Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κοριτσακια μου σας αφηνω παω να ξαπλωσω γιατι αρχησα παλι να κρυωνω.....Καλο μεσημερι

Καλό μεσημέρι , φιλιάαα !!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι..δεν ηταν θεραπεια απο γιατρο?και αν λεμε ..αν ειμαι εγκυοςαν βαλω αλοιφη μπορει να υπαρξει προβλημα?την παρασκευη περιμενω ...αν κ δε νομιζω να εχω κανει κατι..κ κατι συμπτωματα που νομιζα οτι ειχα..μουφα..μονο στηθος εχει πρηστει..τωρα σταματησε να με ποναει κ η κοιλια.

ναι ηταν απο γιατρό την πρωτη φορα , αλλά το εκανα κ κανα 2 φορες , χωρίς να παω σε γιατρό. Δεν σου λεω να κανεις αυτό ......

δεν ξερω , αλλά εξωτερικά δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

εχεις κ φαγουρα συνεχεια ? τσούξιμο ? τι ?

αστα βρε τα συμπτωματα. εγω που ειχα όλους τους μηνες πριν μεινω εγκυος , μια πονουσα , μια ζαλιζόμουνα....τον μηνα που εμεινα ....δεν ειχα απολυτως τίποτα !!!!! εκτός απο λιγο ροζ την μερα που περιμενα και σηκωθηκα κ πηγα 10ωρο ταξίδι οδικώς:shock::shock::shock:

οποτε , μην ψάχνεις συμπτωματα.......εδω το παραδειγμα της ανυπαρξίας συμπτωμάτων....αν δεν κλοτσούσε ο μπέμπης .....θα νομιζα οτι δεν ειμαι εγκυος:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μακάρι να εισαι και να μην εχεις το παραμικρό σύμπτωμα !!!!

σε ποιον κιττακι μου στον συζηγο?

ναι καλέ !!! μπορεί να του την δωσει και να σου παρει ενα πανακριβο δωρο κ αμα του παρεις κατι , να κανει μουτρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι ηταν απο γιατρό την πρωτη φορα , αλλά το εκανα κ κανα 2 φορες , χωρίς να παω σε γιατρό. Δεν σου λεω να κανεις αυτό ......

δεν ξερω , αλλά εξωτερικά δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

εχεις κ φαγουρα συνεχεια ? τσούξιμο ? τι ?

αστα βρε τα συμπτωματα. εγω που ειχα όλους τους μηνες πριν μεινω εγκυος , μια πονουσα , μια ζαλιζόμουνα....τον μηνα που εμεινα ....δεν ειχα απολυτως τίποτα !!!!! εκτός απο λιγο ροζ την μερα που περιμενα και σηκωθηκα κ πηγα 10ωρο ταξίδι οδικώς:shock::shock::shock:

οποτε , μην ψάχνεις συμπτωματα.......εδω το παραδειγμα της ανυπαρξίας συμπτωμάτων....αν δεν κλοτσούσε ο μπέμπης .....θα νομιζα οτι δεν ειμαι εγκυος:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μακάρι να εισαι και να μην εχεις το παραμικρό σύμπτωμα !!!!

κιττυ φαγουρα οχι κ τοσο πολυ.απο την ωρα που εβγαλα το σερβιετακι.τσουξιμο μονο εσωτερικα λιγο οταν παω τουαλετα αλλα μην φανταστεις πολυ οταν τελειωνω ισα ενα σαν σφιξιμο .το πρωι παρατηρισα οτι η ευαισθητη περιοχη μου ειναι λιγο ξηρη κ ψιλο ξεφλουδισμενη σε αντιθεση με εχτες που εβγαζα πολλα υγρα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ναι καλέ !!! μπορεί να του την δωσει και να σου παρει ενα πανακριβο δωρο κ αμα του παρεις κατι , να κανει μουτρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

κατι ξερω εγω που δεν του περνω τπτ κ εχω βρει την υσηχια μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μηπως ειναι ουρολοιμωξη?τσουζει στοκατουρημα αν ειναιπροχωρημενη....

δεν χω πολυ τσουξιμο μια ελαφρια αισθηση οταν παω τουαλετα ανεπαισθητη.στην ουρολοιμοξη βγαζεις κολπικα υγρα?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κιττυ φαγουρα οχι κ τοσο πολυ.απο την ωρα που εβγαλα το σερβιετακι.τσουξιμο μονο εσωτερικα λιγο οταν παω τουαλετα αλλα μην φανταστεις πολυ οταν τελειωνω ισα ενα σαν σφιξιμο .το πρωι παρατηρισα οτι η ευαισθητη περιοχη μου ειναι λιγο ξηρη κ ψιλο ξεφλουδισμενη σε αντιθεση με εχτες που εβγαζα πολλα υγρα

τι να σου πω ....με καμιά αλοιφούλα ίσως

Διαφημίσεις

δεν χω πολυ τσουξιμο μια ελαφρια αισθηση οταν παω τουαλετα ανεπαισθητη.στην ουρολοιμοξη βγαζεις κολπικα υγρα?

στην ουρολοίμωξη , τσουξιμο απο οτι ξερω ( ειχα παθει μαι φορα πολυ πολυ παλιά ) + ίσως αίμα μαζί

γενικα τα σερβιετακια δεν κανει...μπορεινα παθεις ουυρολοιμωξη και κολπιτιδα...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δεν ειναι ο δικος μου αντρας χοντροπετσος geni τα μικρα παιδια πρεπει να καταλαβαινουν οταν τους λες οτι εχεις δουλεια...και οχι να στυλονουν τα ποδια κ να λενε θα με δεις!!! και να κλαινε σαν κακομαθημενα,και να χτυποιουνται οπως η πατυ μας. ειναι 4 και κατι καιρος να μαθει κ το οχι. σημερα το πρωι ειχαμε του κοσμου τις δουλειες κ δεν τελειωσαμε ο πετρος ετρεχε απο το πρωι κ δεν προλαβαινε.... να δει το οποιο χορευτικο. αλλο να ειναι μια γιορτη η να καθεται εκει ναι να αφιερωση χρονο .

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...