θες..δικαιολογησε..εδω εχω εγω μορμονικο..δεν θα εχεις εσυ?εχτες που ξυπνησα ημουν μες την καλη χαρα..σημερα σκοτωνω ανθρωπο..ειδα το πρωι που σηκωθηκα οτι το''μηχανακι μου ''ξεφλουδιζει κ με πηρε απο κατω..αν παω να κανω εξεταση θα την πληρωσω γιατι οι γιατροι εχουν απεργια κ αναγκαστικα αν δω οτι συνεχιζει θα παω στης αντριανης που δεν δεχεται με βιβλιαριο..ενα 50αρι θα μου φυγει στο νερο...ειμαι για τετοια τωρα?..τεσπα..θα περιμενω μεχρι τη δευτερα μηπως κανει δουλεια το χαμομηλι κ το γιαουρτι...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Αποτι βλεπω ειμαστε μια παρεα μεσα στην καλη χαρα.......Τζενακι μου οποτε μπορεσεις πηγαινε στον γιατρο

λες να φταιει οκαιρος?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κουκλες και πολυ καλο μηνα!

τι κανετε μωρε μου λειψατε!κανενα νεο;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

γυναικαρα μου τι μου κανεις;;;

πως πας;;;;τι κανει το εβελινακι;;

τζενιω μου ολα καλα;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

λες να φταιει οκαιρος?

Ο κακος μου ο καιρος φταιει...ασε ρε Τζενη ισως να εχουμε και αναδρομο Ερμη.......εχει χαλασει και η τηλεοραση λογω καιρου και το μονο που δειχνει ειναι ενα τοπικο καναλι που τωρα δειχνει κοκορα κοκκινιστο με χειροπειητα μακαρονια θα ορμηξω στην τηλεοραση........

Διαφημίσεις

γυναικαρα μου τι μου κανεις;;;

πως πας;;;;τι κανει το εβελινακι;;

τζενιω μου ολα καλα;;;;

Βρε καλως τα ματια μας τα δυο!!!!Αρρωστουλα ειμαι γυναικακι...ηταν και η μικρη αλλα τωρα ειναι καλα.

Εσυ πως εισαι?

που εισαι ρε παπακι..που εισαι ρε παπι...χαθηκες ρε ψυχη

ναι χαθηκα η αληθεια ειναι!

ειμαι πολυ καλα!

και ναι νιωθω επιτελους το μωρακι μου και πεταω στα συννεφα!

566b716e1f.png?html%22

Βρε καλως τα ματια μας τα δυο!!!!Αρρωστουλα ειμαι γυναικακι...ηταν και η μικρη αλλα τωρα ειναι καλα.

Εσυ πως εισαι?

αχ μωρε ψυχη μου τι επαθες μωρε;;τιποτα σοβαρο η καμια ιωσουλα;

περαστικα αγαπη μου ξεκουρασου λιγο πιες και κανενα ζεστο!οσο για την τηλεοραση ολο χαζομαρες και επαναληψεις και ειδησεις εχει κουκλα μου δε χανεις και τιποτα!βαλε μουσικουλα καλυτερα~

566b716e1f.png?html%22

ναι χαθηκα η αληθεια ειναι!

ειμαι πολυ καλα!

και ναι νιωθω επιτελους το μωρακι μου και πεταω στα συννεφα!

τι παιδακι εχεις ;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...