Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

efaga ενα πεταγμα ολο δικο μου ηταν.γτ σερνετε η συνδεση παλι γμτ.γεια σου τζενακι χαου αρ γιου?

αη αμ φαιν προσπαθω 10 λεπτα να γραψω κ με πεταει αουτ...χαχαχα...τι κνετε βρε...αννουλα ..κιττυ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αη αμ φαιν προσπαθω 10 λεπτα να γραψω κ με πεταει αουτ...χαχαχα...τι κνετε βρε...αννουλα ..κιττυ

και νομιζα οτι φταιει ο κουβας μου χχαχααχαχα καιρο ειχε να το κανει παντος

921477wc2fyvv2y2.gif

Η μικρη ειχε δυο μερες με 40 πυρετο...σημερα ομως ειναι απυρετη. Εγω εχω απο εχτες αλλα με το που βλεπω να ανεβαινει παιρνω το ντεπον μου και δεν το εχω αφησει να ανεβει πανω απο 38 γιατι μετα θα εχει ανησυχια και η μπεμπουλα

Διαφημίσεις

δεν ειναι ο δικος μου αντρας χοντροπετσος geni τα μικρα παιδια πρεπει να καταλαβαινουν οταν τους λες οτι εχεις δουλεια...και οχι να στυλονουν τα ποδια κ να λενε θα με δεις!!! και να κλαινε σαν κακομαθημενα,και να χτυποιουνται οπως η πατυ μας. ειναι 4 και κατι καιρος να μαθει κ το οχι. σημερα το πρωι ειχαμε του κοσμου τις δουλειες κ δεν τελειωσαμε ο πετρος ετρεχε απο το πρωι κ δεν προλαβαινε.... να δει το οποιο χορευτικο. αλλο να ειναι μια γιορτη η να καθεται εκει ναι να αφιερωση χρονο .

κ μετα..η κακια μαγισσα..σηκωσε το ραβδι της πανω στο μικρο κ αθωο κοριτσακι κ με μιας την εκανε βατραχο..ενω αυτη γελουσε φθονερα...μουα χαχ χα χα ......χαχαχαχαχαχαχαχαχα.......ασε μας ρε αστερινα......

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν πιστευω ο ιος που εχετε κολλησει ολες σας να μεταδιδεται κ απο το διαδικτιο...χαχαχαχαχαχαχ....δεν ξερω γιατι αλλα κοιμηθηκα το μεσημερι......μεχρι το βραδυ κ ειμαι αλλος ανθρωπος...πολυ καλυτερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν πιστευω ο ιος που εχετε κολλησει ολες σας να μεταδιδεται κ απο το διαδικτιο...χαχαχαχαχαχαχ....δεν ξερω γιατι αλλα κοιμηθηκα το μεσημερι......μεχρι το βραδυ κ ειμαι αλλος ανθρωπος...πολυ καλυτερα

Οταν φτερνιζομαι να τραβιεσαι απο την οθονη μην σε κολλησω......:tongue::tongue::tongue:

Βρε κορες μηπως φταιει η συνδεση σας γιατι εμενα μια χαρα ειναι και γρηγορο μπορω να πω...

Τζενακι τι εγινε με τα υγρα και την φαγουρα?

εμενα σιγουρα φταιει του γειτονα...χαχαχαχαχα......υγρα κ φαγουρα γιοκ..εκανα αλλη μια πλυση με χαμομηλι..κ ειμαι οκ..αλλα εχω κατι σαν ξεφλουδισμα αλλα πολλυ λιγο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Οταν φτερνιζομαι να τραβιεσαι απο την οθονη μην σε κολλησω......:tongue::tongue::tongue:

αχχαχαχαχαχαχα.....ενα μαντηλι στην ανναααααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εμενα σιγουρα φταιει του γειτονα...χαχαχαχαχα......υγρα κ φαγουρα γιοκ..εκανα αλλη μια πλυση με χαμομηλι..κ ειμαι οκ..αλλα εχω κατι σαν ξεφλουδισμα αλλα πολλυ λιγο

Γρυλορουτερ????χαχαχαχα

Παντως τα σερβιετακια καλο ειναι να τα αποφυγεις οσο μπορεις

Και παρε ενα σαπουνακι με ουδετερο ph πολυ καλος ειναι ο αφρος της frezyderm

Γρυλορουτερ????χαχαχαχα

Παντως τα σερβιετακια καλο ειναι να τα αποφυγεις οσο μπορεις

Και παρε ενα σαπουνακι με ουδετερο ph πολυ καλος ειναι ο αφρος της frezyderm

ναι γρυλορουτερ....θα παω να παρω αυριο κιολλας γιατι απο παρασκευη ξαναλεινουν τα φαρμακεια μεχρι την τριτη..παλι θα μας...τον..πηγα να πρω κατι προχτες κ δεν μου εδιναν λεει γιατι δεν ειχα συνταγη γιατρου κ εξυπηρετουν μονο εκτακτα περιστατικα..επρεπε να περιμενω να βραδιασει κ να ανοιξουν τα εφημερευοντα...ουστ βρεεεεεε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι γρυλορουτερ....θα παω να παρω αυριο κιολλας γιατι απο παρασκευη ξαναλεινουν τα φαρμακεια μεχρι την τριτη..παλι θα μας...τον..πηγα να πρω κατι προχτες κ δεν μου εδιναν λεει γιατι δεν ειχα συνταγη γιατρου κ εξυπηρετουν μονο εκτακτα περιστατικα..επρεπε να περιμενω να βραδιασει κ να ανοιξουν τα εφημερευοντα...ουστ βρεεεεεε

Αχ ναι εστηλα και εγω τον κουνιαδο μου και με εφοδιασε με φαρμακα γιατι που να τρεχουμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...