Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

την πατυ εκει την εχεις ακομα?

μολις εφυγε.το πρωι εκλαιγε γιατι ηρθε ο πετρος να παρει το χρηστο κ ηθελε να του χορεψει κ δεν την αφησε να ολοκληρωσει τη χορογραφια. γιατι βιαζοταν.επεσε να πεθανει...ε..μετα ηρθε ο αντωνης κ χορεψε γιαυτον....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι . αλλά εγώ θα το έχω συνέχεια εκεί.....αλλίμονο , αν όποιος έρχεται θέλει και να τον πιάνει.

κι εγω οταν πηγαίνω σε μαιευτήρια , δεν τα πιάνω ποτέ !!!!

Το καλο με τα ιδιωτικα ειναι οτι και εγω αν ζητησω να το εχω μαζι μου το παιδι την ωρα του επισκεπτηριου τα παιρνουν

Ειναι φοβερο αλλα το ρισκαρεις?Για 250ε ουτε που το σκεφτομαι ασε που εδω δεν εχει και μαιες πρεπει να παρεις δικια σου μαζι που την πληρωνεις εξτρα...

οχι βέβαια !!!!! απλά λεω , γιατί να υπάρχει αυτό το μπάχαλο...........

ααα....παρεπιπτόντως , η σημερινή μετρηση 75 και αφού εφαγα ενα κρουασαν σοκολατα +μια κουπα γάλα , μια ωρα μετά , 101

Θελω να τον βρίσω αυτόν τον γιατρό

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αχ η μικρη με κλωτσαει στο στομαχι και με εχει πεθανει απο τον πονο

εμένα ακόμα δεν με εχει πονεσει.....χθες κλωτσαγε στο πλάι

Διαφημίσεις

μολις εφυγε.το πρωι εκλαιγε γιατι ηρθε ο πετρος να παρει το χρηστο κ ηθελε να του χορεψει κ δεν την αφησε να ολοκληρωσει τη χορογραφια. γιατι βιαζοταν.επεσε να πεθανει...ε..μετα ηρθε ο αντωνης κ χορεψε γιαυτον....

οταν λες πετρο εννοεις τον γαμπρο μας?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Αμαν πια αυτοι οι αντρες τι χοντροπετσοι να μην αφησει το παιδι να τελειωσει...Σαν τον αδερφο μου που πηγε η Εβελινα να του πει τα καλαντα οποτε την σταματησε και της λεει και τουχρονου και του απανταει η Εβελινα καλα θα σκασεις τωρα να τα πω ολα?

εγω παντως , πριν μεινω εγκυος έκανα κάτι που μπορεί να μην ήταν κ σωστό....αλλά είχε αποτέλεσμα

οταν καταλάβαινα απο τα υγρά μύκητες ή είχα ψιλοφαγούρα , έβαζα υπόθετα daktarin κ μια αλοιφή εξωτερικά ( που μου είχε δώσει γιατρός ) κ περνούσε

γιατι..δεν ηταν θεραπεια απο γιατρο?και αν λεμε ..αν ειμαι εγκυοςαν βαλω αλοιφη μπορει να υπαρξει προβλημα?την παρασκευη περιμενω ...αν κ δε νομιζω να εχω κανει κατι..κ κατι συμπτωματα που νομιζα οτι ειχα..μουφα..μονο στηθος εχει πρηστει..τωρα σταματησε να με ποναει κ η κοιλια.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αμαν πια αυτοι οι αντρες τι χοντροπετσοι να μην αφησει το παιδι να τελειωσει...Σαν τον αδερφο μου που πηγε η Εβελινα να του πει τα καλαντα οποτε την σταματησε και της λεει και τουχρονου και του απανταει η Εβελινα καλα θα σκασεις τωρα να τα πω ολα?

κ ΄πολυ καλα του ειπε..στα παιδια πρεπει να δινεις βαση οταν θεουν ειτε να σου πουν κατι ειτε να σου δειξουν.οταν τα κοβεις ειναι σαν να τους λες βρε δε με παρατας κ νιωθουν πολυ ασχημα...μεχρι κ κομπλεξ μπορει να παθουν..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εμένα ακόμα δεν με εχει πονεσει.....χθες κλωτσαγε στο πλάι

Στο σημειο που κλωτσαει τωρα με εχει πεθανει στον πονο......ασε που εδω και μια εβδομαδα την νιωθω οτι εχει γυρησει προς τα κατω

Τζένη έχεις δουλειά;

γεια σου ξανθουλι ...απο δουλεια μαπααααααα......μονο για εισπραξη ερχονται απο το πρωι..λες κ ειμαι τραπεζα.

αντριανη ναι τον γαμπρο μας λεω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλά του είπε!!! έμπαινε Εβελίνα :tongue::tongue:

μα είναι τι να πεις......ο δικος μου πχ ειναι παρα πολυ καλος , βοηθαει , κανει δουλειες τα παντα....αλλά δεν θελει δωρα...........

βεβαια τωρα εχει στρωσει...

την πρωτη φορα που του πηρα κατι , μονο που δεν με εβρισε....και δεν ειχε δει καν τι ηταν...τα ειχα στο αυτοκινητο. Του ειπα Οκ , θα παω να τα αλλαξω να παρω για μενα κ μετα τα πηρε.

δηλ ειναι παραγματα που χρειαζεται

μετα απο τοσα χρονια , ομως , δεν τα βλεπει κ δεν ειναι όλα δωρα...

οταν ηρθα σημερα στο μαγαζι , του ειχα παρει ενα ζευγαρι παντοφλες , γιατι ειχαν χαλασει οι άλλες κ κυκλοφορουσε με σαγιοναρες στο σπιτι.

μολις του ειπα , σου πηρα παντοφλες.....μα δεν θελω κ γιατί....μου ηρθε να τους τις φερω στο κεφαλι......μετα απο 2 δευτερόλεπτα....να τις δω

ενω εγω χοροποηδαω οταν μου φερνει κατι ...κι ας ειναι παντοφλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...