Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ανδριανουλα δεν θα ξεχασω στην Εβελινα μου εφυγαν 7000ε σε μαιευτηριο και γιατρο και ημουν σε τρικλινο

εμας γυρω στα 3100 θα στοιχησει

το τρικλινο ειχε 1600 κ το μονοκλινο 1800 κ ειπαμε για μονοκλινο να μαστε κ μονοι μας

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως την Τζενη

Παντως ρε κοριτσια τα μαιευτηρια στην Αθηνα το εχουν παρακανει στις τιμες αλλα το μαιευτηριο εδω στην λαμια ουτε που το σκεφτομαι θελουν 1500 για μονοκλινο αλλα δεν εχει ουτε αναισθησιολογο ερχεται ενας σου βαζει την μασκα και φευγει και αν κατι γινει στο χειρουργειο?Επισης χαλια υγιεινη τα χειρουργεια οσες εχουν κανει καισαρικη εδω εχουν κολησει μικροβιο

λοιπον για μαιευτηριο παρε 2-3 πυτζαμες, οχι απαραιτητα θηλασμου γιατι το γαλα λεν ερχεται το δευτερο 24ωρο...αλλα θα το βαζει ςστο στηθος παο την αρχη για να σου κατεβασει γαλα!2-3 λεπτα την πρωτη μερ ασ εκαθε στηθος οσες φορες στο φερουν,10-12 τη δευτερη μερα και 15 την τριτη μερα καιμετα!σουτιεν ,επιθεματα δεμου χρειαστηκαν τον πρωτο μηνα βεβαια εμενα,σερβιετες λοχειας, παντοφλες,παιδικο αφρολουτρο . πετσετες και γιατο μωρο δεν ξερω σε δημοσο,πανες,φορμακι εσωρουχο καιπετσετουλα να ακουμπαειπανω σας ...

μαζί μας θα είναι τα μωρά στο δημόσιο....πειράζει που δεν θέλω κανείς να τον παιρνει αγκαλιά ?

εξαιρούνται σύζυγος , μαμά , αδερφή:tongue::tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

αντριανη στο ειπα και πριν παραπολλα λεφτα μα παραπολλα!!!!φακοι εννοειται επιτρεπονται ρωτα και τογιατρο!

α , ωραία , θα ρωτήσω πάντως:P:p

Γι αυτο σου ειπα ρωτα την γιατρο σου...Εμενα δεν με ενοιαζε γιατι εχω μονο 1,5 μυωπια

ααα....καλάααα.....εχω εγώ 4 στο ένα κ 5 στο άλλο

+ την θολούρα απο το γλαύκωμα .......

οχι οτι δεν βλεπω , αλλά καλύτερα να φοράω κατι

Διαφημίσεις

κιττυ εμενα που ναι το πρωτο στην οικογενεια του αντρα μου φανταζομαι δεν θα το αφηνουν σε υσηχια αλλα τι να τους πεις πρωτο εγγονι θα σφιξω τα δοντια κ οσο αντεξω δεν υποσχομαι τιποτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εμας γυρω στα 3100 θα στοιχησει

το τρικλινο ειχε 1600 κ το μονοκλινο 1800 κ ειπαμε για μονοκλινο να μαστε κ μονοι μας

Για 200 ευρώ διαφορά στο δωματιο , καλά κάνατε :P:p

γειααααα............

πως είσαι κοπελιά ?

καλουτσκα.εχτες εκανα κομπρεσσες με χαμομηλι εφαγα κ τα γιαουρτακια μου..απο εχτες εχω πολυ λιγα υγρα,ευχαριστο αυτο.εν το μεταξυ παρατηρησα κατι.ειχα φαγουρα κ απο την ωρα που εβγαλα το σερβιετακι ψιλο σταματησε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πολλα τα λεφτα κισακι αλλα παω σε ιδιωτικο αν πηγαινα σε δημοσιο θα εδινα οσα ηθελα κ αν ηθελα τεσπα καλα να ναι το μωρακι μου κ τα λεφτα ερχονται δευτερα μη σου πω κ τριτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλως την Τζενη

Παντως ρε κοριτσια τα μαιευτηρια στην Αθηνα το εχουν παρακανει στις τιμες αλλα το μαιευτηριο εδω στην λαμια ουτε που το σκεφτομαι θελουν 1500 για μονοκλινο αλλα δεν εχει ουτε αναισθησιολογο ερχεται ενας σου βαζει την μασκα και φευγει και αν κατι γινει στο χειρουργειο?Επισης χαλια υγιεινη τα χειρουργεια οσες εχουν κανει καισαρικη εδω εχουν κολησει μικροβιο

α πα πα......μακριά τότε:twisted::twisted:

ναι , αλλα δεν είναι φοβερό να μην μπορείς να γεννήσεις στην πόλη σου ?

Διαφημίσεις

καλουτσκα.εχτες εκανα κομπρεσσες με χαμομηλι εφαγα κ τα γιαουρτακια μου..απο εχτες εχω πολυ λιγα υγρα,ευχαριστο αυτο.εν το μεταξυ παρατηρησα κατι.ειχα φαγουρα κ απο την ωρα που εβγαλα το σερβιετακι ψιλο σταματησε..

την πατυ εκει την εχεις ακομα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω παντως , πριν μεινω εγκυος έκανα κάτι που μπορεί να μην ήταν κ σωστό....αλλά είχε αποτέλεσμα

οταν καταλάβαινα απο τα υγρά μύκητες ή είχα ψιλοφαγούρα , έβαζα υπόθετα daktarin κ μια αλοιφή εξωτερικά ( που μου είχε δώσει γιατρός ) κ περνούσε

α πα πα......μακριά τότε:twisted::twisted:

ναι , αλλα δεν είναι φοβερό να μην μπορείς να γεννήσεις στην πόλη σου ?

Ειναι φοβερο αλλα το ρισκαρεις?Για 250ε ουτε που το σκεφτομαι ασε που εδω δεν εχει και μαιες πρεπει να παρεις δικια σου μαζι που την πληρωνεις εξτρα...

κιττυ εμενα που ναι το πρωτο στην οικογενεια του αντρα μου φανταζομαι δεν θα το αφηνουν σε υσηχια αλλα τι να τους πεις πρωτο εγγονι θα σφιξω τα δοντια κ οσο αντεξω δεν υποσχομαι τιποτα

ναι . αλλά εγώ θα το έχω συνέχεια εκεί.....αλλίμονο , αν όποιος έρχεται θέλει και να τον πιάνει.

κι εγω οταν πηγαίνω σε μαιευτήρια , δεν τα πιάνω ποτέ !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...