Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Μην φανταζεσαι οτι θα ακουσεις δωσε νυστερι και τετοια....ειναι πολυ οργανωμενα ολα εχεις ενα παραβαν μπροστα σου και δεν βλεπεις τιποτα ουτε τις κινησεις του γιατρου και οι νοσοκομες ξερουν την διαδηκασια οποτε δεν ζηταει ο γιατρος εργαλεια....Ολοι ασχολουντε με εσενα εκεινη την ωρα σου μιλανε σε χαιδευουν στο κεφαλι και εχεις και την αναισθησιολογο διπλα στο κεφαλι σου να σου μιλαει και να σου λεει...Αυτα τα θυμαμαι απο την αρχη πριν μου βαλουν την μασκα

πάντως εχω αποφασίσει επισκληρίδιο :P

να ρωτησω κατι ? μπορεί να ειναι χαζό ...αλλά δεν ξερω...

φακούς επαφης μπορω να φοράω ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια το μαιευτηριο θα μας στοιχησει 1800(με επισκληριδιος κ μονοκλινο) +1300 η γιατρος πως το βλεπετε?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κ γω θελω να την δω πρωτη αλλα φοβαμαι μηπως δεν συνεργαστω κ αρχισω τις μαλακιες μεσα στο χειρουργειο δεν ξερω ακομα ετσι κ αλλιως μου ειπε αν παμε εκτακτα θα κανω ετσι κ αλλιως ολικη δεν επιτρεπεται επισκληριδιος αν δεν εχω κοψει νωρητερα τις αντιπυκτικες υπαρχει φοβος αιματωματος στην σπονδυλικη στηλη μπρρρρρρρ!!!!!

Αν πας με ραντεβου και κανεις επισκληριδιο αφου εχεις σταματησει τις ενεσεις δεν υπαρχει θεμα αν θα συνεργαστεις μουδιαζεις ολοκληρη οποτε δεν μπορεις να κουνηθεις και να θες να τους εμποδισεις ειναι αδυνατον....αλλα θα κανεις αυτο που θα σε κανει να νιωσεις πιο ασφαλη αλλο ενα μειον της ολικης ειναι οτι καθυστερει λιγο και τον θυλασμο

Βρε κορίτσια , ο μπεμπης εκανε κατι ακροβατικά.....

ελεγα στον αντρα μου , πως βλεπεις τους κολυμβητές στην πισίνα , που χτυπανε τα πόδια κ γυρνάνε ? ένα τέτοιο πράγμα ενιωθα .....μια δυνατή κ τούμπα

ααα...και καποιες μερες νομιζω ειχε λόξυγκα....ενα ρυθμικό χτυπηματάκι

κοριτσια το μαιευτηριο θα μας στοιχησει 1800(με επισκληριδιος κ μονοκλινο) +1300 η γιατρος πως το βλεπετε?

για τις τιμες των ιδιωτικών , που παιζουν στην Αθήνα , μου φαίνονται νορμάλ

Δηλ τίποτα απο όλα αυτά , δεν μου φαινεται νορμάλ....αλλά σε σχεση με τα εδω νομιζω ΟΚ.

αλλά θα σου πει η Αννα καλύτερα

Διαφημίσεις

Για τους φακους δεν ξερω ρωτα την γιατρο τα γυαλια εμενα μου τα ειχαν βγαλει και οτι φοραγα δαχτυλιδια ή ρολοι

Ανδριανουλα για μονοκλινο ειναι σουπερ οι τιμες εμενα θα ειναι 1750 σε τρικλινο ή τετρακλινο και 1500 ο γιατρος

Για τους φακους δεν ξερω ρωτα την γιατρο τα γυαλια εμενα μου τα ειχαν βγαλει και οτι φοραγα δαχτυλιδια ή ρολοι

μαρή δεν θα βλέπω τίποτα χωρίς γυαλιά....μυωπία + γλαύκωμα = στραβή εντελώς

πώς θα δω το παιδί μου ? κι αμα εχουν θολώσει κι απο το κλάμα.......:(

Διαφημίσεις

λοιπον για μαιευτηριο παρε 2-3 πυτζαμες, οχι απαραιτητα θηλασμου γιατι το γαλα λεν ερχεται το δευτερο 24ωρο...αλλα θα το βαζει ςστο στηθος παο την αρχη για να σου κατεβασει γαλα!2-3 λεπτα την πρωτη μερ ασ εκαθε στηθος οσες φορες στο φερουν,10-12 τη δευτερη μερα και 15 την τριτη μερα καιμετα!σουτιεν ,επιθεματα δεμου χρειαστηκαν τον πρωτο μηνα βεβαια εμενα,σερβιετες λοχειας, παντοφλες,παιδικο αφρολουτρο . πετσετες και γιατο μωρο δεν ξερω σε δημοσο,πανες,φορμακι εσωρουχο καιπετσετουλα να ακουμπαειπανω σας ...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

αντριανη στο ειπα και πριν παραπολλα λεφτα μα παραπολλα!!!!φακοι εννοειται επιτρεπονται ρωτα και τογιατρο!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

α σορρυ αντριανη μονοκλινο καισαρικη κι επισκληριδιος ειναι καλα!!!! η γιατρος τσιμπαειλιγο νομιζω....πληρωνεις κι επισκεψεις?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...