Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Παπακι μου δεν νομιζω οτι σου εκανε κανεις αναφορα... Αναφερεται ρητα στους κανονες του φορουμ οτι πρεπει να εχουμε μικρες υπογραφες (ειναι όντως κουραστικο να ειναι μεγαλα τα ποστς εξαιτιας της υπογραφης)...

Μινακι, προφανως εσενα δεν σε εχουν παρει χαμπαρι ακομα, θα ερθει κι η σειρα σου...

Καλημερες και καλη εβδομαδα...

το προλαβα σε ευχαριστω δεν το ειχα διαβασει!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μαριαθ-αννιω.Την Παρασκευη περασα τελεια με τα κοριτσια,αλλα απο Σαββατο πρωι,μετα την αφιξη της.............πονουσα παρα πολυ μεχρι και χθες το βραδυ,με παυσιπονα την εβγαλα.Ευτυχως σημερα ειμαι καλα.

Μινακι μεγεια τα τικερακια,τελεια,ετσι βρε να τα μικρυνουμε,μπας κι αυγατισουν;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

ναι μαριαθ αν κ επιμενει να κανει κ αλλους λογαριασμους αυτο το ατομο κ οι συντονιστες δεν κανουν κατι απλα το διαγραφουν κ αυτο ξαναφιανει καινουριο

κισακι μουυυυ καλημερα πιες γαλλικο φουντουκι να ξυπνησεις καλε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

βρε μινακι εγω κ η ανετ που δεν εχουμε δουλεια να κανουμε κ καθομαστε στο pc ολη την ωρα που να μας προλαβεις χαχααχ

χαχαχαχαχχαχα λιγο να λειψω για να κανω καμια δουλεια στο γραφειο και ξεσαλωνετε χαχαχαχαχχα:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημερα μαριαθ-αννιω.Την Παρασκευη περασα τελεια με τα κοριτσια,αλλα απο Σαββατο πρωι,μετα την αφιξη της.............πονουσα παρα πολυ μεχρι και χθες το βραδυ,με παυσιπονα την εβγαλα.Ευτυχως σημερα ειμαι καλα.

Μινακι μεγεια τα τικερακια,τελεια,ετσι βρε να τα μικρυνουμε,μπας κι αυγατισουν;)

μανουυυυυυυυυυυ, γιατι δεν μου μιλαςςςςςςς?σνιφ σνιφ :(

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

παρασκευη περασαμε πολυ ωραια με τα κοριτσια! που να χορτασουμε συζητηση? λες και βρεθηκαμε για καμια ωριτσα κι ας ειχαμε κλεισει 4ωρο... σαββατο πηγαμε στους δικους μου και γυρισαμε χθες, ησυχα εκει, δεν ευνοουσε και ο καιρος (πολυυυ αερας)

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

αυτο σκεφτηκα κι εγω ειπα να τα μικρυνω γιατι αν ερθει και κανενα ακομα που θα μπει??????;):lol:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

χαχαχαχα βλεπω μαζευτηκατε με τα τικερακια!!! Ελα να κοψουμε και τις αγαπες και τα λουλουδια τωρα!!! χαχαχα

Συμπεθερα μου εδω ειμαι!

Ανετακι θα σου δωσω τηλεφωνο (ελπιζω) το απογευμα...

χαχαχαχα βλεπω μαζευτηκατε με τα τικερακια!!! Ελα να κοψουμε και τις αγαπες και τα λουλουδια τωρα!!! χαχαχα

Συμπεθερα μου εδω ειμαι!

Ανετακι θα σου δωσω τηλεφωνο (ελπιζω) το απογευμα...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ολα κι ολα αυτες δεν κοβονται χαχαχαχαχαχαχχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

δε θελω καφε,ειμαι κομματια1εχω σιδεροτο απογευμα αρκετο και το βραδυμια υποχρεωση,πρπεει ν απαμε σε εν αξενοδοχειο,...για αφαγητο και δν εεχω διαθεση και μ ετα γκουρμε δεν τ απαω καθολο υκαλα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τσα να μαι παλι!!!!!!!!!!!!

βλεπω ολος ο καλος ο κοσμος εδω ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα λοιπον ξανα σε ολες!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

κισακι ελπιζω να αρχισεις να γραφεις! κι εγω σας ευχαριστω πολυ για το βιβλιο συνταγων! τωρα πρεπει να ετοιμασω κατι απο αυτο και να σας καλεσω! μανου κριμα, αλλα το προσπερναμε οπως ειπες, παμε για τον επομενο μηνα! μανου επισης να σε ρωτησω μηπως ηξερες τον ταξιτζη που πηρα την παρασκευη για αυτο μου αφησες το ταξι? χαχαχα κοριτσια ειχε χρονια να μου την πεσει ετσι καποιος. μιλαμε προστυχο το ατομο...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλά είμαστε και μεις οικογενειακώς. ο καιρός μας τα έχει χαλάσει λίγο....υπερβολική δροσιά για να φύγεις κάπου παραθαλάσσια τριήμερο με τα ζουζούνια έ?

επίσης πάλι έχουν αρχίσει από τώρα τα συμπτώματα περιόδου γμτ....δεν ξέρω τι μου γίνεται άλλα αντί αλλών......

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...