Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλυτερα ειμαστε ρε κουφετακι αλλα με εχει πιασει κατι να θελω να κλαψω να θελω να σκοτωσω δεν θελω τιποτα και κανεναν δεν ξερω τα νευρα μου δεν ειναι καλα μου φταιει και ο αντρας μου που δεν ειναι εδω ολα μου φταινε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπηκα και στο δωματιο της μικρης και φρικαρα δεν μαζευει τιποτα τα εχει ολα πεταμενα αλλα της εδωσα διορια μεχρι το απογευμα μετα παιρνω σακουλα και οτι βρω μπροστα μου το πεταω δε παει να ειναι και το πιο ακριβο παιχνιδι ειναι σε μια ηλικια που πρεπει να αρχησει να μαζευει

Χαχα αυτό το κάνω και εγώ Άννα αλλά πιο έντονο.Σε 5 λεπτά θα σηκωθώ και ότι παιχνίδι βρω εκτός δωματίου σου θα το πετάξω....Δεν μπορείς να φανταστείς για πότε συμμαζεύει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Χαχα αυτό το κάνω και εγώ Άννα αλλά πιο έντονο.Σε 5 λεπτά θα σηκωθώ και ότι παιχνίδι βρω εκτός δωματίου σου θα το πετάξω....Δεν μπορείς να φανταστείς για πότε συμμαζεύει.

Δεν μπορω ρε Ξανθη αλλο οι αντοχες μου εχουν τελειωσει δεν ξερω ισως τα βλεπω και ολα μαυρα λογω εγκυμοσυνης αλλα δεν εχω απο πουθενα βοηθεια και τσαντιζομαι οταν δεν με υπολογιζουν μεσα στο σπιτι και αυτο συμβαινει και με τον αντρα μου που τον ειχε μαθει η μανουλα του να τρεχει απο πισω του να τα μαζευει ε οχι δεν παει αλλο εχω φτασει σε σημειο να τα παρατησω να μας φαει η βρωμα να δω αν θα τους αρεσει

Καλυτερα ειμαστε ρε κουφετακι αλλα με εχει πιασει κατι να θελω να κλαψω να θελω να σκοτωσω δεν θελω τιποτα και κανεναν δεν ξερω τα νευρα μου δεν ειναι καλα μου φταιει και ο αντρας μου που δεν ειναι εδω ολα μου φταινε

δεν εχεις και αδικο κοριτσι μου.οι ορμονες ο συζηξ λειπει η αρρωστιες ,ελα φαση ασχημη ηταν και περναει,μην μασας εδω ημαστε εμεις ματσ μουτσ

Μπηκα και στο δωματιο της μικρης και φρικαρα δεν μαζευει τιποτα τα εχει ολα πεταμενα αλλα της εδωσα διορια μεχρι το απογευμα μετα παιρνω σακουλα και οτι βρω μπροστα μου το πεταω δε παει να ειναι και το πιο ακριβο παιχνιδι ειναι σε μια ηλικια που πρεπει να αρχησει να μαζευει

αν επερνες λιγο κουραγιο και επαιζες λιγο μαζι της μαζευοντας τα και στο τελος αν κανει καλη δουλεια θα παρει και ενα κιντερ αυγουλακι καλυτερα δεν θα ναι?μετα οταν το δωματιο θα ειναι συμαζεμενο μπορεις να την μιλησεις για σενα και τι νιωθεις οταν το βλεπεις ετσι και οτι ετσι δεν ευχαριστιετε και αυτη παιχνιδι.ισως?

ξανθη κοριτσαρα μου καλημερα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Δεν μπορω ρε Ξανθη αλλο οι αντοχες μου εχουν τελειωσει δεν ξερω ισως τα βλεπω και ολα μαυρα λογω εγκυμοσυνης αλλα δεν εχω απο πουθενα βοηθεια και τσαντιζομαι οταν δεν με υπολογιζουν μεσα στο σπιτι και αυτο συμβαινει και με τον αντρα μου που τον ειχε μαθει η μανουλα του να τρεχει απο πισω του να τα μαζευει ε οχι δεν παει αλλο εχω φτασει σε σημειο να τα παρατησω να μας φαει η βρωμα να δω αν θα τους αρεσει

ααα σε αυτο εχω πλεον την λυση.βριτε προισταμενο να σας την πεσει πειτε του το και μετα μονο χαλι που δεν θα στρωνει οταν ειναι μεσα στο σπιτι να περπατατε τι πιατα τι αγκαλιες τι τι τι να δεις που βγαινει σε καλο αυτο

921477wc2fyvv2y2.gif

Το εχω κανει χιλιες φορες βρε κουφετακι και αυτο αλλα τιποτα....το εκανε και με τον πατερα της μηπως και πιασει παλι τιποτα δεν ξερω γιατι αλλα και ενα σοκολατακι να φαει το χαρτι θα το πεταξει στο πατωμα δεν ΑΝΤΕΧΩ...μου εχουν απαγορευσει και οι γιατροι να σκυβω γιατι οι αιμοραγιες απο την μυτη χειροτερευουν και γενικα τωρα τα βλεπω ολα μαυρα

Άννα σε καταλαβαίνω πάρα πολύ.Εμένα ευτυχώς ο άντρας μου συμμετέχει σε όλα και ειδικά τώρα δεν με αφήνει να κάνω σχεδόν τίποτα όλα αυτός....Και η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και μόνο επειδή ξέρω ότι με βοηθάει.

Κουφέτο καλημέρα και πρόσεχε με την ελιά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα κουκλες!!!!εχωπονακαι περιοδουτ αλλα ειναι πολυ νωρις για περιοδο...περιμενω στις 12!η μικρη τα εχειπαρει και μαλωνει με το φωτιστικο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελουδες μου!

αννουλι μου πως εισαι καμαρι μου?κανε λιγο υπομονη και θα περασει κουκλα μου

η μικρη ενταξει?

ξανθουλι και οσες ειστε συνδεδεμενες και μη την καλημερα μου και την αγαπη μου σας στελνω!

παω να τραβηξω λιγο γαλατακι να εχω για τον αγκαλιτσα μου κι επιστρεφω...μη κουνηθητε ναι?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ωραια τωρα που εχουμε απαρτια εγω φευγω κοριτσια μολις εκοψα τα δυο 1α λεμονακια απο την λεμονια μου 4 εκανε ολα και ολα την εχω δυο χρονια και αποφασησε να μας κανει την χαρη νταξει ηταν μικρουλα να δουμε απο δω και περα εδω τα φρεσκα λεμονιαααααααα ξανθη μου θα την δω δεν επιτρεπω στον εαυτο μου να φοβηθει τωρα αννουλα εχεις δικιο και εφοσον σας καβαλησε γτ τα κανατε αυτα πιθαρχια με τιμωρια απο δω και περα ειναι μεγαλη και καταλαβαινει κισα μου δεν μιλαμε τον τελευταιο καιρο αρχισω να εχω στερητικο κισας μανους.αντε καλο μεσσιμερακι σε ολα τα κοριτσακια μου τα γλυκα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...